Şimdi Ara

Microsoft'tan yeni nesil Windows için açıklama geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
6.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskisşnden ne hayır gördükki yenisinden ne hayır görücez
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    yeni bir bilgisayar aldığınızda işletim sistemine de para ödüyorsunuz. yoksa işletim sistemsiz alırsınız. o da windows lu sistemlerden payını alıyor

  • Microsoft'un Windows projelerinden en başarılısı Windows 10 oldu. Yine de geleceğin işletim sistemi değil. Bir Linux gibi modüler değil. Bazı güzel duyumlar var ancak Microsoft çalışanları baya tembel oldukları için bu sene verdikleri söz için 3-5 sene daha beklemek gerekebiliyor.

  • Hayirli olsun diyelim, umarim sorunlu olarak gelmez
  • xploer kullanıcısına yanıt
    10 senelik laptopumda denemediğim linux distrosu kalmadı yüklemediğim driver kalmadı hocam yinede en iyi windows 10 çalıştı. Tabi amd işlemci olduğu için böyle intel işlemci olsa dert olmayacaktı
  • Yazı yazmayı bile bilmeyen adam, gelmiş burada Windows'u eleştiriyor :D En çok da buna gülüyorum  

  • Oyuncular için özel bir windows şart.


    Ben sistemi %99.9 oranında oyun, dizi ve film için kullanıyorum bana ne senin sistemi yoran kıytırık bilmem ne ayarlarından, veri toplama sisteminden falan bana saf, temiz performans ver kardeşim ben oyun oynuyorum.

  • Fakir olup ve hiçbir şey başaramayıp kos koca şirketi aşağılayanlar nefret ediyorum sizden

  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Windows kullanırım ve tek tercihimdir (olası bir fanboysun tarzı yaftalanmaya karşı yazayım dedim).


    Lakin şunu sormadan geçemeyeceğim. Bir markayı veya markanın ürününü kullanıcısı eleştirmeyecek de kim eleştirecek. Yaptığınız tüketiciyi markalar karşısında yemenizdir. Markalar niye var, ya da tüketici yoksa markalar da olur muydu?

    İnsanlar tüketici. Bırakın tükettiklerini eleştirme hakkına sahip olsunlar. Ürünlerin var olma sebebinin nedeni tüketilmesidir.
  • Wın 8.1 devam wın 10 sorunlu
  • Oynadığım oyunlar linux'ta çalışsa bir dakika windows kullanmam ama el mahkum işte yok ping düşürmek için regeditten ayar yap yok ethernet kartından ayar yap yok hizmetleri kapat yok arka plan çalışan servisleri kapat yok güvenlik duvarlarına ayar çek yok paket boyutlarını küçült yok Mtu ayarla uğraş dur doğur düzgün bir tane sadece bir işletim sistemi yapamadılar gitti

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Hocam windows 7 x64'teyim, gittiği yere kadar,ayrı bir hdd'deye deneme amaçlı windows 10 denedim ses programını bile açmıyor kanser oldum, güncel w10 ile denedim arayüz açılmadı ayar yapamadım, w7 kullanmama rağmen yedek alıyorum ara ara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 4 Mart 2021; 21:40:52 >
  • Deneme amaçlı ayrı hdd'de w10 x64 denedim kanser oldum :), yormak için bu kadar uğraşılır mı?,ses programı bile çalışmadı, birde w7 sadeliğine ve aero temasına da alıştık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 4 Mart 2021; 21:45:50 >
  • Aha gene donanım istekleri 2 kat artacak neyse kenarda bi 600 tl dursun
  • Bilgisayar donanımı üreticileri ile anlaşıp sürücü sorunlarını çözseler keşke. Daha geçen laptopumda durduk durmadık yere mavi ekran almaya başladım, 2-3 saat uğraştım. Temiz kurulum yapacaktım az kalsın. BT ve wifi sürücülerini kaldırarak çözdüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aferim microsoft. Yola gel şöyle. Söz dinle azcık.
  • Keşke Android masaüstü sistemlere de gelse de Windows'a mahkûm olmasak.


    Not: Gerçi linux var ama oyun/ program bazında pek yaygın değil. Emu ile Windows programları da çalıştırmak bir yere kadar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer yazan olmamış bari ben yazayım:


    Bu ne abi win10 çöp win7 kullanırım daha iyi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zbahadir

    Microsoft'un Windows projelerinden en başarılısı Windows 10 oldu. Yine de geleceğin işletim sistemi değil. Bir Linux gibi modüler değil. Bazı güzel duyumlar var ancak Microsoft çalışanları baya tembel oldukları için bu sene verdikleri söz için 3-5 sene daha beklemek gerekebiliyor.

    Aşırı donanım ihtiyacından, daha önce görülmemiş seviyede güncelleme kaynaklı çökmelerden, uluslarası kurumsal firmaların bile güncellemeleri almaması konusunda çalışanlarını uyardığı Windows 10 Microsoft'un başarılı değil başarısızlık örneklerinden biridir. Xp kendi döneminde ve Windows 7 kendi döneminde açık ara zirvede olurken bugün Windows 10 un başarısızlığından dolayı hala 2009 çıkışlı Windows 7 yoğun bir şekilde kullanılıyor. Üstelik Windows 7 lisansları gayet pahalıyken Windows 10 a bedava geçiş sağlanmış olmasına rağmen hala tercih edilmeyebiliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proprietor

    Win 10 ile mağaza sistemine geçti yani mağazadan satılan her üründen komisyon alıyor android ile aynı mantık google androidi ücretsiz geliştiriyor tek sebebi uygulama mağazasından para kazanmak


    Her yerde komplo aramayı bırakın

    Mağaza derken? Ben Win10 kullanıyorum yıllardan beri hiç bir mağazasına girmedin bir ürününe para verdiğimi de hatırlamıyorum. Win10 işletim sistemi Android'in ve Apple'ın aksine kendine ait bir mağazadan satış yapıp kar etmiyor. Her tür üçüncü parti yazılımı yazılımcının kendisine ödüyorsun misal Photoshop alıp kullanmak için Microsoft'a para vermiyorsun. Ayrıca niye komplo aramayayım bilginin altın değerinde olduğu ve iyi fiyata satıldığı bir çağda kişi bunu sorgulamayacak da neyi sorgulayacak? Saf dilli olmaya gerek yok bence.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.