Şimdi Ara

Millenicom Yeni Başvuru Aşamaları Anlatım (Superonline altyapı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
15.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • millenicom 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57

    arkadaşlar taahhütsüz zaten geçin deneyin ben memnunum. bayadır kullanıyorum. birkaç arkadaşda benim kod ile 1 ay bedava aldık. deneyin derim.
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Ben tam tersini tavsiye ettim, fark ettiniz mi?
    Ve dikkat ederseniz bu konuda Millenicom'a mutlaka abone olun demiyorum. Öyle olsa ben de referans olur, kod paylaşırdım.
    Üstelik superonline fiber altyapıda taahhütsüz paket yok!

    Millenicom herkes için uygun bir servis sağlayıcı değil. 80-90 TL kar etmek için yanlış yönlendirmek doğru olmaz.

    Bakın ne yazmışım bir mesaj önce;

    "Millenicom ile ilgili en büyük kafa karışıklığı sanırım hizmetin farklı altyapılardan alınabilmesiyle ilgili ortaya çıkıyor. Pek çok defa yazdım ama tekrar yazayım, Millenicom superonline fiber altyapısı üzerinden verdiği hizmetin aynısını, Türk Telekom altyapısı üzerinden veremeyebilir. Benim bu konuda paylaştığım tecrübe yalnızca superonline fiber altyapısı ile ilgili.

    Millenicom'dan hizmet almayı düşünenlerin altyapı seçeneklerini kontrol ederek karar vermeleri gerekiyor.

    Tavsiyem varsa öncelikle superonline fiber altyapısını tercih etmeniz, yoksa da ancak Türk Telekom fiber altyapısını tercih etmelisiniz.

    Taahhütsüz paketlerin (sadece Türk Telekom) ilk bakıştaki cazibeleri nedeniyle, superonline fiber altyapısı olan arkadaşlarımız bile her ne tür olursa olsun Türk Telekom altyapılarını sorguluyor, öncelikle fiber altyapıdan bakır (xDSL) altyapıya geçmek mantıklı değil ve bu paketlerin önceden haber verilerek fiyatlarının yükseltilebildiğini de lütfen unutmayın. Bu arada taahhütlü paketler de zam alırsa toplam maliyetiniz artmış olur. Kar edelim derken kardan zarar etmeyin.

    Unutmadan Türk Telekom altyapısında sorunlu bir aDSL veya vDSL bağlantısı olan bir abonenin Millenicom'u tercih etmesi çözüm ile arasına bir engel daha koyması anlamına gelebilir. Millenicom, Türk Telekom saha ekibine kolaylıkla söz geçirebilecek bir konumda değil. Bu yüzden maddi nedenler hariç, sorunlu bir altyapınız varsa Türk Telekom'da kalmanız en doğrusu, çözüm teorik olarak en hızlı orada."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 12 Mayıs 2019; 14:59:16 >




  • Detaylı anlatım için teşekkürler .
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Umarım faydalı olur. Ben teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AFrost kullanıcısına yanıt
    Hocam kime laf anlatıyorsun ki ...Eleman yapıştırıyor mesajı gidiyor, okuduğu falan yok merak etme...
    CGNat olayı bile başlı başına bir sorun iken feysbuk, yutub, instagramdan çıkmayan birisinin umurunda mı bu söylediklerin?

    Geçen akşam aynı havuzdaki Ipleri bir tarayayım dedim.IP kamera mı istersin, modem mi istersin, ftp sunucuları mı istersin...Hepsi kabak gibi ortada milletin.Sağolsunlar %90'ı da default şifreleri değiştirmiyor kullanıcıların. Yani kötü niyetli birisi çok farklı işler karıştırabilir bu havuz muhabbetinde.
  • Forumda var olan bilgiler hiç taranmadan, aynı sorular tekrar tekrar soruluyor, bir de üstüne yeni konu bile açılabiliyorsa, işin ucunda para olduğunda "mesajı yapıştırıp gitmeye" şaşırmamak gerekir zaten. Kısayoldan iş çözmecilik milli sporumuz oldu. Okumak, anlamaya çalışmak, öğrenmek de en sevmediğimiz işler. O yüzden de şifreler default, şaşırmadım.

    Ben sadece yanlış bilgilendirme olunca uzun uzun yazdım. Taahhütsüz paket superonline altyapısında yokken var demek filan garip oluyor. Referans olacak arkadaşlar düzgün bilgi versinler sonra güveniyorlarsa millenicom'a referans da olsunlar sorun yok.

    Hem artık organize kampanya kodu konusu da var. Her gün paylaşım yapılsın rahat rahat, 24 aylar dolar artık herkesin. Bundan sonrasını, zararını, faydasını da Alper Bey düşünsün, ne yapalım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 30 Mayıs 2019; 12:57:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu, altındaki cevapları uzun diye okumayıp, forumda aksiyonlu ve bol şikayetli konulara şöyle bir göz atıp, aşırı karamsar tabloya kapılırsanız, işinize yarayabilecek düzeyde olan hizmeti de alamazsınız.

    Okuyun, anlayın, kendiniz karar verin, kriterlerinizi doğru belirlendikten sonra alternatif servis sağlayıcılarda ucuza benzer hizmet almak mümkün oluyor.

    Dikkat etmeniz gereken en önemli durum, bilgili olmazsanız fena mağdur olursunuz, suçu da millenicom'a atıp kurtulamazsınız, sonuna kadar sorunları yaşayan siz olacaksınız, burada konu açıp millenicom'a küfür etmek ne yazık ki şirketi kısa vadede batırmaz. Ne istediğini bilmeyen müşteri, istemediği şeylere fazla para ödemeye her zaman mahkum!

    Konuyu okuyun, anlamaya çalışın, bir sorunuz, anlamadığınız bir detay varsa bana özelden de yazın. Vaktim oldukça cevap verip yardım etmeye çalışıyorum. Ama lütfen millenicom başlığı altındaki pozitif veya negatif yazılanların gazına gelip anlamadan, düşünmeden, konuya hakim olmadan kararlar vermeyin!

    Ve son söz; paranız varsa neden Superonline'da kalmak istemediğinizi bir düşünün!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 13 Haziran 2019; 10:34:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Komşularımda fiber var, yolda da var bana çekmeleri de zor olanayacaktır. Bu altyapının çekilmesi için önce superonline a başvurup 1 sene vb kullanmam gerekir değil mi,
    Altyapı çekilmesi için millenicom yardımcı oluyor mudur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Millenicom hem superonline'a hem de Türk Telekom'a söz geçirmekte zorlanan bir firma. Bu nedenle ne yazık ki çok mümkün gelmiyor bana.

    Superonline'ın sizin binanınıza yatırım yapması için en azından yönetici aracılığıyla başvurulup, belli sayıda abone sözü verilmesi belki işi hızlandırabilir ama belediyelerden kazı izni bile almakta zorlandıklarını düşünürsek hevesli olmayacakları kesin. Turkcell'in yeni CEO'sunun yatırım yapma konusunda açıklamaları da tatsız olunca bir bina için dahi olsa umut vermek zor. Yine de dediğim gibi deneyin, yan binalara bakan bayilere sorun, belki basit bir iştir şansa yaparlar ama millenicom'la bence olmaz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 12 Haziran 2019; 9:0:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper Karaer paylaşmış.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=138654420

    Ben ısrarla bu ankete katılmadım ama başvuru aşaması dışında zaten bir sorun olması beklenmiyor, superonline fiber altyapısında.

    Millenicom Yeni Başvuru Aşamaları Anlatım (Superonline altyapı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 13 Haziran 2019; 23:14:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam 50 mb ücretsiz modemli kampanyaya katılmak istiyorum her ne kadar yorumlar beni biraz korkutsa da bu riske girecek gibiyim, online oyunlarda Ping’ler de aynı süperınline gibi üç aşağı beş yukarı olur değil mi? İstanbuldayım ve evim 100 mb uyumlu gözüküyor, süperonline ile yıllarca süren bağımı kopartacağım tecrübeli kullanıcı olarak müşteri hizmetleri dışında uzak durulmalı diyeceğiniz bir durum olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Online oyun oynuyorsanız, oynayan arkadaşlarımızın olumsuz düşünceleri vardı. Forumda araştırırsanız görürsünüz. Millenicom, superonline karşısında bir parça dezavantajlı. Superonline'dan iyi teklif almanız mümkün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 13 Haziran 2019; 18:13:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    Hocam 50 mb ücretsiz modemli kampanyaya katılmak istiyorum her ne kadar yorumlar beni biraz korkutsa da bu riske girecek gibiyim, online oyunlarda Ping’ler de aynı süperınline gibi üç aşağı beş yukarı olur değil mi? İstanbuldayım ve evim 100 mb uyumlu gözüküyor, süperonline ile yıllarca süren bağımı kopartacağım tecrübeli kullanıcı olarak müşteri hizmetleri dışında uzak durulmalı diyeceğiniz bir durum olur mu?
    Merhaba,
    Sizi de millenicom ailesinde görmek isteriz.Detaylı bilgilendirme içinwww.milleni.com.tr sayfamızdan beni arayın talebinde bulunursanız uzman ekibimiz bilgilendirmeyi sağlayacaktır.




  • uzun süreli müşteriyim, gerek telefon gerek tv gerek fiber hizmetlerini beraber alıyorum, alacağım teklif en iyi ihtimalle 35 mb+ tv plus 85 lira gibi bir şey olur lakin burada 50 mb o paraya veriliyor ve en önemlisi artık süperonline eski modeminin bir şekilde değişme zamanı geldi, bana teklif olarak birde modem yenileme ile gelmeyeceklerse tekliflerinde bir cazibe göremem, bende bir iki mesaj gördüm süperonline a göre +10 ping yazın demiş bir arkadaş, ilginç bir durum kağıt üzerinde daha iyi bir teklifin oyunlarda geri düşmesi, sanırım süperonline kaynaklı bir durum bu, bu ayın sonu sözleşmem bitiyor bir kaç gün düşünüp karar vermem gerekiyor, türknetinde 77 liralık bir kotasız taahhütsüz 100 mbps kadar sınırsız interneti varmış onları da bir arayıp son kararı vereyim. Aslında şu modemi yenileseler hiç maceraya girmem de işte... teşekkür ederim.

    @millenicom teşekkür ederim, bende teklifinizi günümüz şartlarında iyi bir şekilde karşıladım lakin benim için ve ailemdeki diğer kişiler için oyun pingleri ve hız çok değerli, bu konuda ortalama üzeri bir perfermonsa emin olmadan size katılmam zor gözüküyor, iki yıl söz vereceksek hizmet konusunda ve göreceğimiz şeyler konularında emin olmamız gerekiyor, konunuz da youtube, instagram gibi mecralarda video takılmaları, whatsapp dan foto gönderemiyorum diyenler olmuş, hayretlerle okudum, tabii bunu diyenler tt içinden size gelenler olabilir o zaman sadece ping konusunda güven vermemenizi problem olarak görebiliriz, ben 10 mbps süperonline ile 40 ping görüyordum ve bu durum 60 ping den ilerisini görmedi, bu performansı kaybetmek üzer.




  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Belki bu anket çalışması kafanızdaki soru işaretlerini giderir.



    Millenicom Yeni Başvuru Aşamaları Anlatım (Superonline altyapı)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Millenicom zaten superonline fiber altyapısı üzerinden telefon hizmeti veremiyor. Sabit telefon ücretini ayrıca aldıkları için superonline'dan alacağınız teklif, özellikle Turkcell Tv plus da ailenin ihtiyacı ise mantıklı gelecektir. Online oyun konusu da zaten superonline'da kalmanız için yeterli bir neden.

    Unutmadan turk.net ciddi bir hata olur. Superonline fiber altyapısı üzerinden hizmet vermiyorlar. Böyle iyi bir altyapınız varken Türk Telekom veya başka herhangi bir altyapıya geçmek alınan hizmetin kalitesini düşürmek olur. Benim yazdığım tüm cevapları forumda aratırsanız pek çok defa bu konularda uyarılarım var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

    Belki bu anket çalışması kafanızdaki soru işaretlerini giderir.



    alper hocam sizin gibi üç dört nokta yerde çalışanı olsa milenicom uçar gider, sizin çabanız ve belirttiklerinize saygı duymakla beraber, benim gibi 30 u aşıp çılgın gibi netflix izleyen, konsol ve pc oyuncusu olan, çocukları da aynı yoldan giden biri için stabilite çok değerlidir, tt netten süperonline geçmem bana stabil ve ileri dönük atılmış bir adımdı, aklımda soru işareti yoktu, eğer bugün de yıllar sonra süper i bırakıp başka sağlayıcıya geçeceksem aynı hisler içinde olamlıyım, görselinize bakarsak gayet iyi dönüşler olmuş lakin bunun hangi değişkenlere göre nasıl kullanıcılar tarafından paylaşıldığını bilmeden yorum yapmak zor gözüküyor. İnternet gibi tüm ev ahalisini ilgilendiren bir konuda risk almak pek doğru olmaz bilirsiniz, yoksa kesinlikle başvuru yapardım.

    @AFrost hocam sizin yorumlarınızı bugün sıkça okuma şansı buldum, taahhüt bitimi haliyle bu konularda soluğu aldım, kesinlikle belirttiklerinizi önemsiyorum, bu dediğinizi aklımda tutacağım, milenicom un teklifi gerçekten kağıt üzerinde süperi de tt neti de yere serecek cinsten lakin soru işaretleri ve sizin gibi gerçekçi kullanıcıların yorumları geri adım attırmak için önemli bir etmen, o halde ttnet ve süperin teklifine bakmakta yarar var, 50 mb hızdan gerekirse 35 e düşüp süperden iyi bir teklif almaya bakmak şu ortamda en iyisi gibi görünüyor b,r de ttnete bakayım, milenicomu da takip edeyim, ilgi çekici ama korkutan bir yapı




  • artık sanırım sözleşmeyi teslim etmeyip ayak üstü imzalatıyorlar sizce bu şekilde bi durumla karşılaşırsanız imzalamayın beyler okumadan okutmuyorlarsada güle güle çekin.
  • AFrost kullanıcısına yanıt
    Üstad engelli indirimi kapsamında Superonline platin 3 ay bedavası ile 35 mbit aylık 60 Tl ye geliyor. Milenicom ise 100 mbit aylık 75 Tl ye hangisini seçmek mantıklı? Milenicom ping çok yüksek diyorlar. Aradaki hız farkı 3kat gibi bişey ama 35 mbit yeterli olmaz mı çoğu uygulama için. Açıkçası bulaşmaya da korkuyorum. Turknet le zamanında çok uğraştım. Telekom pek iplemiyordu onları bilgisiz insanda çoktu. Milenicom da aynısı gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 12 Temmuz 2019; 14:36:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.