Şimdi Ara

Milleni İnternet Deneyimim ve Şikayetim - Sorunumu Çözmüyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bu yazımda size neden milleni kullanmamanız gerektiğini, bahsettikleri "uzman müşteri hizmetlerinin" nasıl leş olduğunu anlatacağım.

    10.07.2020 tarihinde, yapmış olduğum internet başvurusuna istinaden Milleni tarafından arandım.

    Telefonun açar açmaz, Milleni müşteri hizmetleri bana şunu sordu:
    "Aktif olarak kullandığınız bir internet var mı?"
    Bende bu soruya istinaden:
    "Vodafone'un adsl internetini kullanıyorum, evde internet olanı" dedim (hatta konuşmanın ilerleyen sürecinde Vodafone'un upload hızının çok düşük olmasından dahi bahsetmiştim müşteri hizmetlerine).

    Altyapı kontrollerinden sonra bana paketleri sundu. Ben en ucuz olan paketi seçtim. Bana tekrar tekrar aylık 79.90TL internet ücreti olacağını ve 4 ay boyunca da kurulum ücreti olacağını söyledi. Benden her şeyden habersiz bunu onayladım (bu onaylama anında henüz, başka netten geçerken kurulum ücreti yansıtmadıkarından habersizdim).

    İlk fatura ödeme dönemim geldiğinde, arkadaşım bana başka internetten geçenlere kurulum ücreti yansıtmadıklarını söyledi. Hemen Milleni'ye WhatsApp üzerinden bunu sordum ve ardından başka internetten geçiş yapana kurulum ücreti almadıklarını doğrular nitelikte bir mesaj gönderdiler.

    Ben ise, bana neden bu ücreti yansıttıklarını sorduğumda , "Geçiş olarak başvurunuz alınmamış çünkü normal kurulumlu başvurunuz alınmış ." diye yanıt verdiler. Ben bin kere evde Vodafone adsl var dediğim halde nasıl bu ücreti yansıttınız??
    Konuşmaların geri kalanına aşağıya ekran görüntüleri ile ekliyorum:

    Milleni İnternet Deneyimim ve Şikayetim - Sorunumu ÇözmüyorlarMilleni İnternet Deneyimim ve Şikayetim - Sorunumu ÇözmüyorlarMilleni İnternet Deneyimim ve Şikayetim - Sorunumu ÇözmüyorlarMilleni İnternet Deneyimim ve Şikayetim - Sorunumu ÇözmüyorlarMilleni İnternet Deneyimim ve Şikayetim - Sorunumu Çözmüyorlar

    Ve günler sonra gelen yanıt:
    Milleni İnternet Deneyimim ve Şikayetim - Sorunumu ÇözmüyorlarMilleni İnternet Deneyimim ve Şikayetim - Sorunumu Çözmüyorlar

    Durum bu dostlar, yorumlara kandık aldık, sonuç ise pişmanım.
    Hakkımı en yakın zamanda Tüketici Hakem Heyetinde arayacağımdan emin olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkurthazar -- 7 Ağustos 2020; 23:11:9 >







  • bu Millenicom firması çok çakal olduğunu bu başlığı okuyarak da bir kez daha gördüm

    bunlar gerçekten kan emici!

    yok mu bu gibi parazitlere dur diyen?

    geçenn sene ağustosta 72,90 tl.ye 12 ay için taahhüt vermiştim mecburen çünkü normal fiyat 250 tl gibi absürd bir rakam yazıyordu millenicomda
    taahhüt bitmesine 3 ay kala bana haziran 2020de arayıp 27 ay için 89,90 tl güya taahhüd alıp onay vermişim?

    bu nasıl olur?


    "uzman müşteri hizmetlerinin" nasıl leş olduğunu ben de tecrübe ettim BUNLAR TAM ÇAKAL! onay kaydı ses kaydım varmı filan dinletmiyorlar vay haziranda 27 ay taahhüde girmişsin diyor ş...sizler!

    lan manyakmıyım şu rezalete bak: 27 ay mahkumiyet ve üstelik 90 tl.ye yükseltmiş ücreti kazık zam yapmış bana bide taahhütsuz 250 tl diye gösteriyor bunlar bir de uzman müşteri temsilicisiymiş uzman kazıkçılar!

    itiraz ettim olmazsa BTKya şikayet edecem bakalım?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.