Şimdi Ara

Milletin İradesine Saygı Duymayan Bay Kemal !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konu a partisi b partisi değil. Millet öyle yada böyle, doğru yada yanlış bir irade koymuş Erdoğanı bu ülkenin Cumhurbaşkanı seçmiş. Şahıslara saygı duymak zorunda olmayabiliriz ama kurumlara saygı duymamız gerekiyor. Milletin iradesine saygı duymamız gerekiyor. Bu tutum hem makama hem Milletin iradesine saygısızlıktır. Bunu kim yaparsa yapsın bu gerçektir. Ayağa kalkık kalkmadığını sorgulamıyorum verdiği demecin yanlışlığını dile getiriyorum. Canım kalkmak istemedi dersin anlarım ama bir parti genel başkanı dedin mi Cumhurbaşkanlığını yok sayıyorsun buda doğrudan milletin iradesine saygısızlıktır. Sevgi pıtırcıkları saçan bu şahıs nasılda kin kusuyor şuan. İstediği olmayanların gerçek karakteri nasılda bir bir ortaya çıkıyor....





    " CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki yemin törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salona girdiğinde neden ayağa kalkmadığı sorusuna yanıt verdi. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili açıklamasında "Bir parti genel başkanı geldiğinde neden ayağa kalkayım ki?" ifadelerini kullandı. "


    CHP lideri ayrıca "Kendisini bir tek parti genel başkanı olarak mı görüyorsunuz?" sorusuna da, "Evet öyle" ifadeleriyle karşılık verdi.


    Kaynak :


    haberler
    Erdoğan TBMM'ye girdiğinde neden ayağa kalkmadı? Kılıçdaroğlu'ndan tek cümlelik yanıt
    https://www.haberler.com/politika/kilicdaroglu-ndan-cumhurbaskanligi-yemin-16004438-haberi/







  • adam hem haklı hemde haksız!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan akpliye dert olmuş. Sana mı yaranacaktı? Senden birşey mi bekliyordu?

    Milletin iradesi dediğinde aradaki 2 milyonluk farktan öte değil. Sanki adam %80'le seçimi aldı.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    " Milletin iradesi dediğinde aradaki 2 milyonluk farktan öte değil. " Çok şey yazardım sana ama şu kısımdan sonra seninle muhattap olmayı zaman israfı olarak gördüğüm için bir şey yazmayacağım.

  • moskogsm M kullanıcısına yanıt

    Git be. Buraya senin gibileri gönderiyorlar parti borazanlığı yapasın diye işin gücün muhalefetle uğraşmak. Bıktırdınız artık. Çok şey yazarmışmış. Bir de uğraşmış alıntı yapmış.


    Muhalefet kesiminde iş yok. İsteseler tüm parayı bankadan çekip dövize çevirirlerdi o zaman görürdün para bulmak için kimlerin eline düşüyorsun. Avrupa ve arap ülkelerinden tefeci faizinden öte faiz verip para arardın yine de yetmezdi. Hak ettiğiniz bu.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sence hiç bir Akp li Kemal Kılıçdaroğlunun istifa etmesini ister mi ?

    Fatih portakalın bugünkü açıklamasını okursan heralde onu da akp li ilan edeceksin yada Tanju Özcan'ı da.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar akapeli trollerin gazina gelmeyin, Muharrem Ince o gece Mardin'e, hakkarai'ye neden gitmedi? Neden 13,000 sandiga kendi gidip tek tek 4 milyon oyu kendi saymadi??? Iciyor muydu acaba? Bak Kemal dedem butun gece ozel helikopteroyle il il gezdi, sandiklari saydi, chp genel merkezine islak imzali tutanaklari gonderdi.


    Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  

    Muharrem Ince ve halk hareketimiz kemal ve avaneleri tarafindan hem 2018'de hem 2023'te engellenmistir.


    Unutmayin ve unutturmayin!

  • braveheart92 kullanıcısına yanıt

    Kimin akpli kimin olmadığı hiç belli değil. Seçimde gördük. Tanju neyse de fatih şüpheli. Böyle gazeteci tayfasında dönen çok.

  • Alıntı

    metni:
    CHP lideri ayrıca "Kendisini bir tek parti genel başkanı olarak mı görüyorsunuz?" sorusuna da, "Evet öyle" ifadeleriyle karşılık verdi.


    Bir cumhurbaşkanının parti başkanı olması, o cumhurbaşkanının 85 milyonun tamamını kucaklamasına bir engel değildir. Buna engel olan şey adaletsizlik, eşitsizlik, her türlü ayrımcılık, siyasi ahlaksızlık, insan haklarına ve demokratik değerlere saygısızlık, cumhuriyetin temel değerlerine sadakatsizlik, akraba veya hemşehri kayırmacılığı, liyakatsizlik, halka karşı sorumsuzluk, hesap verebilir ve şeffaf olmamak, zengine verip fakirden almak, anayasa ve kanun tanımamaktır. Cumhurbaşkanı parti başkanı veyahut parti üyesi olmayınca bütün bunların asla gerçekleşmeyecek olmasının hiçbir garantisi yoktur.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Bu ve yukarıda yazdıklarını samimi yazıyorsan sana diyebileceğim hiç bir şey yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diktatör Kemal.

  • Tayyip ile Kemal arasında bir fark yok aslında. İkisi de koltuğa yapıştı. Kemal aday olmasın diye halk önünü kesiyordu yalvarıyordu. Gençler mitinglerde bağırıyordu aday olma diye. O günler çok çabuk unutuldu.

  • Biz Kılıçdaroğlundan razıyız  

    Chp nin en akıllısı LIDERIMIZ ONDERIMIZ milli sefimize laf yokkkkk


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedem ile 2028'de mutlaka kazanacağız. Aktroller delirsin, çıldırsın.

  • Muhalefet şu mantıktan ve zihniyetten çıkmadıkça düze çıkamaz iktidar yüzü flanda göremez.


    Mecliste HDP ile CHP aynı mantıkta birleşiyor ve Cumhurbaşkanı geldimi ayağa kalmıyorlar. Wooow anasını amma büyük protesto. AKP tir tir titriyordur ne yaparım artık diye ! Yarın öbürgün kazara CHP iktidar olsa bu sefer saygı göstermediği diğer partilerden nasıl SAYGI GÖRECEK !!!


    Not: Muhalefet bu yıkıcı muhalefet ve sırf muhalif olmak için muhalif olmak her şeye karşı çıkma anlayışından bir an önce kurtulmalı ve YAPICI MUHALEFET alternatif olmak muhalefeti izlemeli. Yoksa işleri çok ama çok zor dolar isterse 30 TL olsun bu mantık ile kzanamazlar seçim flan.

  • Çok komik oluyorsunuz :D 22 yıldır girdiği her seçimi kazanan bir lider var karşında ve halen Millet iradesi nedir diyorsun :D ( 13 yılda 12 seçim kaybeden ve kendi tabanı tarafından bile istenmeyen adamın emrivaki bir şekilde zorla. Son hafta masayı dağıtma pahasına zoraki aday olması ve kendi kitlesine bile inat adaylığını zorlayıp istifa etmemesinin MİLLET İRADESİ OLMADIĞI aşikar heralde )


    Sanırsın seçim 300-500 fark ile bitmiş gibi davranıyorsunuz. Gerçekten komikte olmuyor artık bu kadar alakasız bahaneler. Seçimden önce korkulacak bir şey yok yabancı seçmen rakamı çok bir şey değil biz zaten öyle 50+1 ile flan değil yüzde 55-60 ile geliyoruz diyenler. Seçim bitince 5 puan fark yeyince sığındıkları bahanelere gel hele...


    CHP'nin üst düzey isimlerinin açıklamaları var oy kullnacak yabancı sayılarını TEK TEK AÇIKLIYORLAR ! Ama maksat mızıkçılık olsun nerden ne bulup KK'yi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz halen. Gerçekten yapmayın şunu. Madem seçim sonuçlarını kabul etmeycekti muhalefet neden girdi seçime ! Salsaydı KK çekilseydi adaylıktan İnce bundan on kat iyi alternatif olurdu.


    Not: Yabancı ülkelerde kullanılan oy sayısı zaten 1.8 milyon civarı ve yurtdışı oy dağılımı ortalama 60'a 40 öyle çok uçurum bir şey yok. AKP'nin oy farkı 200 -250 bin lerde anca vardır. Sonradan vatandaş olanda 200-300 bin olsa ( O kadar yok bile.) ve hepsi AKP'ye bile verse toplasan 500 bin yapmaz. Ama seçimde fark 2.5 milyondan fazla idi !!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Haziran 2023; 4:50:49 >




  • Kilictar rezil biridir.
    Kalkmayanilir ama orda bile ezik bahane sunmuş parti başkanına neden kalkayim ki demiş.

    Öyle diycegine "" seçim boyunca bana hakaret eden ve montaj videolar ile iftira atan birine saygı duymam"" dese daha inandırıcı olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 haklı %50 haksız. Cunhurbaşkanına saygı göstermek zorunda ama partili Cumhurbaşkanlığı da ayrı bir garabet.

    Makamdaki kişi konuşurken parti başkanı gibi konuşup bay bay Kemal benzeri yada burada yazamayacağım şekilde ağır hakaretleri adama yapıp karşılığında Cumhurbaşkanı gibi karşılık beklemside ayrı bir tezat.

  • coolman06 C kullanıcısına yanıt

    o vakit partileri kaldıralım gitsin ne lüzümü var. acundaki gibi en yüksek skoru olan takımı kursun kırmızı takım mavi takım diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 7 Haziran 2023; 8:39:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.