Şimdi Ara

Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
8.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skayn

    Netflix'i de ediyor VPN kullanın
    şikayetvara ve donanımhaber forumuna konu açın rica ediyorum bu saçmalığın durdurulması gerek.
  • super onlie hem twihc hem youtube aynısını yapıyor sadece o firma degil meraketme hepsi yapıyor
  • 1.5 saat kadar önce mesaj atmışlar arızanız çözüldü aradık ulaşamadık diye. Baktım kimse aramamş "arıza" da çözülmemiş. Aradım ben bir hanımefendi çıktı, anlattım durumu, durun ben birşeyler deneyeyim falan dedi, iyi dedim tamam deneyin. Youtube gene 6mbit, VPN ile gene hız sorunu yok. Israrla bana "bizim böyle bir sürecimiz yok band genişliğinizi sınırlandırmıyoruz" falan diye martaval okudu. Statik ip satınalabilirmişim (görüyor musunuz cüreti). Eve telekom ekibi de yönlendiremezlermiş ama istersem ücretli teknik servis yollayabilirmiş (kendi adamları). Hanımefendi ben tutanak tutturacağım dedim telekoma o yüzden istiyorum onları. Neticede sonuna kadar inkar etti, sonra telefonu kapattık. Benim sorunum çözülmedi ama.
  • Bu gibi alternatif ISS'leri kullanırken Sofya'dan VPS kiralayıp öyle kullanmak lazım, yoksa Twicth, YouTube, Netflix gibi sitelerde throttle yersiniz. Sofya VPS'e bağlanırken şanslıysanız yurt dışı pingleriniz bile düşebilir. Eğer VPS bağlantı hızınızı da throttle yapmaya kalkarlarsa işte o zaman throttle yaptıklarını alenen kabul etmiş olurlar. Gerçi bu throttle işini arada sırada TT'de yapıyor ama bu alternatif ISS'ler gibi sık sık yapmıyor şimdilik.
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt
    telefonda asla öyle bir şey yapmadıklarını beyan ettiler bana elli defa. Kaydedilen görüşme sırasında böyle laflar neden ederler ben anlamıyorum zaten, yaptıklarını ispat etmem zira çok kolay. Bu tip işleri hakem heyetiyle mi tüketici mahkemesiyle mi çözüyor insanlar o konuları araştırıyorum şu sıra. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Tüketici mahkemeleri hakem heyetinin üstüdür, çektiğiniz videoyu kanıt olarak sunarak hakem heyetinde şansınızı deneyebilirsiniz. Hiç inkar etmesinler, çoğu kişi biliyor throttle yaptıklarını. Bu arada videoyu sabah saat 5 sularında yani hatların boş olduğu zamanlarda çekmişsiniz, bu bile tek başına throttle yaptıklarının kanıtıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 11 Temmuz 2020; 14:51:44 >
  • Twitch fena yavaşlatıyorlar... Vpn ile 1080p 60fps canlı yayınları izliyorum ama vpn yoksa asla 720 üstüne çıkamazsınız akşam saatlerinde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt
    Ya burada throttle edilen kullanıcılar toparlansak mesela herkes kendi videosunu koysa. Kadın telefonda "vpn zaten yasal değil" falan diye gözümü korkutmaya çalışacak kadar düştü bu arada en son aramamda. Donanımhaberdeki elemanları ölü taklidi yapıyor. Dün pm attım benden tc ve telefon numarası istediler, 24 saati geçti halen ölü taklidi yapıyorlar. Genel müdürlüklerinde operatöre bağlıyorum diyor operatör yok.

    Statik ip satın alın diyor bir de çıldıracağım askldasjlkfbhasdhbjaskj.
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Rica etsem aynı benim yaptığım gibi bir video çekiverseniz, bir buraya bir şikayetvara, total 20 dakikanızı falan alır. Bu videolar bir bir çoğalsın ki müşteri kaybetmekten korkup hizaya gelsinler. Ben tek bir müşteriyim sonuçta.
  • Bandwidth throttling yani bant genisligini daraltma/azaltmalarini ancak VPN kullanarak atlatabilirsiniz.

    Bu tarz sorunlar yasamamak isterseniz, daha sonrasi icin TT dusunebilirsiniz. TT bu konuda daha rahat, haliyle aboneleri de daha rahat.

    Bu arada belirtmeden gecemeyecegim. TT'un kapasite sorunu/sikintisi yok. Bunu soyleyen CEO. Varsa videolu kanit, oyle sunun, detaylariyla arastiralim. Konuyu acan uye bile video'lu kanit eklemis. Yazi yetersiz, hala cumlelerinin arasina bir seyler sikistiranlar var. Ha, sorun yasayanlar olmaz mi, olabilir. Ne yaparlar, 5-10 farkli kanaldan "ucretsiz" destek isteyebilirler.

    Zamaninda Avrupa'daki bazi telekom sirketleri, hatta ABD'de Comcast ve AT&T devleri dahi uygulamisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    VPN/VPS'nin yasal olup olmaması Millenicom'u ve diğer ISS'leri hiç ilgilendirmez, tabi siz VPN ile onların yaptığı throttle'u aşıyorsunuz başka ne diyebilirlerdi ki? Hiçbir firma adı belirtmeden genel olarak söylüyorum, kullanıcılar olarak toplanıp throttle uygulayan ISS'lere VPN kullanarak inadına fazla trafik yapacaksın işte o zaman o uyguladıkları throttle'un hiçbir esprisi kalmayacak.
  • 35 mbps hızım var, bende de aynı şekilde Youtube ve Twitch'de hızımı yavaşlatıyorlar. 1080p video bile donuyor. VPN açınca sorun çözülüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.5 yıldır üyeyim böyle bir sorunla karşılaşmadım şanslı taraftayım herhalde hat vdsl bu arada

    Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor)Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor)Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor)Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor)

    Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 11 Temmuz 2020; 16:45:16 >




  • TTde de var superde de var vodafone'da da var var da var tek bir sağlayıcıda yok bu sorun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8K bile çatır çatır açıyor millenicom bende bir sıkıntı yok şimdilik

    Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor)

    Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor)

    Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 11 Temmuz 2020; 16:55:43 >




  • Güncelleme: demin telefon ettiler, ilk defa beni aptal yerine koymayan biriyle konuştum. Eve ekip yönlendirdiğini söyledi. Bekliyoruz ekibi.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    eve ekip gönderilerek çözülcek bi sorun değil ki bu ya ip blogu değiştircekler yada omurganın yörüngesini değiştirecekler santralden çözülecek bir sorun bu
  • Aynı sorundan bende şikayetçiyim.100 mbit hız var fiber internet.Ama gel gör ki youtubede 7 mbit.1 ay önce twitchtede sıkıntı vardı.O düzeldi.Ama youtube devam ediyor.
  • Şikayetvara şikayetini yaz. Gel buraya konu da aç. Başka türlü kurtulmamızın bir yolu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.