Şimdi Ara

Microsoft, The Last of Us Part II'yi Epey Beğenmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft boş yapma, TLOU kalitesinde oyun yap karşim.

  • Hellblade 2 den çok ümitliyim. The last of us 2 den daha iyi görüneceğine eminim. Unreal engine 5 le yapıyorlar. Boru değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield Maşuku B kullanıcısına yanıt

    Yapsanlar da bir görelim bakalım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-43208DF45

    Bu mesaj silindi.

    Kişiden kişiye değişir ama benim ve birçok oyunsevere gözünde en iyi oyunlardan belki de en iyisi. Ve en çok ödül alan oyun oldu. Zamanla kabullenirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun 300 tane GOTY ödülü alıp Microsoft, CD Projekt, Valve, Nintendo, Bethesda gibi rakipleri devirdi büyük başarı. Naughty Dog PS5'in gücünü kullandığında neler olacak merakla bekliyorum


    Ya o kadarda değil artık :D Naughty Dog oyunlarını severiz de saydığın diğer markalarında muazzam oyunları var. Ödül almak bir şeydir lakin günün sonunda ne kadar para kazandığına da bakılır. Eminim ki harcanan para nazaran Sony bu oyundan daha fazla satış bekliyordu. 3'üncü oyununda belirsiz bir tarihe atılmasında bunun etkisi büyüktür.
  • Büyük oyun yapmak para işi. Ne kadar ekmek o kadarı köfte. Rockstar’ın da ND’un da olayı sınırsız kaynakları. Diğer stüdyolar gibi zorunlu 2-3 yılda bir vs. oyun çıkarmaları gerekmiyor ayakta kalmak için. Rakip firmalar, geliştiriciler birbirinin oyunlarını beğenir, örnek alır, konuşur. Bunun garipsenmesi beni şaşırttı. Sony’e gitseniz aynısını rakip firmaların beğendikleri oyunları hakkında yaptıklarını görürsünüz.
  • Alıntı

    metni:
    Şu oyunun oyun medyası tarafından bu kadar yüksek puan almasının tek sebebi içerisinde bulundurduğu gay, travesti içerikli lgbti öğeleri maalesef. SJW mafyasının oyun ve film dünyası içerisindeki manipülatif etkisini düşündüğümüzde tabi kimse bu travesti içerikli oyunu eleştirmeyecekti.

    @aydinnesty


    Yorumun sanırım silinmiş ya da başka bir şey alıntı yapamyorum.


    Birincisi TLOU PARTII oyun dünyasının son zamanlarda gördüğü en baba oyundur. Çevre tasarımı, karakter animasyonları, kaplamalar, nesne detayları, sesler, müzikler, atmosfer, vuruş ve silah hissiyatı, özellikle silah harici sopa gibi aletlerle vurunca müthiş hissiyat. Oyun olarak muazzam bir baş yapıt.



    Gelelim senin bahsettiklerine. Bu tabi ki rahatsız edici. Bu tür şeyleri savunmayan birine hemen seni pislik narası atan yobazlar sebebiyle kimse özgür düşünemiyor.


    2021 senesindeyiz ve insanlık bu tür şeyleri artık bir kenara bırakmalı. İsteyen kediyle atla sevişir, isteyen erkek erkeğe isteyen kadın kadına bundan bize ne? Gözümüze neden sokuyorsun? Ben sevişme izlemek zorunda mıyım? Açarım mikili film izlerim daha iyi. Bu ögelerin tek amacı cinselliktir aksini savunan varsa lütfen kendi yobaz düşüncülerini tükürmesin. İstediğini yap kardeşim bundan bize ne? Gözümüze sokmana ne hacet? Biyoloji BİLİMİ iki cinsiyetten bahseder "DİŞİ VE ERKEK". Bunun cinsiyetçilikle alakası yok. BİLİM KONUŞUYOR.


    Oyunda yok efendim güçlü kadın, yok efendim dinler kötü, yok efendim lezbiyenlik çok güzel, yok efendim intikam şöyle kötü, asyalılar.


    Oyun "OYUN" olarak değerlendirildi. Senin bahsettiğin lgbt gibi kavramlar sebebiyle 95 100 almadı. Herhangi bir baskı yok burada. Burada ki baskı Ellie canlandıran psikolojik sorunlu karakter gibi kafaların stüdyoya yaptığı baskı. Lgbt sokağı falan.


    Neil amca sjw saçmalıklarını bırakmalı. Ha madem öyle Ortadoğu, Afrika veya dünyanın herhangi bir yerinde zulme uğrayan kim varsa onlarında hakkını savunmalı. Sadece lüks içinde rahat içinde yaşayıp iğne batınca zırlayan kişilerin değil. sjw geleceğin faşizmidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 4 Mayıs 2021; 13:55:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naughty Dog

    Microsoft boş yapma, TLOU kalitesinde oyun yap karşim.

    Microsoft: Karşınızda evrenin en güçlü muhteşem efsane über süper pro max dehşet efsane oğlu efsane şahane dehşetül vahşet ortalığı yıkacak anlatmaya kelimeler yetmez konsolu


    Sony Interactive Entertainment: Efenim buyrun; OYUN


    Bu kadar.


    Microsoft kendine gelmeli. Rekabet iyidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 4 Mayıs 2021; 14:0:32 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ReflexAction

    Hikayesini bir kenara koyarsak harikaydı Rockstar Games ve Naughty Dog oyun dünyasında apayrı bir yerde bence bu seviyeye erişebilen başka bir firma yok.


    bethesda ve from software hatta capcom 'uda dahil edebiliriz, bu ikisini perişan eder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lextor

    Microsoft: Karşınızda evrenin en güçlü muhteşem efsane über süper pro max dehşet efsane oğlu efsane şahane dehşetül vahşet ortalığı yıkacak anlatmaya kelimeler yetmez konsolu


    Sony Interactive Entertainment: Efenim buyrun; OYUN


    Bu kadar.


    Microsoft kendine gelmeli. Rekabet iyidir.



    Alıntıları Göster

    Fanboyları dışında artık o en güçlü konsol ifadesini Microsoft kullanmıyor, en güçlü Xbox olarak değiştireli çok oldu.

  • Ölümüne firma savunan arkadaşlara örnek olsun diyelim.


    Sizin kavgalarınızın adamların çok umrunda olmadığını tekrar görmüş olduk.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldreview yine öve öve bitirememiş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adamlar sadece oyunu güzel bulup beğendiğini söylemiş. Bundan nasıl kavga malzemesi çıkarabildiler anlamadım. Firmaların birbirlerinin yaptığı işleri incelemeleri, yorumlamaları gayet güzel bir şey. Yorumlarda bir kısım microsoft fanboylarına bir kısım da ps fanboylarına sallamış gibi. Bence iki tarafın da bir farkı yok. Firmalar bile kendilerini bu kadar iyi savunamaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Övmeyecekte ne yapacak
    Microsoft, The Last of Us Part II'yi Epey Beğenmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu forumdakilerin ortası yok mu ? Dahası azıcık olsun tarafsız bakamıyorlar mı ? Ya oyunu gömenler ya da aşırı över. İkiside iğreti duruyor. En sevdiğim ilk 5 oyuna dahi böyle övgüler, methiyeler düzmüyorum. Ne yapıyorsunuz abi bu kadar etkilenmek. Öyle anlatıyorsunuz ki sanırsınız amerikayı yeniden keşfetmişler.
  • Microsoft bile TEKNOLOJİNİN GODZİLLA'SINI (SONY'İ) yenemeyeceğini anladıMicrosoft, The Last of Us Part II'yi Epey Beğenmiş 



    Microsoft, The Last of Us Part II'yi Epey Beğenmiş
  • Adamlar oyunun en iyi olduğu noktayı beğenmemiş, Gerçekten ters kafalılar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Playstation5

    <font color="#008a00">Microsoft</font> bile <font color="#ff9900">TEKNOLOJİNİN </font><font color="#0066cc"><b>GODZİLLA'</b></font><font color="#ff9900">SINI</font> (<font color="#0066cc"><b>SONY</b></font>'İ) yenemeyeceğini anladı <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/bandit.gif" align="middle" border="0" alt="">


    <img src="https://store.donanimhaber.com/ae/75/1c/ae751ca4b439f0aac243ce5d41d643a2.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Tamamiyle bütçe meselesi. Çok özel farklı teknolojiler kullanmıyorlar. Ubisoft'a deyin ben sizin tüm geliştirme masrafınızı karşılacağım istediğiniz kadar da zaman kullanın aynısını yaparlar. Sektörde çok az stüdyonun bu denli imkanı var yoksa yapamayacaklarından değil.
  • Micro oyun güzel sevdik diyor buradakiler sonyden daha fazla üzerine alıyorlar sanki oyunu yapanlar onlar 5 sayfa ne yazdınız olm

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.