Şimdi Ara

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.024
Cevap
29
Favori
468.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her şey güzel de Twitch'te arada bir yayın izleyeyim diyorum, 720p'de donduğu oluyor. Aynı anda Youtube'da 4k 60 kare video açıyorum oynatıyor takılmadan. Bir tek bende oluyor. VPN açınca da düzeliyor. Yok mu bunun bir çaresi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinekrem -- 21 Şubat 2021; 19:27:0 >
  • Bu firmayı kullananın aklına şaşarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinekrem kullanıcısına yanıt

    statik ip

  • 7-8 Ay kadar kullandım.

    Millenicom'a geçmeyi düşünen arkadaşlar için belirleyici olur umarım.


    **Taahhüt ücretini ödemiyorlar.. (şuraya fatura gönderin, buraya gönderin yok whatapp dan yollayın. Görüntü kalitesi kötü taratıp yollayın vb bir çok bahane uydurarak belli bir süre oyalayıp sonra taahhüt ödemesi alma süreniz dolmuş diyorlar)


    **Hız sürekli değişiyor 35 mbit paket 15 lere düşüyor arayıp bildirdiğimde 32 lere çıkıyor fakat 1 hafta sonra yine aynı. (iptv kullanıyorsanız illallah ettiriyor)


    **Farklı bir kuruma geçmek istediğinizde, geçmek istediğiniz kurum sizden hizmet numarası talep ediyor. Millenicom ise bu numarayı vermemek için elinden geleni yapıyor. Ben altı yada yedinci aramamda çok ağır küfür yiyeceksin dediğimde alabilmiştim.


    Şahsi olarak yaşadığım bunlar. Sorunsuz kullananlar olabilir. Ama Firma tam sırtlan. Bilginize..

  • extra34 E kullanıcısına yanıt

    Fibere yeni geçiş yaptım taşındığımız için, önceden VDSL kullanırken böyle bir sorun yoktu. Şimdi siz söyelyince araştırdım da ne rezalet bir şeymiş :D Türknet'e geçmenin vakti gelmiş, boşa fazladan para veriyorum aynı şeye.

  • huseyinekrem kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen orda da aynı şeyle karşılaşacaksınız. Şu an şans işi bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle ama buna statik ip alsam 110+25tl vermem gerekecek. Türknette 85+12tl.

  • 16 mbps interneti fiber diye satmakta güzel kafaymış.

    hala uploadlar yerlerde, harbiden merak ediyorum yasa felan var mı yüksek upload satmayı yasaklayan? bunun mantıklı açıklamasını birisi yapsın bana. adslde teknoloji öyleydi anlıyorumda fiberde düşük upload ne alaka?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 23 Şubat 2021; 0:14:17 >
  • 2 senedir aboneleriyim. Ara ara sıkıntı olsa da genel olarak memnundum hizmetlerinden. Ancak taahhüdümün bitmesine yaklaşıldığı için telefonla arayıp 90 liraya kullandığım hizmetin artık 120 lira olduğunu ilettiler. Nedenini sorduğumda 2 sene önceki fiyattan kullanıyorsunuz efendim 2 senede çok arttı fiyatlar dendi. Arkadaşımı getir kampanyasıyla daha yeni abone yaptım tanıdığımı dediğimde 8 ay önce gelmiş bize o zamana göre fiyatlar arttı denildi. 2 ay önce gelen arkadaşımı kaç liradan abone yaptınız dediğimde ne hikmetse sistem kapandı göremedi :) Her şey tamam da peki sitedeki fiyatlar neden uygun dediğimde o fiyatlar yeni gelen müşteriler için denildi. Yok istemiyorum dediğimde önce 110 liraya düşürdü ona da yok deyince özel personel indirimini kullanarak 100 liraya düşürdü. Sanki pazarlık yapıyoruz. Kardeşim bu hizmetin bir fiyatı varsa koy ortaya şeffaf herkes görsün. Kime ne geçirirsem mantığıyla işletirseniz, böyle müşteri kaybedersiniz. Hayır o kadar ukala bir insan aradı ki, rakip firma daha uyguna daha yüksek hız veriyor ona geçeceğim diyorum bana firma ismi soruyor. Malum firmanın ismini söylediğimde de "Onlar interneti uydudan alıyor bizim altyapımız farklı. Sizin dediğiniz gibi olsaydı adamlar piyasayı süpürürlerdi ama gördüğünüz gibi biz hala batmadık." diye konuştu. İnternet aboneliği mi uzatıyoruz kavga mı ediyoruz anlamadım. Good bye Milleni 

  • Modemi ücretsiz mi veriyorsunuz . Eski super online kullanıcısıyım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep1905 -- 23 Şubat 2021; 15:10:21 >
  • Eğer TT altyapısında fiber kullanacaksanız modem kira ücreti var ve +15 TL (bu ücret TT' de bile 6 TL) ama bunun dışında bir kaç kez kesinti haricinde iyi paketimdeki vaat edilen hızın tamamını alıyorum ama modem kira olayı çok saçma

  • getir kodu çok iyi olurdu

  • 27 aylık taahutum bu ay bıtıyor..cok anormal bır sey yasamadım..cokda kullanan bırıd egılıl..arada bır hız dusuklugu gordum ama santralın ustunde oturuyorum..sımdı 100mbıt e gectım ama taahutsuz..85 tl teklıf ettıler ...ama sanırım tbnete gececegım...fıyat garantısı vermıyor mıllenıcom..maleesef...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @millenicom davet ettiğimiz arkadaşlarımızı online işlemlerden neden göremiyoruz ? kim davet kodumuz ile üye olmuş 1 ay bedava tanımlanmış mı tanımlanmamış mı nasıl takip ediyoruz ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: moskogsm

    @millenicom davet ettiğimiz arkadaşlarımızı online işlemlerden neden göremiyoruz ? kim davet kodumuz ile üye olmuş 1 ay bedava tanımlanmış mı tanımlanmamış mı nasıl takip ediyoruz ?

    Merhaba, PM üzerin isim, soy isim ve irtibat bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Konu hakkında yardımcı olmak isteriz.
  • 8 mb 75 Tl ödüyorum, fiber 35 e geçemiyorum 100 TL teklif ediliyor

  • Adblue

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık 2019dan bu yana millenicom 24 mbps paketine aboneyim, taahhütlü, benimkisi fiber superonline altyapısını kullanıyor.

    İzlenimlerimi paylaşayım, millenicoma geçmek isteyene fikir verir belki,

    1. Eylül 2020ye kadar 24 mbps"ye yakın hızlar aldım, kopma falan yaşamadım( yada öyle sanıyorum). Ancak 2020 eylülden bu yana 5mbps ile 20mbps arasında hız gidip geliyor, sık sık kopmalar var( okullar başlayınca yeni farketmiş te olabilirim).

    2. Youtube'ta 4K'da video seyrettigimi hatırlıyorum ancak uzun zaman önceydi. Şu an seçenekler 144p ilr 720p arasında değişiyor. 1080 ve 4K seçenekler arasında yok bile. 360p'de yayın açıkken bazen donma, takılma oluyor.

    3. Eba ve zoom çok sıkıntılı, evde öğrenci var ve sorun yaşanıyor.

    4. Millenicom musteri hizmetleri çok kötü. Yani Crm sistemi kullanmadiklarını düşünüyorum. Neden mi? Her aradığımda sanki ilk kez arıyormuşum gibi tüm hikayeyi tekrar anlattiriyorlar ve wan-mac vs tekrar soruyorlar, crm olsa önlerindeki ekranda tüm hikaye ve süreç hakkında bilgi olur tekrar sormazlardı. Temsilcilerin alakası sıfır, sorunu halletmek bir yana yalan yanlış sözler veriyor sonra da yerine getirmiyorlar. İş takibi de yok. İnsanda yılgınlık yaratıyorlar.

    5. Taahhüt ettikleri hız ve bağlantı kalitesini vermemelerine rağmen aylık faturada indirim bile yapmiyorlar neden çünkü 24 ay taahhüt vermişiz.

    6. Benim sizlere tavsiyem asla taahhütlü abonelik yapmayın, seçtiğiniz firma başkasının alt yapısını kullanan bir firma olmasın. İpleri onların eline bırakmayın, millenicomdan uzak durun, kepazelik yaşarsınız, almadığınız hizmet için paranızı çöpe atarsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse 2 hafta olacak, 1 gün kullanabildim internetimi, önermiyorum herkes gibi arkadaşlar. Kullanmayın kullandırtmayın ...

  • Arkadaşını getir kampanyasından yararlanmak isteyenler pm atarsa 40tl ödeme yapabilirim.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.