Şimdi Ara

Millenicom hızımı düşürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 100mbps paketini satın almıştım fakat altyapım buna uygun olmadığından sık sık komalar yaşıyordum. Bin bir uğraş ile müşteri temsilcisine kendimi arattırdım ve hızımı 75mbps'e sabitlettim. ~3-4 ay böyle sorunsuz kullandım.


    Geçen hafta bir anda hızım 40mbps'e düştü. Modeme gelen hız 45-48mbps arası değişiyor. Farklı modem denedim, Farklı ETH kabloları denedim, binaya gelen kabloları kontrol ettim, Hatta farklı pc ile bile denedim.


    Müşteri hizmetlerini arıyorum arıza kaydı açıyorlar 1 saat sonra sorun yok denip kapatılıyor. 1 hafta içinde defalarca arıza kaydı açtım. whatsapp'dan yazdım. Kayıtlar sorun bulunamadı diye kapanıyor, whatsappdan dönenler modemi yeniden başlattınız mı? modeme kablo ile mi bağlısınız gibi alakasız şeyler sorup durdular. Şuan açık bir Tüketici şikayetim var çözmezler ise başka ISS'e geçmeyi düşünüyorum

    Millenicom hızımı düşürdü







  • Hocam maximum yazan var değer (47446) yani alabileceğiniz maximum hız bu, alt yapı kaynaklı. Modeme gelebilen değer bu paketinizin 24mbps olduğunu var sayarsak "Mevcut Veri Oranı" yazan yere 24mbps kilit koyarlar. Demek istediğim şu alt yapıdan modeme gelenin tamamını veriyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Destek olabilmemiz için aboneliğinize ait irtibat bilgilerinizi PM üzerinden paylaşmanızı rica ederiz
  • daquied kullanıcısına yanıt

    Burada ilginç olan 3-4 ay sorunsuz olarak 75 MBps kullanmış olması.

    Demekki hatta bir kalite düşüşü vs. olmuş. Verilebilir hız düşürülmüş.

    Şu anda modeme gelen maksimum hıza göre stabil internet için 35-40 MBps alması gerekir.

  • isoomail kullanıcısına yanıt
    İlginç değil bende yaşadım 16 mbps den 0.5 mbps ye düştü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

    Hocam Haklı olabilirsiniz ancak ben 2 yıl 75mbps Türknet, ~4ay 75mbps millenicom kullandım bir anda bunun 50mbps'e düşmesi normal midir ?

  • Ket0x004 kullanıcısına yanıt
    Millenicom Türk Telekom a çözdürmesi lazım, türk telekom çözerse tabi 1 aydan fazla sürdü benimki geri 9 mbps ye anca geldi 16 dan 0. 5 lere düşmüştü

    Edit: kendi abonesiydim Türk Telekom un

    Edit 2: açtığım konu
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144796120#144796120



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 5 Eylül 2022; 14:27:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

    Bakalım çözdürürler umarım.

  • Telekom un sahada ölçümünü yapması gerekir bu konuyla ilgili. Milleni Telekom a kayıt açacak yani bu düşüşün araştırılması ile ilgili.

  • Bölgenizde vdsl dönüşümü yakın zamanda tamamlandıysa normal durum. Sizin saha dolabınıza bağlı abonelerden ne kadarı vdsl kullanırsa hız o kadar düşüyor hattaki parazitten dolayı.

  • Ben millicom kullanmıyorum. Çokta sevmem milleniyi fakat senin hızını milleni düşürmüyor. Altyapın problemli. Altyapısal sorunlardan oluşan sorunları bu gibi isslere atmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.