Şimdi Ara

MicroStrategy 75 Milyon Liralık Bitcoin Aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
27
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknoloji şirketi MicroStrategy, 75 milyon lira tutarında Bitcoin satın aldı. Doksan bir binin üzerinde sahip olduğu Bitcoin varlığıyla şirket, Tesla'yı ikiye katlamaya oldukça yaklaştı.


    Kripto para piyasasının değeri açısından lideri konumunda olan Bitcoin (BTC) 47 bin dolarlık seviyelere gerilerken Nasdaq borsasına kayıtlı bir teknoloji şirketi olan MicroStrategy, 75 milyon Türk lirası (10 milyon dolar) tutarında Bitcoin aldı.


    Şirketin CEO'su olan Michael Saylor'un Twitter hesabı üzerinden duyurduğu yatırım Bitcoin 48 bin 888 dolar tutarındayken gerçekleştirildi. Son yatırımıyla 205 adet BTC'yi daha varlığına ekleyen şirketin 91 bin 64 adet Bitcoin'i oldu.


    MicroStrategy'nin sahip olduğu toplam kripto para miktarı an itibariyle 4 milyar 410 milyon dolara denk geliyor.


    Ağustos 2020'de Bitcoin satın almaya başlayan şirketin toplam Bitcoin alımlarının fiyat ortalamasına göre; kripto paraya 24 bin 119 dolarlık ortalama tutardan yatırım yapıldı. CEO, şirketin sahip olduğu Bitcoin miktarı için toplamda 2 milyar 194 milyon dolar ödendiğini belirtti. Saylor, daha önce de kişisel olarak her birini yaklaşık 9 bin 882 dolardan satın aldığı 17 bin 732 BTC'ye sahip olduğunu açıkladı.


    Bitcoin Treasuries verilerine göre Microstrategy 90 bin BTC'nin üzerindeki varlığıyla 48 bin BTC'ye sahip Tesla'yı geride bırakarak en çok Bitcoin'e sahip şirket olmayı sürdürdü. 



    Alıntı

    metni:
    Kaynak: https://www.bfmedia.io/haberler/microstrategy-75-milyon-liralik-bitcoin-aldi-266031.html







  • +

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.