Şimdi Ara

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.024
Cevap
29
Favori
469.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dun itibariyle 6 yildir kullandigim dsmart netten millenicom a gectim basvuru onay evrak gondermeleri imzalayip fotolari mail atarak basvurumu baslatip ayni gun icinde islak imzali belgelerimide kargoya verip yolladim 1 gunde gecis islemim evraklar hersey halloldu sorunsuz olarak 35 mbit baglandim suanlik sorun yok memnumum umarim uzmez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dnzars

    Milenicom çok berbat bir şirket. bir türlü interneti bağlayamadılar. müşteri hizmetleri sürekli arıza kaydı açıyoruz aciliyet belirtiyoruz diyorlar. sadece diyorlar sorunu çözmekten acizler. saha ekipleri ve evde kurulum hizmetleri ekipleri çalışmıyor.

    Aynen öyle asla tavsiye edilmez.

  • 35 mbps VDSL kullanıyorum. Son 2 haftadır çoğu zaman 1-5 mbps arası alıyorum. Bugün izinliyim açıp bir film izleyeyim dedim ama sürekli donuyor internet hızına bir baktım 1 mbps hız, modeme reset attım hala aynı. Şu Millenicom'a bulaştığım güne lanet olsun. Yakın zamanda iyice araştırıp değiştiricem interneti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet firma sakın bulaşmayın.Ellerim kırılsaydıda 2 sene tahhaüt yapmasaydım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEVERDIES

    Alakası yok. Kötü olmasa kimse sayfalarca nefret konuları açmazdı. Fiberde belki iyi olabilir (kesinlikle sanmıyorum) ama hala büyük bir kısmımız adsl ve vdsl kullanıyoruz. Altyapı sağlayıcısı ile alakalı olduğunu da sanmıyorum. Millenicomdan Turnete geçtiğimde yaşadığım his abartısız söylüyorum modifiyeli basık şahinden porsche cayman'a geçmek gibi bir şey. 5 ay boyunca uğraştığım tüm sorunlarda yanıma kar kaldı, ilgisizlik ve bilgisizikleri ile insanın ömrünü mahveder bunlar.

    Bal gibide alt yapıyla alakalı.1 senedir kullanyorum 100 mbiti 96 nın aşağısına düştüğünü kesildiğini aksadığını şu anada kadar görmedim.

  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

    Firmanın yan hesabısınız galiba ? 75 mbps tarifede aldığım download hızı 2 aydır böyle hala düzelmiyorlar



    MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla!




    üstüne açılan arıza bildiriminden sonra attıkları mesajda şu


    MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla!




  • kendi altyapıları yok turknetde aynı ttnetin kablolarına mahkumlar onlar canı isterse acar istediği hızı verir bunların kendi kablosu falan yok

  • Almayın. Biz ortaya çıkarana kadar youtube netflix ve twitch band genişliğini kısıyordu şark kurnazları. Üç kişilik nata 30 abone tanımlıyorlar sürekli ping sıkıntısı yaşıyorsunuz zaten.

  • hernos2 kullanıcısına yanıt

    taahhüt*

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Ya yemin ediyorum Twitch, Youtube lükstü lüks.. Millenicomun yanlışlıkla iyi hizmet verdiği 3-5 tane insan var forumda. Onlara göre biz yalan söylüyoruz. Bu firmadan sakız alınmaz. Tahhüt falan verenleri ise hiç anlamıyorum.

  • 16Mbit ne la, insan utanır yazmaya. Başına fiber yazınca uçmuyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millenicom kapatılsın lisansını btk iptal etsin.

  • Her iki serebellar hemisfer, pons ve medulla oblongata homojen sinyal intensitesinde izlenmi�tir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 mbit alabiliyor muyuz fiyatı nedir?

  • Arkadaşlar hem ben hem yan dairemdeki kuzenim aylardır çok ciddi sorunlar yaşıyoruz. 35 mbps VDSL var ama gün içinde çok sık olarak hızım 2-3 mbps'ye düşüyor. Hani video izlemeyi geçtim sitelerdeki fotoğraflar bile geç yükleniyor. Yani sakın taahhüt yok diye geçmeyin çok sıkıntı yaşarsınız. Bende şu an araştırıyorum hangi iss'e geçsem diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 69,90 tlden başlayan fiyatlarla hızı 6mbite kısıtlanmış youtube, twitch ve netflix seyredebilirsiniz. İnanmayan millenicom aboneleri youtubedaki bir 8k videoyu önce normal tarayıcıdan sonra da opera vpninden açıp farkı görebilir.

    Aynı şeyi tekrar tekrar yazıyor olabilirim ama bunu sizleri korumak için yapıyorum. Bu threadi her gördüğümde girip yazıyorum ki sizleri kandıramasınlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 13 Nisan 2021; 1:9:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

    Firmayı suçlamanıza gerek yok. Tek suçu olan altyapı'dır, mesela Türk Telekom Fiber vardır çok iyi bir Millenicom bağlantısı alırsınız. Ama ADSL varsa kötü internete katlanacaksınız çünki altyapınız kötü. Yani önceden altyapınıza bakın, sonra alın.



    ADSL varsa almayın, VDSL varsa alabilirsiniz. Fiber de kesinlikle alın.



    Türksat Kablo A.Ş altyapısı üzerinden de hizmet verse keşke.

    Ana konuya sayfalarca şikayet yazanların hepsi cahil, bi siz akıllısınız. Kimse altyapısını kontrol etmeyi bilmiyo çünkü.  



    Öncelikle güncel olarak firmayı kullanmıyorum. Çok şükür kurtulabildim. Ama kullandığım süredeki deneyimlerimi aktarayım.    



    Öncelikle henüz yeni sayılacak (2 yıllık) bir fiber altyapım var. Önceden netspeed kullandım ama 50 mbps üzeri paket olmadığı için millenicoma geçiş yaptım. Keşke başıma bişey gelseydi de geçmeseydim.  Geçiş sırasında ben pek bir sıkıntı yaşamadım. Yaşayan arkadaşlar çokça var ama benim işlemler hemencecik halledildi. İnterneti kullanmaya başladım. Ping yok, hız tertemiz sürekli 95 mbps civarında. Sonuçta altyapı yeni ne olabilirdi ki?     



    Hah işte temel sorun interneti kullandığınız zaman değil, kullanamadığınız zaman başlıyor. İnternetim birden kesiliyor, kayıt açıyorum. Ama sonuç yok. Toplantılarımın ortasında, İzmirin orta yerinde 5 gün internetsiz kalıyorum. 5 gün sonra gelen cevap, "altyapınızda sorun gözükmüyor". Komik değil mi? Bir de aciliyetiniz varken bunu yaşadığınızı düşünün.     



    Onun haricinde yukarda bir arkadaş daha yazmış. Millenicom hızımızı throttle ediyor konusunu forumda aratıp bulun bakalım sorun altyapımızda mıymış yoksa şirketin kendisinde mi diye.   

    Youtube ve twitch te 720p de takıla takıla dona dona video izleyebiliyorduk. Youtube u düzeltmişler ama twitch hala aynı sanırım. Bu direkt şirketle ilgili. Altyapınız 100 mbps te olsa 6 mbps üstünü vermiyor bu sitelerde. Sonuç olarak 720p video izleyemiyorsunuz 2021 yılında.      



    Son olarak çıkış süreci....      



    Firmadan başka firmaya geçişim için iptal edip modemi göndermem istendi. Ama o da ne? İptal için hiçbir allahın kuluna ulaşamıyorsunuz. WhatsApptan yazın diyorlar. WhatsApptaki elemam tam anlamıyla dalga geçiyor. Belgeleri atıyorsunuz ya cevap vermiyor. Verdiğinde de ıslak imzalı olması gerektiğini söylüyor. Şikayetvar btk gibi bir sürü siteye başvurdum iptal edebilmek için. Müşteri hizmetlerine bağlanmak için bekleyin diyorlar. 3 gün arka arkaya üşenmeden 1 er saat telefonda bekledim. Sadece boktan bir müzik dinletiyorlar. Paketimin 200 dakikası müşteri hizmetlerine bağlanmak için gitti. Ve sonuç koca bir 0.    



    En son şikayetvar üzerinden yaptığım şikayet için lutfedip beni aradılar. (1 hafta sonra). Modemi ups kargo ile iade ettim. İadeyi yaptığım gün ayın 2 si olduğu için bir sonraki aya geçmişiz ve benden o ayın da faturasını ödememi istediler. Kısacası kullanmadığım internetin faturasını ödeyecektim  

    Neyse şikayetler vs ile 2 hafta daha geçti 

    . Çok şükür en son kurtuldum dedim.   

    Aradan 1 ay geçti. 1 yeni mesaj. Modemi iade etmediğiniz için 500 liraya yakın ceza varmış:D iyi ki iade kodumu yolda çöpe atmamışım. Nasılsa kurtuldum diyip kodu atmış olsaydım giderayak 500 lira daha ödeyecektim. Neyse uzun lafın kısası firma illet bir firma. Birkaç iyi deneyim var diye firma iyi olmuyor ne yazık ki. Müşteri hizmetleri berbat, profesyonellikten metre metre uzaktalar. Umarım kimse bu firmaya geçiş gibi bir hata yapmaz. 3 5 fazla verin kaliteli bi firmaya geçin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • LEAME kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de sağlam internete sahip olmak çok zordur hocam. Ve tek suçlu altyapıdır. Ben Türk Telekom kullanıyorum şahsen çok memnunum.

    Altyapım yoktu, başvurduk hemen geldi. ADSL olarak aldım, bir süre geçti aradan sonra VDSL 35 Mbps'e geçtim. Sürekli altyapı sorgulaması yapıyordum, sahadaki ekiplere soruyordum.

    Ping değerlerimde iyi, hızımda 7/24 sabit. Faturam 140 TL. Helal hoş olsun sağlam veriyorsa.





    Kuzenimde internet istedi kardeşim bana internet alırmısın dedi tabi dedim alırım. Tam dedim altyapı sahibi Türk Telekom'u arayayım, bari bir sorun olursa hızlı dönerler diye 444 1 444 aradım tam ararken bana ama taahhütlü olmasın dedi. Bende biraz İSP'leri bildiğim için Turknet yorumları berbat olduğu için, Netspeed'de yeni olduğu için Millenicom'u tercih ettim. Aradık başvurduk kuruluma geldiler 16 mbps adsl olarak.

    ADSL'i biliyorsunuz berbattır. Ne 16 verebildi, ne kopma sorunu çözülmedi. Hep Türk Telekom kaynaklı felan dediler. Dediğim gibi aradılar hemen VDSL geçirelim faturanız 5 TL artacak dediler kabul ettik. Fatura 89 TL oldu.


    Kuzenimin kendi VDSL modemi vardı zaten ama Millenicom gelmiş demiş bu modem bozuk vdsl desteklemez halbuki sapasağlam ve destekliyor.

    Faturaya modem parasıda kitlemişler kuzenime 22 TL. Oldu 112 TL fatura, tek kızdığım yön bu modem kitlemeleri onun dışında kullanmadığım için bilmiyorum sayın hocam. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.