Şimdi Ara

Millenicom Nakil İşlemi Gerçekleştirmedi, Aboneliği İptal Etmedi ve Üzerine Para İstiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üst edit: cok fazla ugras verdik, tüm kurumlara basvurduk ve elimizdeki tüm güclerle Millenicom'a karsi saldiriya gecerek en son tüketici mahkemesinden cikan kararla faturayi iptal ettirip fatura ücretini 2021 Mart'ta geri almayi basardik. Millenicom'un dolandiriciligi bu sürecte cok daha fazla para kaybetmemize ragmen yanlarina kar kalmayacak sekilde ortaya cikti ve ödememizi geri aldik. Detaylar ilerleyen mesajlarda.




    Ekim 2 de eski evimizden yenisine taşındık. Hat nakli için başvurduk. Online işlemlerde ve SMS yoluyla nakil işleminin tamamlandığına dair mesaj gördük. Modemi taktık internet gelmedi. Ekim 2 den Ekim 15'e kadar her gün arayarak, mail çekerek, tüketici mahkemesine başvurarak, BTK üzerinden 6 adet şikayet oluşturarak ve faks çekerek "yalvarmak" ve telefonu açan kişilere durumu anlatmak zorunda kaldık. Toplamda telefon konuşmaları 910 dakika etmektedir, millenicom tarafında kayıtlar bulunuyor olsa gerek. 15 gün içerisinde hat nakil işlemi tamamlanmamasına rağmen, halen her gün kısır döngüye girmiş şekilde hat naklinin tamamlandığını iddia ettiler. Binanın girişine bile kimse gelip etiketleme yapmamıştı. Sonunda TürkNet'i arayıp Millenicom'a iptal dilekçesi gönderdik. 1 saat içinde TürkNet ekipleri gelip aşağıdaki kabloyu bağlayıp modem ve kullanıcı adı alıp kullanabileceğimizi söyleyip gitti. Fakat bu durumda millenicom'un yaptığını iddia ettiği işi TürkNet yapmış olduğundan, bağlı olan modemde millenicom'un kullanıcı adı ve şifresi yazılı olduğundan millenicom sinyali geldi. Önümüzdeki 2 gün boyunca da TürkNet'in sözleşmesini imzalatacak kişiler henüz eve gelmediğinden millenicom'u kullandık. 18'inden 24'üne kadar Millenicom'a yine yalvararak aboneliği iptal ettirmeye çalıştık. Etmediler. BTK'Ya yazdık, sikayetvar.com'a yazdık anca o şekilde iptal ettiler. Bu ay ise geçen ay için fatura gönderilmiş, 45 TL kurulum ücreti 85 TL ise normal kullanım ücreti olacak şekilde.


    Şimdi;


    1. 45 TL ücretin talep edilmesi tamamen saçmalık çünkü binaya etkiletlemeye bile gelmeyen millenicom evime gelip kurulum yaptığını iddia edip benden para istiyor.
    2. 16 17 18 tarihleri arasında evet internet hizmetini kullandık ama bu millenicom'un kendi çabası değil tam aksine türknet'in kabloyu bağlamasıyla mümkün oldu. Burada millenicom'un kendi çabası, karşılığında parasını alacağı bir hizmeti verdiği sinyal haricinde bulunmamakta. Bu yüzden o 85 TL yi zaten hiç hak etmediğini de düşünüyoruz. 16 17 18 tarihleri için kullanıma bağlı kaç tl ödenmesi gerekirse sinyal için, o kısım belki ödenebilir. Ancak beni bu kadar uğraştırdığı için, sanki aşıkmışım da sürekli onları aramak zorundaymışım gibi her gün telefonda oyaladıkları, flirtleştikleri için hiç birşey de veresim gelmiyor açıkcası.


    Millenicom'un bu yaptığı yoksulluk, dolandırıcılık ve hizmette üstün derecede ayıp başarısını nasıl çözerim emin değilim. Ama sonsuza kadar uğraşabilirim. Mahkemeye de giderim, bütün dünyayı ayağa kaldıracak şekilde kamuoyu oluşturmaya da çalışırım. Farkli disiplinler okuyarak, bütün eğimimimi buna yönlendirerek karşılığında millenicom'a o faturayu ödemeyecek ve onları rezil edebilecek her türlü savunmaya yönelik kendimi geliştirmeye de hazırım. Hayatım bu ülkede zaten mahvolmuş, bu adamlarla da uğraşayım, kaybedecek birşeyim yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaTReD01051776 -- 9 Mart 2021; 21:39:56 >







  • Eğer sözünün eriysen o faturayı ödemez Millenicom ile savaşırsın.
  • millenicom pişmanlıktır. 3 haftadır internet sorunumu çözemediler.

  • Her gün arayip faturaya itiraz talebi olusturuyorum. Herhangi bir sekilde geri dönüs yapmiyorlar. 2 gün önce yanlislikla aradilar yanliz. Genel müdürlükten biri arayip halimi hatrimi, memnuniyetimi sordu. Aboneligi iptal ettigimi ve tüm dertlerimi anlattim. Pardon yanlis aramisiz o zaman deyip kapatti. Senarist olsan bu kadar kötülügü, dengesizligi ve birbirinden kopuk kurumlasmayi tasvir edemezsin. Millenicom'un icinin detaylica incelenmesi gerektigine inaniyorum. Sayet kendi dünyadan kopuk habitatlarini olusturmuslar icerde. Faturayi ödemedim. Cimer'e de ulastim cevap bekliyorum.

  • Nakil işlemleri gibi şeyler çok uzun sürüyor millenicomda , bende tam 30 gün sürdü, ben 2 hafta bekledim olcak gibi değil gittim netspeede abone oldum 2 günde gelip bağladılar.. bence iptal etmişsin kurtulmuşsun
  • Iptal ettirdim ancak hala kurtulamadim. Her gün arayip itiraz olusturuyorum, geri dönüs talebi iletiyorum kimse ne geri dönüyor ne de BTK, CİMER'den ilettigimiz sikayetlere geri dönüs yapiyor. BTK'dakiler kurum incelemesine bile alindi ama kimsenin umrunda degil anlasilan Millenicom'da calisan.


    Son gönderdikleri faturada gerceklestirmedikleri nakil isleminin ücreti, kullanamadigimiz internetin ücreti var. Bunlara yaptigimiz itirazlardan biri 19 TL digeri 12 TL olacak sekilde indirim yapilacagina dair bilgi gelmisti bu faturaya onu da yansitmamislar.



    Arayip bakin son ödeme tarihi gecti diyorum tamam olsun bekleyin, yarin birileri size ulasacak ben sikayet kaydi aciyorum diyorlar. 23'ünde böyle bir konusma olmustu. Baktim yine arayan yok 27'sinde yani bugün arayip Yagmur hanimla görüstüm o da ödeyin madem faturayi daha sonra iade yapilir dedi.


    50 bin TL fatura gelse mesela, ben bunu ödeyecegim ve sonra bana iadesi mi yapilacak? Ben faturanin zaten komple iptal edilmesini istiyorum ama yüzsüz bir sekilde gönderilen mesajlardaki indirim yapilacagi sözünde bile durmamis ve durmuyor adamlar.


    Hala bekliyoruz. Geri dönüs yapsalar itiraza yanit alip belki sürecte ilerleme kaydedecegiz ama o da yok.





  • Güncelleme: BTK üzerinden yapilan sikayetlere copy paste seklinde alakasiz bilgiler yazarak cevaplar verildi.


    CİMER üzerinden yapilan sikayetlere cevap verilmedi.


    Telefon yoluyla yapilan sikayetler ve geri aranma istekleri söz verilmesine ragmen halen gerceklestirilmedi.


    Forum üzerinden firma yetkilisine ulasildi fakat konuyla ilgili inceleme yapip size dönecegiz cevabi vereli 1 haftayi gecti.


    Bence süreyi uzatarak zamaninda ödememissiniz edebiyati yapmaya calisacaklar.


    Bekliyoruz bakalim, idari takip baslasin.

  • Tekrar güncelleme:


    BTK üzerinden yaptigim tüm sikayetlerde Millenicom kopyala yapistir ile sözlesmeden kisimlar keserek cevap vermeye calisti.


    Daha önce nakil icin ücret almayacaklarina telefonda söz vermelerine ragmen, mesaj olarak tarafima 19 TL indirim yansitilacagini bildirmelerine ragmen ve tekrar mesaj olarak tarafima bir baska indirim olarak 12 TL yansitilacagini bildirmelerine ragmen o mesajlari yok sayarak faturayi halen düzenlemediler.


    Madem ses kayitlarini dinlemiyorsunuz, umrunuzda degil, o zaman bana kendiniz gönderdiginiz mesajlara bakin diyerek mesaj ekran görüntülerini gönderdim.


    Bu kez ayni gün icinde bir baska mesaj geldi. Mesajda "itiraziniz incelenmis olup faturada düzenleme yapilamayacaktir" yaziyor. Bu kadar.


    Baya baya verdikleri sözlerin hic birini tutmadilar, aboneligi iptal ettikten sonra özellikle iptal etmeden önce "vallahi indiricez, bakin mesaj gönderiyoruz" dedikleri tutarlarin hic birini faturaya yansitmadilar. Mesajlar halen elimde duruyor. Telefona birsey olsa bunu da kanitlayamayacagiz demekki.


    Bir de özellikle bu konuda hakli oldugum her anlasildiginda müsteri hizmetlerini aradigim anlarda telefonu yüzüme kapatiyorlar. Kimseye inandirici gelmeyebilir ama denedim, istisnasiz 15 kez denedim, her defasinda konusmada belirli bir noktaya geliyoruz, "bi sn" deyip müsteri temsilcisi olacak kisi ortaliktan kayboluyor telefonu ne kadar bekletsem de geri gelmiyorlar. Baya sessizik oluyor ben kapatana kadar. 40 DK beklettim telefonu, kac defa yeni dakika paketi yaptim bu yüzden.


    Forum üzerinden "firma yetkilisi" denilen nitelikli dolandiriciya da ulastim. Yine ayni sekilde iddialastilar, en son konusmanin belirli bir kismina geldikten sonra yine hakli oldugumu anlayinca, biz bir kontrol edip dönelim dediler, sonra yok oldular ortaliktan.


    Baya baya bu forumdaki müsteri temsilcisi agir dolandiricidir arkadaslar. Eger forum kurallarina aykiri degilse tüm mesajlari burada paylasmak istiyorum. Böyle bir rezaletle daha önce hic karsilasmadim. Ama Türkiyede yasadigim icin demekki sira bana gelmis artik biyerlerden kendi adimla hizmet aldigima göre.





  • Turknetten memnunmusun peki şuan? Alakasız soruyorumda çünkü bizde turknete başvurduk altyapımıza güvenip(fiber)
  • Eger altyapiniz fiberse zaten tahminimce biraz daha güncel bir mahallede oturuyorsunuzdur bu yüzden sikinti cikacagini sanmiyorum. Daha önce de TürkNet kullaniyordum fakat ögrenciligim bitip bir siteye tasindigimda oradaki altyapi saglayicisi Telekom ile TürkNet'in anlasmasi olmadigi icin kullanamadik. Mecbur Millenicom ile anlasmistik. Simdi tekrar tasindim ve Millenicom iki eliyle bir kabloyu dogrultamadi.


    Millenicom'un sorunu sitesinde belirttigi sekilde 350 saat egitilmis felan elemanlarla calisiyor degil, tam tersi asiri egitimsiz ve yeteneksiz, analitik düsünceden yoksun bos insanlari müsteri temsilcisi diye ortaya koymus olmalari. Bu da bize tüm kurumsal isleyisi hakkinda bilgi veriyor aslinda.


    Telefonda Millenicom'a abonelik iptali icin talepte bulunurken TürkNet'e gececegimi söylemistim ve bana "ama orda bu sekilde anlik ulasabileceginiz bir müsteri hizmetleri servisi yok, whatsapp iletisim hatti veya arayabileceginiz bir numara yok, muhattap bulamazsiniz" demisti müsteri hizmetlerindeki arkadas.


    Bu olaydan sonra kesinlikle ve kesinlikle Millenicom'un TTnet'in (Türk Telekom artik sanirim) Superonline'in felan müsteri hizmetlerinin asiri rezil bos insanlardan olustugunu, TürkNet'in 1 dilekcesinin binlerce müsteri hizmetleri calisanina bedel oldugunu düsünüyorum.


    TürkNet'in isleyis mantigina göre egitimsiz kabiliyetsiz adami istihdam etmek yerine, olaydan anlayan limitli sayida kisi firmada calisiyor ve siz talepleri online olarak olusturdugunuzda eger anlatabildiyeseniz derdinizi, onlar da anlayip ona göre cözüm buluyor veya cevap veriyor.


    Millenicom asiri kötü. Hani o kadar kötü ki tarif edemiyorum, ayni gün icinde 5 kisi arayip ayni seyi soruyor, ben her gün arayip yalvariyorum lütfen artik bana biri geri dönüs yapsin diye, söz veriyorlar yine yapmiyorlar. Dalga geciyorlar telefonu kapatiyorlar felan. Aboneligi nakil ettirirken telefonda islemi yapan arkadas "nasi beceremediniz anlamiyorum modemi kargolamayi" demisti. Nakil islemi gerceklestirilemediginde de bunun gibi cok fazla diyalog yasadik. Hayatimda bunun gibi bir gibirnet bir de millenicom görüyorum. Baska yok. Daha rezili olamaz. Türk Telekom felan en azindan copy paste mantigiyla ayni seyi tekrar ediyor, bunlar direkt kötü.


    Netice olarak TürkNet mükemmel degildir ama en azindan stabildir. O konuda sikinti olacagini sanmam. En azindan karsinizdaki insana aninda ulasamasaniz bile, bir kere ulasmaniz yetebiliyor. Sorular cevapsiz kalmiyor. Millenicom gibi asiri gevsek ve lanet degiller.


    TürkNet'te sadece aboneligi iptal ettirirken sikinti yasadim o da aboneligi iptal ettirmek cok zor. Ben ettirirken mail ile dilekce almayi kesinlikle kabul etmediler. Faks olacak diye direttiler. Faks gönderip iptal ettirdikten sonra da 2 ay sonra 2 aylik bir fatura yansitildi. Hakkimda bir de idari takip felan baslatmislar fatura ödememisim diye. Üzerine bir de aboneligi iptal ettirme talebinde bulunup faks göndermemisim diyerek ayrica ceza yazmislar 200 lira gibi biseydi sanirim. Twitter, eksisözlük üzerinden felan bir sekilde sesimi yine duyurdum, faks gönderdigimi faturalarla, fislerle, kirtasiyecide cektirdigim kart dökümüyle felan kanitladim da öyle iptal ettiler o cezayi, faturalari ve aboneligi.


    TürkNet'te abonelik iptal ettirmek iskence. Öyle telefonla arayip aboneligi 1 saat icinde baslatmalarina benzemiyor. Süreci sündürebildigi kadar sündürüyor ki daha cok gecirsin.



    Millenicom cok daha felaket. Baya organize calisiyor adamlar. Aboneligi iptal ettirdikten sonra BTK üzerinden bana ulasip aboneligi iptal ettirmiyoruz cünkü müsteri temsilcimiz tarafindan "ikna edildiginiz bilgisini aldik" dediler ya la.





  • hoıcam nasıl iptal ettiniz bende iptal edeceğim ama bir türlü iptal birimine ulaşamıyorum. Nereye fax çekeceğim tam bir rezilik firma kesinlikle ama kesinlike bu firmaya geçiş yapmayınız

  • hamza_kadir kullanıcısına yanıt
    E devletten fesih işlemini yapabilirsiniz. Nasıl yapılacağını burada anlattım.
    https://m.facebook.com/groups/tuketicibasvurumerkezi/permalink/3593075044078277/?sfnsn=scwspmo
  • https://www.milleni.com.tr/iletisim buradaki tüm iletisim kanallarina, maillere, telefon numaralarina, fax numaralarina, adreslere baskili baskisiz fiziksel sanal her türlü saldirida bulunmaniz lazim. Yoksa iptal etmiyorlar.


    Beni hala dolandirmaya calisiyorlar.


    BTK üzerinden acik acik yalan söylüyorlar. Bana gönderdikleri mesajlarin görsellerini atiyorum, ne BTK salliyor adamin karsidan yalan söyleyerek alakasiz copy paste cevap vermesini ne benim dediklerimi dinleyen var.


    Tüketici mahkemesine basvurdum orda da kimse sallamadi. 175'i aradim direkt kaymakamliga gidin form doldurarak basvurun dediler. Eldeki tüm delillerle oraya basvurmaya gidecegim bugün yarin.


    Cok agir dolandiricilik dönüyor.


    Baya baya kandirmak icin biseyler yapacaklarini söyleyip sonra tam tersini söylüyorlar. Aboneligi iptal etmiyorlar, nakil islemini kesinlikle gerceklestirmeyip aylarca bekletip sonra faturaniz cikti ama yapcak bisey yok kullanamadiysaniz bile ödeyeceksiniz biz nakil islemini gerceklestirdik diye biliyoruz diyorlar.


    Ciddi söylüyorum, cümleyi bu sekilde kurdular.


    Hayatimda bu kadar kurumsallasmis dolandirici firma görmedim. TTnet, Avea sms kandirmacalari vs onlari unutun. Yeni model bu. Ama felaket bisey.


    Yeri geldikce güncelleyecegim.


    Tüketici danisma hattindaki kisinin söyledigine göre faturanin son ödeme tarihi gecip idari takip üzerine adli takip baslatilana kadar müsteriyi bazen böyle oyalayip sonrasinda daha fazla magdur olmasini, dolayisiyla tüm masraflari üstlenmesini de sagliyolarmis. Millenicom en cok sikayet alan saglayici diyorlar GIBIRnet denilen seyle birlikte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaTReD01051776 -- 9 Mart 2021; 21:57:51 >




  • Güncelleme:


    Forum üzerinden firma yetkilisi olacak bos arkadaslarla yaptigimiz görüsmeler sonucunda hakli olmama ragmen faturanin denklestigini ve iade yapilmayacagini belirttiler.


    Pazartesi gününden itibaren tüm delillerle birlikte avukat esliginde konuyu öncelikle tüketici mahkemesine ardindan da avukatin yönlendirmesi nereye olacaksa oraya basvurulacaktir.


    Konunun emsal niteligi tasimasi acisindan sonuna kadar gidilecektir. Her insanin bir hobisi, hayatta yaptigi bir seyler ve biraktigi eserler vardir. Bizimki de bu insanlara karsi cikarak olsun bakalim.

  • Hocam üzülerek okudum tüm yorumlarınızı. İnanılmaz bir durum. Maalesef ülkede bunlara haddini bildirecek bir yapı bulunmuyor. Ayrıca foruma ücret ödeyerek özel bir temsilci bulundurma hakları olabilir ve bu ithamlardan dolayı biz ceza bile alabiliriz.


    Ben Turknete geçerek kurtuluyorum. Umarım kurtulabilirim çünkü parasını ödediğim modem için para isteyebilirler, taahhüstüz bağlantımı taahhütlü gösterip ücret talep edebilirler, geçiş yaptığım ay için tüm ayın faturasını talep edebilirler. Bunlardan korkuyorum ve korkudan beslenip palazlanıyorlar. İstiyorlarki kimse hakkını aramasın, parasını sormasın, onlar fatura kessin sen öde.. Benimde 100tl tutarında anlaşmazlığım var bu firma ile, bana da aynı mesajları atıp durdular. En son 100tl karşılığında 2 ay %50 indirim kopardım o şekilde hakkımı aldığıma emin olup abonelik taşıma işlemi başlattım. O 100 tl için ise tüketici hakem heyetine başvurdum çıkar ya da çıkmaz bilemem ama her yerde bunlar aleyhinde tecrübelerimi paylaşacağım. Geçmiş olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 3 Nisan 2021; 22:28:42 >




  • Benizakura kullanıcısına yanıt

    Öncelikle herkese tesekkür ediyorum yorumlari icin.


    Ancak yardim ve duyuru icin actigim bu basliga benliginde icsellestirme sorunlari barindiran bu kompleksli arkadasa özellikle belirtmek isterim ki; savastim ve kazandim.



    CIMER, BTK, Tüketici Mahkemesi, Twitter, Instagram, Eksisözlük, Donanimhaber, Facebook, Whatsapp, Sikayetvar üzerinden gerceklestirdiigmiz tüm iletisimlerde ve tüm basvurularda sonuna kadar bizim haksiz oldugumuzu iddia eden Millenicom'u özellikle Kaymakamliga giderek Tüketici Mahkeme Hakem Heyeti'ne detaylariyla sikayet etmem ve tanidik yardimci avukatlarin danismanliginda belirtilen adimlari izlemem sonucu ödememi Mart ayinin 5'inde tam olacak sekilde geri almis bulunuyorum.




    Faturanin son ödeme tarihi gectiginde özellikle ellerinde koz bulunmasin diye faturayi ödemem gerektigi ve sonrasinda savasa devam etmem gerektigi dogrultusundaki önerileri dinlemis olmam, sakin kalmis olmam ve tüm görüsmelerde karsi taraftaki muhattap arkadaslarin kurum ve kuruluslarin hepsinden net itiraf bilgileri toplamam sayesinde genel müdürlük tüketici mahkemesini dinlemek zorunda kalarak bize tehdit ederek zorla ödettikleri fatura tutarini geri iade ettiler.



    6 aylik sürec icerisinde BTK üzerinden 60'a yakin sikayet olusturulmustur. 14 kez BTK tarafindan da zorla incelettirilen sikayetlerde BTK'nin zorlamasiyla Millenicom'a cevaplar verdirilmis ancak her birinde bizim haksiz oldugumuz copy paste yöntemiyle tekrar edilmistir. Fakat verdikleri cevaplar sordugumuz sorularla, sorunumuzla hic alakali olmamistir.



    Tüketici mahkemesine 2 kez online, 1 kez yerinde olmak üzere 3 kere basvurulmustur.




    CIMER'e 9 kez BTK ve Millenicom sikayet edilmistir.



    Instagram, Twitter ve Facebook üzerinden gönderilen mesajlarin Instagram'a gönderilenlerden 1 tanesine yapilan 2 ay sonraki dönüs haricinde "HIC BIRINE" dönüs yapilmamistir.



    Donanimhaber üzerinden gerceklestirilen mesajlasmalarda burada hesabi bulunan firma yetkilisi mesajlara her hakli oldugum anlasildiginda cevap vermeyi kesip ortadan kaybolmustur.


    Telefon ile her aradigimda "YÜZÜME TELEFON KAPATILMISTIR". Herhangi bir sekilde hakaret vs de yoktu. Yalnizca TC kimlik numarami veya eski abone numarami söyledigimde telefonu direkt yüzüme kapatiyorlardi. Aradigimda kapatacaginizi biliyorum diyordum hatta, onlar da yok efendim ne kapatmasi deyip ses kaydinin alindigi görüsmede bizim tarafimizdan bu görüsme sonlandirilmayacaktir diye söz veriyordu ancak konusmanin istisnasiz her abone no verilme asamasina geldigimizde " 1 DK bekleticem " deyip telefonu yüzümüze kapatiyorlardi.



    Yüzlerce lira harcayip danismanlik hizmetleri almasak, tüm bu kanallardan saldirmasak bizi dolandirip yanlarina kar kalacakti.



    Insanlar baska insanlari öldürmek icin silah aliyor, mermiye para veriyor bu dünyada.



    Ben bu dolandiriciligin pesini birakmamak icin hayatimin sonuna kadar tüm parami verebilecek, sonsuza kadar savasabilecek mentalitede bir insanim.


    Kafayi taktigim insanlar, kisiler ve kurumlardan asla ve asla hakkim olani almadan vaz gecmem.




    Yaptigim masraflar ve deneyimler sonucunda sunu dogrulayabilirim;




    Millenicom asiri dehset felaket derecede organize nitelikli dolandiricilik üzerine kurulu bir olusumdur.


    Kesinlikle ve kesinlikle "müsteri hizmetleri var yeaah" sacmaligina inanip gercekten size destek vereceklerini sanip abone olmayin, oldurtmayin.



    Bunlarin hepsi kisisel görüsümdür ve Millenicom'a sonsuza kadar karsiyim. Bu olusum icerisinde calismis, calisacak, emek vermis, adi gecmis, üzerinden gecerken kanadindan gölgesi düsmüs olan kuslar dahil tüm organizmalara ve olgulara da ayrica karsiyim ve sonsuza kadar düsmanim olarak ilan ediyorum.


    Beni düsman olarak ilan eden Millenicom, T.C. mahkemelerinin zorlamasiyla istemeyerek parami geri verdi ancak bu sürec icerisinde bizden götürdükleri yine bizde kaldi.



    Millenicom pismanliktan öte, bu ülkenin basina gelen en kötü seylerden biridir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaTReD01051776 -- 9 Mart 2021; 22:6:44 >




  • yaparlar abı...banada telefonda soyledıklerı eskı faturadan degılde yenı faturadan ucretlendırdıler..konusma kaydını ıstıyorum valılık ıznı lazım dıyor:) abone de benım
  • Uzak durulması gereken bir firma. E-devlet üzerinden iptal ettirdik. Hattımızı pasif duruma getirmişler. Ve kendi kendine aktif yaparak fatura çıkardılar.


    Çözüm olarak ne yapacağımız hakkında fikri olan var mıdır?

  • Türk Telekom önce 70mbite kadar VDSL getirdi daha sonra Nisan ayında fiber kutu koyup dairelere kadar kablo çektiler ama altyapı da fiber görünmüyor du ümit önala 3kez mail atmam sonucunda fiber altyapıda göründü millenicomu arayıp fiber istiyorum dedim 1haftadır nakil işlemini yapamadı resmen çıldırttı bu hafta bağlamazsa başka İss ye geçerim artık Okyanusu geçip derede boğulduk
  • Önerim Millenicom'u kesinlikle kullanmayin ve kullandirtmayin. Siz bilirsiniz. Ben deneyimlemek istiyorum, yok su özelligi daha güzel digerlerine kiyasla, aman ne olacak en fazla 100 tl fazla veririz gibi bahanelerle bir kere bulasirsaniz hayatinizin olagan akisina virüs sokmus olursunuz.


    Halihazirda abone olmus olanlar da aboneliklerini iptal edemeyecekleri icin ilk önce abonelik iptali basvurusunda bulunup ardindan hemen tüketici mahkemesine gitmelidir. Abonelik iptali diye bir sey yok cünkü.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.