Şimdi Ara

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’dan Bitcoin (BTC) yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’dan Bitcoin (BTC) yorumu



    MicroStrategy şirketi, aldığı yüksek miktarlarda Bitcoin (BTC) açıklamaları ile kripto para topluluğu tarafından yakinen takip edilen şirketlerden. Öyle ki şirketin Bitcoin satın alımı sonrası bu fiyatlara dahi yansımış, yatırımcılar bu adımdan cesaret bulmuştu.



    Bu satın alımların ışığında, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin hakkında büyük beklentilerini açıkladı.



    Verdiği bir röportajda Saylor, Bitcoin'in küresel ekonomik ortamdaki yerine değinerek, “Bitcoin standardının, bağımsız bir değer deposu bulma sorununa 21. yüzyıl çözümü” olarak gördüğünü belirtti. 



    Ayrıca Bkz.Dogecoin (DOGE) tüm zamanların rekorunu kırdı



    Şirketin hazinesinde 4,5 milyar dolar değerinde Bitcoin (BTC) bulunduran ünlü Bitcoin boğası, Bitcoin'in geçen yüzyılın diğer büyük teknoloji şirketlerinden veya yeniliklerinden farklı olarak yıkıcı bir güç olduğunu söylüyor:



    “Bitcoin, nesnel olarak şu anda dünyadaki en hızlı büyüyen, en yıkıcı gücü. 12 yılda 0 noktasından 1 trilyon dolara çıktı. Bu onu güçlü bir teknoloji haline getiriyor.  Amazon, Apple, Facebook ve Google'dan ve hayatımızdaki her şeyden daha güçlü."



    CEO ayrıca, Bitcoin'in bir para birimi olarak görülmesi gerektiği ve bu nedenle ulusal para birimleriyle rekabet edebileceği konusunda yaygın bir yanılgı olduğunu söylüyor. Saylor’a bunun bir kripto varlığı olarak daha doğru bir şekilde tanımlandığını ve bu nedenle, sabit para birimlerine göre fiat para birimleri için çok daha az bir tehdit oluşturduğunu belirtiyor.




    Kaynak:https://dailyhodl.com/2021/05/07/bitcoin-will-dominate-21st-century-has-zero-threats-to-existence-michael-saylor/







  • Ver pompayı ver pompayı. Sürekli pump haberler, ne kadar yatırımınız var ise artık kripto parayı uzaya çıkarmak için çabalar çabalar. Haber başlığına bakın: "Kripto paraya yüksek miktarda yatırım yapan MicroStrategy şirketinin CEO'su Michael Saylor, Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu." Kripto paraya servet yatıran Maykıl değil de ben mi söyleyeceğim kripto paranın değerleneceğini, adam yatırımına pompa çekiyor anlarız da DH'ye ne oluyor anlamış değilim. Bir de güven versin diye adamın gençlik fotoğrafını kullanmalar! Michael Sailor yukarıdaki genç estetik ve sentetik adam değil aşağıdaki gri kurt veya beyaz çakal bakışlı amcadır kendileri...
    MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’dan Bitcoin (BTC) yorumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 9 Mayıs 2021; 8:54:37 >




  • Bu tür haberler geldikce insanları cezbedip bu yöne kaydırmak istiyorlar.bence güvenilir yanı yok beyinler yıkanıyor dikkat edilmeli..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana mı öyle geliyor yoksa şu haberler ve adı geçen arkadaşlar hiçbir şey anlatmıyor mu? Yahu yazıyı okuyorum; somut, anlamlı, kullanılabilir, hissedilebilir bir tane cümle göremiyorum. Çok yuvarlak, muğlak, her yöne çekilebilir laflar. Mesela "...Bitcoin'in geçen yüzyılın diğer büyük teknoloji şirketlerinden veya yeniliklerinden farklı olarak yıkıcı bir güç olduğunu söylüyor" ee abi, yani?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Yatırım mı adam söğüşleyecek enayi arıyor pumpcı, sen git peşinden paranı yatır bize ne, ama konuşanlara da susun pump yaptığını anlamasınlar demenin manası yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 10 Mayıs 2021; 16:52:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechVET

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Ah canım ya şu aşağıdaki çizelge sana ait, forumlarda paylaşmışsın akıl vermek için. O öyle eline cetvel alıp orta çizgiyi geçince zengin olacam hayalleri kuran kurnaz tilkilikle oluyor mu. He canım bir sen akıllısın ve zenginsin, kripto almayan veya eleştiren kişi muhakkak zamanında kriptodan batmıştır yoksa bir insan niye eline cetvel alıp sen gibi geleceği göremeyip buraya para yatırmasın ki. Bir de sen madem çözdün niye bitcoinden kazanmayı başaramadın, 5 sene önce bitcoin almadın da yayan kaldın de bakem, ona buna salça olmadan kendin bir dökülsen derdin neydi de hala zengin olamadın acep :)) Zengin olsan DH'de sağa sola salça olmaz paranı sayar köşkünde otururdun şimdi:)

    MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’dan Bitcoin (BTC) yorumu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechVET

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Madem zamanında kriptodan battın bana niye zamanında kriptodan battın mı diye laf sokuyorsun. Kendinle beni bir tutma empati kurma çünkü kuramıyorsun. Kripto para borsasının tecrübeli veya tecrübesiz bir çok insan için risk taşıdığını hemen herkes söylüyor burada söylemeyenlerin büyük kısmı da yatırımı veya kumarı ziyan olmasın diye hayıflanan kumarbazlar. Ben alın veya almayın demiyorum ama eleştirme hakkım var. İlla alıp kaybetmem gerekmiyor. Ben eleştiriyorum sen de güzellersin, yağlarsın paklarsın ben de sana karışmam merak etme.





  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Öfke ile saldırmıyorum, haberi okumadın galiba, Saylor denen adam yatırımcı ve derdi bu saf ve aç gözlü kitleden para kazanmak seni beni düşündüğü yok bir milyarder bir çakal herif. Kalkıp da bu adama peygamber muamelesi yapmak saçma, laflarını kullanıp kriptoya adam taşımak, alttan alta yatırım tavsiyesi yapmaktır, bunu söylemek nefret mi oluyor yani.

  • Bu tür adamlar oyuncu değil oyun kurandır, planını yapar malını ucuzdan alır iyi reklam biraz pompa ile sana üç kuruşluk malı yüz liraya satar çeker gider. Bu yüzden CEO ve milyarder sıfatını kazanırlar parayı en iyi bu gözü kara ve acımasızlar kazanır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.