Şimdi Ara

Milli Muharip Uçak’ın pist üstü yüksek kaliteli fotoğrafları yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Milli Muharip Uçak’ın ilk uçuşu ise 2023 sonunda olacak."

    eminiz :)

    maketi hangardan çıkartmak için TAI'de ne taklalar atıldığını bi TAI çalışanlarına sorun bakalım size neler anlatacaklar :)
  • yc#1 kullanıcısına yanıt
    Adam kendini o koltuğa oturtana minnet olarak yalakalık yapma zorunluluğu hissediyor seçim arefesinde RTE diye tweet atıyor.
    Insanların badem bıyıkla değil de liyakatle bir yere geldiği kurumlarda minnet olmaz. Ben "Liderimiz Merkel sayeside Leopard 2 A7 ürettik bugün 30 ülkeye satıyoruz" gibisinden bi manşet hatırlamıyorum. Hatta kadın yeter artık deyip son derece başarılı olmasına rağmen aday olmadı koltuğu bıraktı. Darısı her biri 70 yaş üstü siyasi parti liderlerimizin ve başımızdakilerin başına...
  • Kalorifer peteğinden nereye Milli Muharip Uçak’ın pist üstü yüksek kaliteli fotoğrafları yayınlandı
  • oray kullanıcısına yanıt
    Hürkuş içinde aynı yorumlar yapılıyordu. Şimdi Hürkuş ihraç ediliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 18 Mart 2023; 15:37:10 >
  • oray kullanıcısına yanıt
    He öyle mi olmuş?
    Hangi maket motor çalıştırıyormuş? Pek bilgili birisine benziyorsunuz.
  • snomask kullanıcısına yanıt
    İmkansız, başka çıkış yolu yok.
    Türkiye ve Avrupa-amerika arasındaki çıkar çatışması olduğu sürece ambargolar devam edicek ne zaman kendi kendine yeten bir ülke olursak o zaman rahat ederiz. Keşke ülkemde silikon döküm fabrikaları, lcd-Led panel üretim fabrikaları da olsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erniko34

    Istikbak goklerde degildir istikbal islamin Allahin emrettigi gibi surekli caga ayak uydurmaktadir once bunu dogru ogrenecez
    Dediğin olsa meleklerin bacaklarına bakıyor diye rasathane topa tutulmazdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erniko34

    Istikbak goklerde degildir istikbal islamin Allahin emrettigi gibi surekli caga ayak uydurmaktadir once bunu dogru ogrenecez

    Şimdi bu cümlenin günümüzde karşılığı yok mu? İstikbal gayet te göklerde. Ha bunu yaparken Allah'ın ilmini! keşfedip kullanmak lazım. Şu an ki siyasal islamcıların kafası ile bir adım ileri gidemeyiz. Bak Ramazan geliyor, başlar yine sakız orucu bozar mı tartışmaları. Gerçek müslüman sürekli okuyacak-araştıracak. Başta kendisini-çevresini-memleketini-milletini-dünyayı vs geliştirecek ama bu kafa ile zor be. Hem neyine karşı çıkıyorsun ki? Amaç ne?

  • snomask kullanıcısına yanıt
    Kıbrıs harekatı sonrası memleketin milli savunma sanayine ihtiyacı olduğunu acı bir şekilde öğrendik. Memlekette her şey mümkün ama inşallah dediğiniz gibi bu proje bir siyasi gösterinin olmanın ötesine geçerde milli muharip uçağımıza kavuşuruz. Şu vb projelerin siyaset üzeri olduğu kanaatindeyim.
  • erniko34 E kullanıcısına yanıt
    Günümüzde şu cümlenin doğruluğu teyit edilmiş vaziyette, neyine karşı çıkıyorsun ki? Ayrıca Allah çağa ayak uydurun mu diyor yoksa o çağı siz yaratın, siz öncü olun mu diyor? Bu kafa ile zor be...

    Bak senin kafandakiler çağa ayak uyduruyor:https://www.youtube.com/watch?v=eLLL7k1mjlw
  • Evet bir Vecihi hikayesine daha az kaldı.
    Malum 7 olursa
  • uysaloguz U kullanıcısına yanıt
    Istikbale ulasmak her alanda gelismektir sadece goklerde aranmaz bosa atilmis bir sozdur.
  • tahir40 kullanıcısına yanıt

    Almanya savunma sanayii son 20 yılda birden atağa kalkmadı. Almanlar 100 yıldır gelişmiş silah üretiyor. Ama senin ülkenin 20 yıl önce bir milli piyade tüfeği bile üretemezken bugün her tür zırhlı aracını, piyade tüfeğini, hava savunma sistemini, hava-hava füzelerini, seyir füzelerini, balistik füzelerini, obüsünü, sihasını ve nihayetinde 5.nesil savaş uçağını yapabilecek noktaya geldiyse bu 2004'de başa gelir gelmez savunma sanayii toplantısında RTE'nin aldığı kararlarla ve bunu uygulamasıyla oldu. Son 20 yılınız her projeyi öncelikle reddetmekle, yerli değil bu demekle geçti. Şimdi artık yüzlerce proje fiilen sahaya inince, ihracatlar ardarda patlayınca reddedemez hale gelip "bunlar geçmişten devam eden" gibi uydurma tezler sunuyorsunuz. 2002'de 20-30 proje varsa bugün bu sayı 800-900'e geldi. Arada uçurum var, artık bir ekosistem oluşturuldu.


    Kabul edin etmeyin bu ülkeyi her anlamda geliştiren isim belli. Bunlar öyle şans eseri olmadı. Bugün MMU üstüne Anka-3 ve Hürjet'in de fotoları yayınlandı. Ülkemiz böyle giderse 10 yıl sonra bambaşka bir seviyede olacak. Buna kimin vesile olduğunu kabul edin.

    Milli Muharip Uçak’ın pist üstü yüksek kaliteli fotoğrafları yayınlandı


    Milli Muharip Uçak’ın pist üstü yüksek kaliteli fotoğrafları yayınlandı


    Milli Muharip Uçak’ın pist üstü yüksek kaliteli fotoğrafları yayınlandı




  • hollowman_ kullanıcısına yanıt

    Tabi savunma sanayinde yapılan güzel işler var. MMU ülkemizin havacılıkta bağımsızlık savaşıdır. Keşke proje yıllarca kağıt üstünde kalmasaydı, milyarlarca doları coninin F35 uçağına, "anlaşmazlık haline hiçbir mahkeme yetkili değilir. Taraflar kendi aralarında anlaşır" diye saçma sapan bi anlaşmaya imza atarak ödeyen iktidarımız, tüm ipleri coninin eline verdikten sonra bağımsızmış gibi gidip Rusun hiçbir işe yaramadığını ukraynada defalarca gördüğümüz hava savunma sistemine de milyarlarca doları gömmeseydi. Birazcık sorumluluk ve öngörüyle açlık sınırında yaşamaya mecbur bıraktıkları vatandaşın maaşından kestikleri milyarları böyle sorumsuzca gavurlara peşkeş çekmeseydiler. Yani bu kadar devasa bir kaynak o yıllarda MMU ve Siper'e harcansaydı şu an her ikisi de envanterde olur. Katarlıya bıraktığımız milli tank projemiz gibi prototip aşamasında kalmazlardı.

  • Milli Muharip Uçak’ın pist üstü yüksek kaliteli fotoğrafları yayınlandı
    Milli Muharip Uçak’ın pist üstü yüksek kaliteli fotoğrafları yayınlandıIsmail Demirtwitter
    “Dün Bismillah dedik bugün Maşallah! MMU’dan sonra HÜRJET de piste çıktı. 🇹🇷✈️ Yerli ve milli jet uçağımız koşmaya başladı gökyüzüne kavuşmak için gün sayıyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu gurur hepimizin. @TUSAS_TR”
    https://twitter.com/IsmailDemirSSB/status/1637140617644867586
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    umarım haksız çıkarım.

  • Milli Muharip Uçak’ın pist üstü yüksek kaliteli fotoğrafları yayınlandı
  • Müslümanlar için vergi ne kadardır, Osmanlı ne kadar almıştır
  • Uçağın gökyüzüyle gerçekten buluşması, Hava Kuvvetleri envanterine girmesi (sağlıklı bir şekilde) çok yıllar alacak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.