Şimdi Ara

Microsoft, Windows 11 23H2 güncellemesinin çıkış tarihini onayladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, Windows 11 23H2 güncellemesinin çıkış tarihini onayladı
    Microsoft, 2015 yılında sadece Windows 10 işletim sistemini tanıtmadı, onun yanında yeni bir hizmet modeli de tanıttı. Microsoft, Windows 10 ile birlikte yılda iki veya üç kez kapsamlı özellik güncellemeleri sağlamaya başladı. Bu model Windows 11 ile birlikte değişerek devam ediyor ve gözler 23H2 güncellemesine çevrilmiş durumda.



    Windows 11 23H2 sonbaharda gelecek





    Windows 11 ile Microsoft, hizmet temposunda önemli bir değişiklik yaptı. Yazılım devi, “yılda bir büyük güncelleme” modeline bağlı kalacağını ve bir süredir gördüğümüz Moment 1 ve Moment 2 güncellemeleriyle aylık kümülatif güncellemelerle yenilikler sunmaya devam edeceğini söyledi. Microsoft tarafından yayınlanan bir blog gönderisinde Windows 11 23H2 güncellemesinin yılın ikinci yarısında geleceğini söylüyor. Daha önceki kaynaklar da güncellemenin sonbahar döneminde geleceğini aktarıyordu.



    Ayrıca Bkz.Windows 11 kullanıcılara dosya önermeye başlayacak



    Windows 11 23H2 güncellemesi beraberinde yeni özellikler de getirecek ancak radikal değişiklikleri içermesi pek beklenmiyor. Bunun yerine işletim sisteminin daha iyi bir platform haline gelmesi sağlanacak. Elbette güncellemeye henüz oldukça bir süre var ve eklenecek özellikler ilerleyen dönemlerde açığa çıkacaktır.




    Kaynak:https://www.windowslatest.com/2023/03/08/microsoft-confirms-windows-11s-second-big-feature-update-is-arriving-in-the-fall/







  • quote:

    Microsoft, Windows 10 ile birlikte yılda iki veya üç kez kapsamlı özellik güncellemeleri sağlamaya başladı.


    Müşterilerin bilgisayarlarıni deneme tahtasına çevirdi diyelim ona. Her güncellemede bir tarafı yaparken başka bir tarafı bozuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 yeni yeni oturdu, 11e geçtiğime o kadar pişmanım ki.

  • Windows 11 çıktığı anda W10 deneme tahtası görevini 11'e devredip sorunsuz hale geldi.

  • Yeni gelen güncellemeler işletim sisteminin içinden geçti yakın çevrede kayıtlı birden fazla wi-fi ağı varsa hangisine bağlı kalacağına karar bile veremiyor sistem ve düzeltilmiyor

  • ipli jeton kullanıcısına yanıt

    Her konu altına aynı şeyleri yazmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Sırf senin için değil senin gibi aynı şeyleri sürekli her konuya yazan bir grup var. Beğenmiyorsanız kullanmayın bu kadar basit.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 11, XP'den beri kullandığım en keyifli işletim sistemi oldu. Burada ağlayan patates PC sahibi kişilere bakmayın. Donanımınız güncelse Windows 11'den daha iyi, akıcı, güvenli, güncel ve performanslı bir işletim sistemi daha yok. Her güncellemede direkt göze çarpan (çok iyi olmuş bu) diyeceğiniz yenilikler geliyor. Update ile de hiçbir şeyin bozulduğu yok.


    Windows 12 ile de tasarımın iyice Mac OS'a dönüşünü bekliyorum. Daha bol animasyonlu, daha sadeleştirilmiş menülerle gelecek bi' Windows, top noktası olacak.

  • camelon kullanıcısına yanıt

    Yeni mi oturdu, 2 sene sonra adamlar desteği kesecek :). Ben oldukça memnunum Windows 11'den, kullandığım süre içerisinde tek bir sorun bile yaşamadım.

  • ApexiRubber kullanıcısına yanıt

    Bende öyle..

  • Donanımım güncel ve windows 11 yavaş çalışıyor halen?

    Windows 10 daha mantıklı. 11 halen sorunlu.

  • kardeşim bu windows 11 sorunlar bilgisayardan bilgisayara göre değişir.

  • Bana geldi

  • bu güncelleme biran evvel gelse de kendi kendine kapanmalar bitse son güncellemeden sonra donmalar kapanmalar oluyor daha önce yoktu böyle sorunlar iki makine var ikisi de böyle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.