Şimdi Ara

Migros'ta Alınan Malın İadesi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,


    06.12.2015 tarihinde; 5 gün önce migrostan LG G4 telefonu aldım; telefonu iade etmek istiyorum. Telefonda herhangi bir hasar lakin ayıp söz konusu değil; şarj etme süresinin 6 saat olması aynı anda şarjının 1 günün altında gitmesi,kameranın istediğim gibi olmaması gibi sorunlar mevcut.

    Cep telefonu olduğundan dolayı sıkıntılı bir süreç beni bekliyor biliyorum lakin, telefonun jelatinleri dahil duruyor herhangi bir müdahalem olmadı; kutusu açılmış bile olsa iade edemiyor muyuz ?


    Saygılarla.



  • Üründe hasar veya kusur yoksa iade edemezsiniz. Kusurlular bile ancak servis raporu alındıktan sonra iade edilebiliyor
  • Urun şayet belirtilen vasıflara haiz değilse muadili ile değiştirebilirsiniz. Sozleşmeden tam anlamıyla dönmek zor goruluyor. Ancak mevcut modelin gerek diğer bir örneği gerekse aynı fiyata haiz muadilleri ilk alınan telefonun vaadettiği vasıftan uzak olacağı anlaşılırsa durumunuzu izah edin gerekirse cuzi bir cayma akçesi odeyin.

    Sozleşmeniz olmalı yoksa sırf bu sözleşme olmadığından cayma hakkınız olduğunu beyan edin. Sozleşmede koşulsuz iade şartlarına bakın. Garanti belgesi sözleşmesi ve sözleşme içerisinde cayma hakkı konusunda bilgi yoksa yanıltıldığınızı iddia edebilirsiniz. Saygılarımla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.