Şimdi Ara

millenicom internet aboneliğini iptal etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben bu millenicom internetinden hiç memnun değilim önceden günde 1 kere kronik koparken şimdi her gün 3-4 kere kopuyorum, arıyorum arıza kaydı açamayız diyorlar. Bundan 2 hafta önce 4 saat internetim gitti santral değiştiriyoruz daha iyi olacak dediler daha beter oldu.
    Şimdi soruyorum youtubede bi video izledim tüketici haken heyeti başkanımıydı neydi unuttum. 12 aydan fazla sözleşmesi olanlar aboneliğini ceza ödemeden bitirebilir diyordu, tüketici hakem heyetine güvenip aboneliğimi sonlandırayımmı dersiniz. Benim 24 aylık sözleşmem var. Bunlar yasaların bugunu bulmuş olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 21 Ocak 2019; 23:32:37 >



  • O videoda sanırım 12 ayı geçtikten sonra bağlamaz diyordu, yani 24 ay taahhutun var bunun 12 ayını doldurdun 13. Ay cayarsan cayma bedeli ödemezsin ki bu da mahkemede falan çıkar yani tak diye ben çıkıyorum diyemezsin. Benim bildiğim böyle yoksa şirketler 14 gün içinde bile caydırmıyorlar bir şeyler buluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    Yardımcı olmak isterim. Öncelikle sorunu çözmeye odaklanmak isterim. Bana müşteri numaranı PM olarak gönderebilir misin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raz3rs kullanıcısına yanıt
    Ben izledim 24 aylıksa 1. ay bile cayabilirsin diyorda işte, yinede buluyorlar bi yolunu bizim avukat ordumuz yok
  • sıkıntılar hep tt altyapısında olanlarda SOL'da pek birşey yok ben sol kullanıyorum 5.gün memnunum sıkıntım yok umarım böyle devam eder

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum daha iyi olacak dediler, her gün 3-4 kez kesin kopuyorum PUBG, CS GO oynarken oyun zevkimin içine ettiler, bir de şikayetimi takan yok. 65TL para veriyorum, eğer ahiret inancınız varsa hakkımı helal etmiyorum umarım batarsın millenicom.
  • ben 10 ay vdsl netspeed kullandım hocam oda sürekli kopuyordu açıkcası ben iss kaynaklı değil direk TT kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Dediğim gibi sol altyapısındayım 5 gündür kopma vb sıkıntılar olmadı.Speedtest mesela demin 24 mbit çıktı hızım 100 mbit kullanıyorum ama google play 1 gblık oyun indirdim 1 dakika 38 saniye :)

    Speedtest bağlantı hızım düşük çıksa bile normal gerçek kullanımda hız sınırı göremedim daha tabi pc yok online oyunlarda nasıldır fikrim yok frankfurt ping testinde 50 60 civarı görüyorum.Sol altyapısı bu şekilde en azından

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmaya kesinlikle bulaşmayın bügün 3 kere internetim koptu müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı açın artık dedim, ekipler gelecek hattınızda sorun olsada olmasada sizden para talep edilecek denildi, yokmu iptal konusunda bana yardım olacak biri?
  • Selamlar yardımcı olmak isterim. Bu mesajda etiketlediğim destek hesabına müşteri numaranızı ve sorunu tekrar iletir misiniz.
    Anladığım kadarıyla yapılan kontrollerde ev içi bir sorun olabileceği sonucuna ulaşmış arkadaşlarım. Binanız ya da ev içi bir sorun olduğu için ücretli özel bir ekibin müdahalesi gerekiyor. Maksimum 89 TL (rakam bu civarda resmi kesin rakamı müşteri hizmetlerinden alabilirisiniz) tutan bir ücret çıkıyor ama sorunun büyüklüğüne göre bu maksimum rakam daha düşük de olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boş boş mesaj yazıp durmayın 3 hafta önce SOL odasını değiştiriyoruz felan daha iyi olacak internetiniz dediniz daha beter oldu, ayrıca bina içi tesitat kaynaklı değil direkt evin içine geliyor kablolar splitter kullanmıyorum son olarak 8mbit hızımı 6mbite düşürmek sizin kalitenize yakışır zaten

    millenicom internet aboneliğini iptal etmek istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 26 Ocak 2019; 16:41:15 >
  • megaster kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun millenicomdan maalesef bir arıza yaşadığınız zaman yandığınızın resmi çünkü ilgilenen yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.