Şimdi Ara

MilleniCom Sözde Düşük Ping Vaadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 gün önce TT VDSL’den aldığım ping’den çok daha düşüğünü alacağım vaadiyle -ki internet sitelerinde de düşük ping reklamı yapıyorlar- Milleni’ye geçtim. Gelin görün ki, hız konusunda bir problem yaşamazken VDSL’de 50-60 arası ping’le oynadığım oyunu Milleni ve SOL altyapısı ile en düşük 70 ve genel olarak 80-100 ping arası oynamaya başladım. VDSL’den kötü fiber hizmeti nasıl olabilir?


    Sorunu çözmek için defalarca görüşme sağladım, SOL ekiplerine yönlendirdiler. Modem değişimi ve port değişimi 1 ms bile fark ettirmedi. SOL teknik ekip elemanı Milleni’ye kiralanan altyapıdan farklı altyapı kullandıklarını ayrıca WiFi 6 modem verdiklerini ve bu yüzden daha düşük ping alacağımı söyledi. Ailem de aynı mahallede farklı sokakta cidden benden yarı yarıya daha az ping alıyor.


    SOL ekibinin bu söylediğini de Milleni’ye ilettim ve verdikleri cevap ne biliyor musunuz? Biz yapabileceğimiz her şeyi ne yazık ki yaptık.


    Madem öyle ben de SOL’e geçerim deyince de siz bilirsiniz diyorlar. O zaman düşük ping vaadi vermeyin, ayıptır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • milleniye ben de gectigimiz haftalarda sol'dan gectim ama ping konusunda ben de memnun degildim, SOl daha iyiydi. SOL altyapisi kullanmasina ragmen milleninin pingleri rezalet, fiyatlar cok pahalandi diye emcbur gectim ama memnun degilim kalitesinden

  • CwAltair C kullanıcısına yanıt
    Koca Socar Türkiye iştiraki şirketin verdiği sözü tutamayan yönetimden haberi var mı en çok onu merak ediyorum. Kat kat küçük ISS’ler bile gayet iyi peering yaparken Milleni’nin hali içler acısı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.