Şimdi Ara

Millenicom Dslam Kilidi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    100 mbps Vdsl altyapım var. Yıllardır taahütsüz Millenicom kullanıyorum, paketimi geçtiğimiz günlerde 75 mbps'den 100'e çıkarttım nasıl olsa altyapı destekliyor diye. Hatta 24 ay da taahhüt verdim nasıl olsa sorun yaşamıyorum diye. Aylık faturama da 20 TL eklediler. Olsun dedim. Fakat modemden hat değerlerine baktığımda 79'a sabitlenmiş durumda internetim. Bildiğin dslam kilidi yani.

    Aynı altyapıda Türk Telekom'dan alırken 100'ü alabiliyordum. Aradım, uzman birime aktardılar beni sözde, müşteri temsilcisine bir türlü anlatamadım bu durumu. Daha dslam'ın ne olduğunu bilmiyor, tane tane anlatmaya çalışıyorum, tarayıcı geçmişi temizle, kablolu bağlan falan filan diyor, 100 mbps hızınız diyor. Bilmiyorsan, beni bilen birine, uzmana aktar dedim. Ben uzman birimdeyim zaten dedi. Baktım olmadı, kapattım. Şikayetvar'a şikayet açtım, aradılar tekrar. O arkadaşa da anlatmaya çalıştım, anlamış gibi davrandı ama anlamadı, o da bilmiyor, biz bir daha değerlendirelim, araştıralım, size dönelim dedi. Ne soran var, ne dönen.

    Velhasıl kelam, aynı hız karşılığında durduk yere kendi kendime faturamı yükseltmiş oldum. Çözülmez bir hâl aldı durum. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Araştırdığım kadarıyla Türknet temsilcileri daha çok anlıyor ve biliyor Dslam'ı. Bir şekilde çözüyorlar. Millenicom ile bunu nasıl çözebilirim, ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler herkese.


    @millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba,

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Destek olabilmemiz için aboneliğinize ait irtibat bilgilerinizi PM üzerinden paylaşmanızı rica ederiz
  • Hocam hatırladığım kadarıyla TurkNet temsilcileri biliyor, anlıyor ama onlar da biz kaldıramıyoruz Türk Telekom kaldırabiliyor falan diyip geçiştiriyorlardı. Ama kaldırtanlar da vardı yani.

    Millenicom'dan Türk Telekom'a DSLAM kilidinin kaldırılması yönünde talep oluşturmalarını isteyin. Ne olduğunu hiç anlatmadan sadece bunu yazıp talep oluşturun yeter deyip deneyin bir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son öyle yaptım hocam, siz böyle Türk Telekom'a talep açın, gerisini onlar halleder dedim. Hatta Türk Telekom'a da yazdım, aradılar, bizim abonemiz olsaydınız yapardık ama bu şekilde yapamıyoruz çünkü abonelik bilgilerinizi göremiyoruz, firmanız talep açsın yaparız dediler. Ama Milleniye bir türlü açtıramıyorum bu talebi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millenicom kullanıcısına yanıt

    Gönderdim PM ile. Ama zaten sözde dönüş yapılacaktı, arayan soran yok. Kısır döngü oldu mevzu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Haftadır aynı sorunu yaşıyorum. Sorunun dslam olduğunu bu konudan öğrendim teşekkürler. 100mbps paketi, hat değerlerim stabil olmadığından 75mbps'e sabitletmiştim. ancak 5 gün öne bir anda modeme gelen hız 48mbps'e düştü. müşteri temsilcileri yardımcı olmak yerine aynı saçmalıkları tekrarlıyorlar. sanırım bende başka bir firmaya geçeceğim.

  • Ket0x004 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin sorun Dslam kilidi olmayabilir. Bu kilit ile 79 veya 88'e sabitleniyor hız. 48 olacağını sanmıyorum; yine de %100 bilen birine sormak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.