Şimdi Ara

MİGROS İGE- İYİ GELECEK ELÇİLER-Kampanya ve Fırsatları -ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.958
Cevap
120
Favori
274.426
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Üyelerden çok şikayet/talep gelmesi nedeniyle İGE konulu bu başlık açılmıştır.

    Diğer Migros ana başlığında İGE ile ilgili paylaşım yapılmaması, yapan üyelerimizi başlığı takip eden üyelerimizce bilgilendirilerek bu başlığa yönlendirilmesini rica ederiz...



    ige (iyi gelecek elçileri) Migros’un açtığı Web sitesine üye olarak, oradaki zahmetsiz ve rahat görevleri hergün yada arada yaparak puan kazanmanızı ve sisteme tanımladığınız Migros Club kartınıza tanımlanarak ürünleri indirimli almanızı sağlayan bir sistemin adı.

    Link:https://iyigelecekelcileri.migros.com.tr/

    Bu siteye sadece kadınlar üye olabiliyor....


    linkten iyi gelecek elçilerine üye oluyorsunuz. Akabinde 100 puan topluyorsunuz. Orada et indirimi ni bu 100 puanla seçiyorsunuz.

    —- ete %30 liralık indirim veriyor. —-

    Alacağınız et açık şarküteri den olacak ve “tek ürün olacak” yani sadece “Kuşbaşı” yahut sadece “kıyma” gibi.

    Akabinde 50 liralık et alıp, 35 lira veriyorsunuz. Minimum 50 lira ödeyeceksiniz unutmayın. Arzu ederseniz 60 a tamamlayıp Gdi de alabilirsiniz.

    Akabinde üye olunuz, aklınıza takılan sorular olursa her zaman sorabilirsiniz. Özellikle konu üzerinden sorun ki diğer bilmeyen sizin gibi arkadaşlarda yararlansın.

    Şu anda en revaçta olan indirim, 100 puana, her türlü açık kapalı şarküteri vs et yada sucuk indirimini almak. %30 indirimli alıyorsunuz.

    @DENIZCISERKAN @Jlozde @furi @WISDOM @powerstorm @Nétwork



    < Bu konunun sahibi Admin iken Admin tarafına aktarılmıştır -- Ara 24 2018 5:34PM >







  • dediğiniz gibi bende açık olabilir diye düşündüm. çünkü 50 liraya %30 diyor. bunu bir arkadaştan görmeden önce açıkça söyleyeyim 7-8 kiloya yakın et alacaktım.ama vazgeçtim. bayağı da uğraşmıştım hem de. çünkü haram yemek istemiyorum. benim anlayışıma göre budur.





    ve vazgeçtim. öyle zengin falan da değilim. pahalı et yediğim de yoktur. kampanya güzel dedim ama böyle açık vs. den daha çok faydalanacağıma, az alırım ama olabildiğince hakkaniyetle alırım daha iyi dedim.



    ve az aldım. bir ara forumda, sanırım bundan önce bir kampanyadan dolayı bana ve bir arkadaşa da bir sürü laf söylediler. sırf açık, hata vs. adına ne derseniz deyin bunlardan faydalanmak doğru değil dedim diye bana da laf söyleyenler oldu. çok alsaydım işime yararmıydı? evet fazlasıyla yarardı. ama ahlâk açısından baksak da, vicdani olarak baksak da, müslüman yada gayri müslim olarak baksak da, hak açısından baksak da doğru olur muydu? bana göre doğru OLMAZDI..
    her sey yolunda giderken igenin bu hallere dusmesinin tek nedeni bratoinin nikli sahistir, amaci iyilik yapiyormus gibi gozukup kapattirmakti, forum yonetimi de bu sahsa kanip konu acti ve son gerceklesti, otobuscu bile cok daha degerliydi bratonin nikli sahistan, o bile ima etti ama soylemedi, kime faydasi oldu aferin iyi basari sagladin.
  • Benim sorum var;



    Instagram hesaplarını takip et hedefleri vermiş, hesapları takip etmeme rağmen hedef bir türlü tamamlanamadı ne yapmam gerekiyor?

    Ayrıca böyle bir başlık açılmasıda daha iyi olmuş, teşekkür ederim.



    UNUTMADAN - REKLAM ALANI -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 23 Aralık 2018; 1:2:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Sizinle aynı sorunu yaşıyorum +1. İnstagram hedefini yapmama rağmen olmuyor. :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.