Şimdi Ara

Millenicom Yeni Abonelik Adres Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    14.06.2019' da internet üzerinden form doldurarak aranma talebimi ilettim. neticesinde arama yapıldı ve 50mbps superonline altyapısı olarak abonelik başvurum alındı. abonelik başvurum alındığında 0212' li bir numaradan aranacağımı, bu telefona cevap vermem gerektiği belirtildi. akabinde de başvuru aşamalarını takip edebileceğim bir link sms ile gönderildi. henüz 0212' li numaradan aranmadım.

    bugün sms'teki linke tıkladığımda evrakların kuryeye iletildiği yazıyor. ancak gündüzleri bağlantı yapılacak adreste olmadığım için kurye bana ulaşamaz düşüncesiyle adresi değiştirmek ya da evrakları mail ile alabilmek için müşteri hizmetlerinizi aradım. görüştüğüm temsilci, bağlantı yapılacak adresi bana iletti ancak adres yanlıştı. adresin güncellenmesi için kayıt oluşturduk. bu sefer de bulunduğum adreste superonline altyapısı bulunmadığını iletti. 10 gün önce superonline fiber aboneliğimi bitirdim. adresimde superonline fiber altyapısı var. binaya kurulan fiber kutusundan eve kadar çekilen cat kablosu bile hazır durumda.

    türk telekom ve superonline dışındaki sağlayıcılarda, genelde sözleşmeler mail ile gelir müşteri imzalar ve geri gönderir. kurye ile gönderilmesi de güzel bir yöntem ancak kurye ile gönderileceği bana iletilmedi. iletilseydi evrakların gönderimi için farklı adres verebilirdim. neyse, allahtan böyle bir durum oldu da başvuru sırasında bağlantı yapılacak adresin de yanlış alındığını öğrenmiş oldum.

    sizlerden ricam, adres güncellenme işleminin hızlandırılarak tarafıma dönüş yapılması ve evrakların da mail ile gönderilmesidir. en geç bu hafta sonu bağlantı yapılmış olursa süper olur.

    başvuru sırasında yaşanabilecek sorunların tümünü yaşamam dolayısıyla açıkçası biraz gözüm korktu ama yine de olumsuz düşünmek istemiyorum. bu nedenle her adımda bilgilendirme yaparsanız yanlışlık olmadan ilerlemiş oluruz. tanımadığım birine kurulum yapılması hiç istediğim bir durum değil :)

    konuyla ilgili dönüşünüzü bekler iyi çalışmalar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarslan724 -- 17 Haziran 2019; 10:48:33 >







  • Demek ki form doldurarak başvuru yapıldığında başvuruyu alan özel ekip de aynı derece hata yapmaya müsait!

    Bu konuyu okumuş muydunuz? Millenicom'a başvuracağınız bilsem mutlaka gönderirdim linki.
    https://forum.donanimhaber.com/millenicom-yeni-basvuru-asamalari-anlatim-superonline-altyapi--137565277



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 17 Haziran 2019; 11:54:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AFrost

    Demek ki form doldurarak başvuru yapıldığında başvuruyu alan özel ekip de aynı derece hata yapmaya müsait!

    Bu konuyu okumuş muydunuz? Millenicom'a başvuracağınız bilsem mutlaka gönderirdim linki.
    https://forum.donanimhaber.com/millenicom-yeni-basvuru-asamalari-anlatim-superonline-altyapi--137565277
    Okumustum hocam, cok faydasi oldu. Tesekkur ederim. Ama yine de bir takim aksilikler cikti, bakalim cozulmesini bekliyoruz:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Arama iletişime geçildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: millenicom

    Merhaba,
    Arama iletişime geçildi.
    Ne demek istediğinizi anlayamadım ama beni arayan olmadı. Başvuru durumunu sorguladığımda herhangi bir değişiklik de yok. Şirket içi bir durumdan bahsediyorsanız onu bilemiyorum. Sadece forum üzerinden gönderdiğim öm’ye cevap geldi. Evraklar da mail ile gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun musteri hizmetlerini tekrar aradim. Kayitlarda baglanti yapilacak adres guncellenmis. İlk basvuru sirasinda 1 ay bedava kampanyasindan faydalanmak istedigimi iletmistim. Benden herhangi bir kod alinmadan kampanyaya dahil olabilecegim iletilmisti. Bu durumu da teyit etmek icin sordum ancak kod olmadan 1 ay bedava kampanyasindan faydalanamayacagim soylendi bu sefer. Ben de musteri temsilcisine kod ilettim. Evraklari mail ile istedigimi tekrar belirttim. Yetisirse bugun yetismezse yarina evraklarin mail ile iletilecegi belirtildi. Bugun henuz gelen bir sey yok. Ytini bekleyecegim. Cuma gunu basvuru yapmistim. Sanirim hic ilerleyemedik. Hizmet alanlar nasil baglatti bilemiyorum :) neyse allahtan baska bir saglayicidan vdsl hizmetim var da bu surede internetsiz kalmadik. Umarim kisa surede hizli bir ilerleme saglayip kurulumu tamamlariz. Gelismeler oldukca buradan guncelleyecegim.

    Not:Telefondan yazdigim icin turkce karakterleri kullanamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarslan724 S kullanıcısına yanıt
    Kampanya kodu olmadan bir ay bedava veren millenicom personelini çok merak ettim. Bayağı başarılı! Üstelik kendisi özel eğitim almış satış ekibinden, hani internet sitesindeki form doldurulduğunda müşterileri arayan özel ekip! Alper Bey iyi dayanıyor bu arkadaşlara! Müşteriye yalan söylemek olmuyor mu bu resmen?

    Adresin düzeltilmesi için yeni başvuru oluşturulmadı ise benim başvurumda olduğu gibi yine faydalanamayacaksınız. Başvuru oluşturulduktan sonra kampanya kodu kullanımı yokmuş! Yeni başvuru olup olmadığını başvuru durumunu takip etmeniz için gönderilen SMS'ten anlayabilirsiniz. İki farklı SMS oldu ise bugün gönderilen ile iki farklı başvurunuz var demektir. Biri yanlış adresli, kampanya kodsuz, diğeri doğru adresli kampanya kodlu!
  • Bugun yeni bir sms gelmedi. Ama ilk gorusmemizin ses kayitlari var sonucta. Olumsuz bir durum olsa da onbinlerce musterisi olan bir firma beni magdur etmez diye dusunuyorum. Bugunku gorusmede de yardimci olan musteri temsilcisi arkadas kodu sisteme aktariyorum dedi. Kod vermeden kampanyaya katilamazsiniz dedi ama kodu verdikten sonra yine de katilamazsiniz demedi :) bekleyip gorecegiz, umarim 24 ay boyunca baska sorun yasamayiz da baslangictaki yasanan sorunlar unutulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duruma Alper Bey' in elinin değdiği belli oldu. Bugün sabah bağlantı yapılacak adresle ilgili sorun, millenicom tarafından yapılan arama ile çözüldü. akabinde çok hızlı bir şekilde evraklar mail ile iletildi. evrakları doldurup mail ile geri gönderdim ve asıllarını da kargoya verdim. az önce de kurulum için randevu alındı. yarın bir aksilik olmazsa öğleden önce bağlantı yapılmış olacak. Bağlantı yapıldıktan sonra genel kullanım deneyimi ile ilgili de, superonline fiber kullanmış bir abone olarak, buradan yorumlarımı yazacağım.

    Bu vesile ile Alper Bey' e teşekkür ederim.
  • sarslan724 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim görevimiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün ekip gelip kurulumu yaptı ama henüz eve gidemedim. Akşam kullanmaya başlayabileceğim. bir süre kullandıktan sonra yorumlarımı buradan paylaşırım.
  • sarslan724 S kullanıcısına yanıt
    Kampanya kodu sorunu kesin çözüldü mü? Gelen arama ile yeni bir başvuru oluşturulduğuna dair SMS geldi mi?
    Bundan sonrası için özel bir durum olmadıkça sorun olması beklenmiyor zaten, zor olan kısmı Alper Bey'in sağolsun her daim sabırla ürettirdiği çözümlerle atlatmış oldunuz. Güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AFrost kullanıcısına yanıt
    yeni bir başvuru gibi işlem yapıldı. ikinci bir sms daha geldi. bu şekilde yapılınca sorun çözülmüş oldu hocam.
  • sarslan724 S kullanıcısına yanıt
    Bir önce ki çözüme neden şüphe ile yaklaştığımı anlamışsınızdır. Sorun çözülmemişti! Üç ay kadar önce tıpatıp aynı şekilde bir başvuru süreci yaşadım ve Alper Bey olmasa hâlâ adresi düzeltirmeye çalışıyordum, kampanya kodu da boşa gitmişti. Bu yüzden müşteri hizmetlerinin Alper Bey olmadan çözüm üretememesine tepki gösteriyorum.
    Aradan geçen sürede sizin başvurunuz gösteriyor ki gelişim hiç olmamış! Destek olmalıyız, rekabet önemli ama ısrarla aynı hataların yapılması üzücü.
    Her zaman söylerim, ilk hata çok anlaşılır insani bir durum, ikinci kez aynı hatayı yapmak şanssızlık, üçüncü kez büyük talihsizlik ama dörtten sonra aynı hatayı tekrar tekrar yapmak, umursamazlık, hatta bir süreden sonra art niyet! Alper Bey'in olağanüstü çabasının da boşa götürülmesi.
    Sizin internet bağlantınız vardı, sabırla beklediniz, peki acil çözüme ihtiyaç olan bir müşterinin bu kadar bekletilmesi normal mi?
    Özetle; hiç müşteri hizmetlerine işiniz düşmeyecek şekilde güle güle kullanırsınız umarım iki yıl boyunca, geri kalanı millenicom'a kapsamlı geri bildirim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 21 Haziran 2019; 11:59:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.