Şimdi Ara

Microsoft, Windows 7 ve Office desteğinin sonlanacağını kullanıcılara bildirimlerle duyuracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Microsoft, 14 Ocak 2020'de Windows 7 desteğinin sona ereceğini çoktan onaylamıştı . Şirket şimdi, işletim sisteminin bu sürümünü çalıştıran kullanıcılara, yaklaşmakta olan desteğin sona ermesi hakkında bilgi vermek için bildirimler göndermeyi planlıyor. Gelecek aydan itibaren kullanıcılara kesin tarihler ve ne yapmaları gerektiği konularında bildirimler gönderilecek.

     


    Bildirimler kullanıcıları rahatsız etmeyecek


    Microsoft'un artık bu yazılımlara destek sunmaması, Windows 7 ve Office için artık güvenlik güncellemeleri yayınlamayacağı anlamına geliyor. Kullanıcıların bu yazılımlar yerine Windows 10 ve Office 365'e yükseltme yapmaları öneriliyor. Zira yazılımlarını güncellemeyen kullanıcıların güvenlik zaafiyetleriyle karşılaşabilecekleri de belirtilmiş.


    Microsoft'un önümüzdeki ay göndermeye başlayacağı bildirimler, özellikle Windows 10'dan bahsetmiyor. Şirket desteği sona erecek yazılımlarla ilgili bilgilerin yer aldığı web sitesine bir bağlantı ekleyecek. Şirket yetkilisi Matt Barlow kullanıcıların bu bildirimleri bir daha görmeme gibi bir seçeneklerinin olacağını da açıkladı. Zira birçok kullanıcı Windows 10 yükseltme döneminde sürekli bildirim almaktan şikayetçi bir duruma gelmişlerdi.

      







  • Yazık oldu şu W7'ye. Oysa MacOs X gibi W7.7.12.02 diye devam ettirselerdi keşke. Hiç değilse kararlı bir OS olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar daha doğru düzgün bir altyapıları yokki o yapı üzerinden yürüsünler. Sürekli deneme yenilik araşıyı içindeler.

  • Windows 10'dan memnun olmayan bir tek benim sanırım. Tonla sorun çıkartıyor. En basit jpeg fotoğrafları bile doğru renklerle gösteremiyor. Ekran kalibrasyonu yapıyorsun kafasına göre kendi kendine günde 10 kere varsayılan ayarlara dönüyor. Profesyonel kullanım için hazır değil bence. Windows 7 ile gidebildiğim kadar gideceğim.

  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Çoğunluk memnun değil.

  • Güvenlik zafiyeti diyerek birde korku salıyorlar ki, biran önce, zorla kullandırmak istedikleri Windows 10 'a geçilsin.

  • Gittiği yere kadar Windows 98 kullanacağım. Sonra Windows 10'a geçmeyi düşünebilirim. Maksat marjinallik olsun 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    win10'dan 7'ye döndüm bende :)

  • xp den 7 ye geçmemek için direnebildiğim kadar direndim, sonra 7 den 8 e geçmemek için uzun uzun bekledim. şimdide 10'u yüklemiyorum. bakalım ne kadar dayanacağım.
  • win 7 pro lisansımı win 10 pro ya yükselttim kurdum ve sadece 3 gün tahammül edebildim win 7 64 bit ile gittiği kadar gider gitmediği yerde umarım win 7 gibi düzgün çalışan bir işletim sistemi yapmayı becermiş olurlar

  • tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    eski bi kaç oyun için kullanmaya devam ettiğim 939 x2 4200 sistemde xp kullanıyorum ne zaman açsam işte sistem budur dedirtiyo. şu gün bir güncelleme yapıp 64 bit sürümü yenilense türkçe desteği vs. hemen geri kurup kullanırım

  • tamda win7'ye döneceğim dediğim hafta okuduğumuz habere bak..
  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Çevremde Windows 10 kullanıpta memnun olan yok ama mecburuz özellikle oyun oynayanlar için dx12 desteğinden dolayı Win10 kullanmak durumunda, yeni sistem toplayanlar eski windows sürümlerini kurduğunda sistem "desteklenmeyen donanım" uyarısı verip güncelleme yapmıyor win10 yüklemeyi mecbur kılıyor. Kimse memnun değil, mecburiyetten kullanıyoruz MS zorla dayatıyor resmen.
  • Windows 10'dan gayet memnunum. Güncellemelerde bile sıkıntı çıkmadı. Sıradan ev kullanıcıları için hangi işletim sisteminin kullanıldığının bir önemi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 13 Mart 2019; 21:48:0 >
  • Çocukluğumdan beri Windows kullandım. W10'daki bitmek bilmeyen güncellemelerden ötürü MacOs'a geçtim. Böyle stabilize birşey görmedim. En büyük sıkıntı uyumlu program sorunu. Ama dedikleri kadar varmış. Sistem akıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows 10 çok mükemmelmiş gibi dediğiniz olayı Windows 10'un alt sürümleri şeklinde yapmaya karar verdiler maalesef :(

    Her hataya göz yumabilirim ama benim takıntım, sistemin yarım yamalak olması.

    Hala XP'den kalan ve dokunulmamış şeyler varken diğer yandan onun üstüne eklenmiş ama işlevi eskisini aratacak bir ton şey var.

    Örnek:

    Disk Yönetimi, Denetim Masası gibi kullanışlı araçlar hala var ama bunun yerine yenileri getirilmeye çalışılıyor ancak yenileri kesinlikle ileri düzey kullanıcıya yönelik değil. Ve eskisine erişemeyelim diye var güçleriyle çalışmışlar. Çoğunu cmd veya Çalıştır üzerinden açabiliyorum.

    Ayarların çoğu kayıp, eski arayüzde tüm ayarı tek ekranda görebilirken bunda durmadan scroll yapmam gerekiyor, ki aradığımı da bulamıyorum.

    Tüm logoların renk geçişsiz yeni tasarıma uygun olmasını beklersin ancak çoğu logo yenilenmemiş vaziyette bunları düzeltmek bu kadar zor mu anlamıyorum.

    Ancak kendileri de eski araçların değerini bildikleri veya tam manasıyla yerine yenisini koyamadıklarından böyle ikilemde bir sistem sunuyorlar.




  • Windows 7 cok iyi, XP daha da iyiydi.

  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    W10 MacOs çakması gibi oldu. Sırf MacOs "10" diye Windows 10 yaptılar. Sürüm sayısı anlamında yetişebilsin diye. Sırf dokunmatik ekranlara uysun diye saçma kutucuk simgeleri çıkardılar. Oysa bu işletim sistemi PC. Adı üstünde PC. Çoğu Prof. Dokunmatik ile ilgilenmiyor. Hala daha harici araç takımlarıyla çizimlerini yapıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gittiği yere kadar Windows 3.1 kullanıcam D

  • Son nefesine. Kadar Win 7 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.