Şimdi Ara

Microsoft Wireless Optical Desktop 700 v2 Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara Acity Bimeks Teknoport açılışında (1 ay kadar oldu sanırım)aldığım üründe problem yaşıyorum.Durum şu ki:Normal kullanımda internet vs. bir problem yok mouse ve klavye düzgün çalışıyor çekmede vs problem yok.Fakat oyun oynamaya geldiğimizde iş değişiyor.Özellikle fps oyunlarında , oyun sırasında ilerlerken sola sağa giderken tuşlar takılıyor(wasd tuşları).Fiziksel anlamda bir takılma değil bu,mesela düz ilerliyorum sonra sola basıyorum aynı anda sonra tuşları bıraksam da 3-4 sn boyunca sanki sol tuşa basıyormuşum gibi sola gidiyorum.Bu olay rastgele zamanlarda oluyor ya da 3 tuşa birden basıldığında ortaya çıkıyor olabilir.Her Fps oyununda bu yaşanıyor ve çok rahatsız edici.Genelde PS3 te oyun oynarım ama Pc de bu problem yüzünden fps oynayamıyorum.

    İnternette yabancı forumlarda aynı sorunu yaşayanların açtığı konular var fakat bir çözüm bulamadım maalesef.Windows ürün için güncelleme buldu bir ara ,yükledim fakat değişen bir şey olmadı.Bu arada piller kutudan çıkan Duracell piller,işletim sistemim windows7.Bir fikri olan var mı?







  • Fikri olan yok mu?
  • cevap epeyce bir geç oldu fakat belki bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlara yardımcı olurum. bu sorun genel olarak microsoft'un birçok modelinde yaşanan ve çözümü imkansız bir problem. mesela microsoft comfort serisinde de var aynı sorun. yani çözümü olmayan bir sorun malesef.
  • Sormayın hala aynı klavye ve mouse kullanıyorum.En iyisi yeni bir klavye mouse almak gibi görünüyor.
  • bendede farklı bi örneği mevcut desktop 800 modeli var oyunlarda mouse lag yapıor döndürüyorum sonradan geliyor daha yeni aldım golddan geri götüreceğim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir26 -- 26 Haziran 2011; 0:47:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.