Şimdi Ara

Microsoft OneDrive'ın tasarımı nihayet yenileniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft OneDrive'ın tasarımı nihayet yenileniyor



    Microsoft'un bulut hizmeti OneDrive, 15. yıl dönümünü kutlarken yenilenmiş tasarımıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Daha modern ve sezgisel bir dizayna geçen OneDrive, kullanıcılarına yapmak istediği işleri hem kategoriler halinde sunuyor hem de hızlı erişim seçenekleriyle daha hızlı bir kullanımı beraberinde getiriyor.



    OneDrive artık çok daha işlevsel



    Yenilenmiş OneDrive'a girdiğinizde artık sizleri Dosyalarım sekmesinin olduğu ekran yerine OneDrive Home karşılıyor. Çevrimiçi Office 365'te olduğu gibi sol tarafta hızlı erişim sekmeleri ve dosyalarınızın bir kısmını bu ekranda görecek ve düzenleyebileceksiniz. Öte yandan OneDrive Home ekranındayken dosyalarınızı türlerine göre Word, Excel, PDF ve PowerPoint şeklinde filtrelemek mümkün olacak.



    Microsoft OneDrive'ın tasarımı nihayet yenileniyor



    Ayrıca, yine bu ekranda birisinin size yorum bıraktığını, sizi etiketlediğini ya da sizinle bir dosya paylaştığını gösteren Etkinlik sütunu yer almakta. OneDrive ana sayfasının sol tarafındaki bölümde ise Windows'da olduğu gibi hızlı erişim kısmı bulunuyor.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, Windows 11'deki kapat menüsünün tasarımını değiştiriyor



    Tüm bu yeniliklerle beraber OneDrive mobil uygulamasına da Instagram'dan bildiğimiz Hikayeler özelliği geliyor. Bu özellik şimdilik sadece Avustralya'da erişilebilir durumda fakat yılın sonlarında diğer bölgelerde de kullanıma açılacak. Öte yandan OneDrive'a gelen diğer yenilikler şimdilik kullanıma sunulmuş değil. Microsoft net bir tarih vermek yerine "önümüzdeki aylarda" yeni OneDrive'ı kullanıma sunacağını açıkladı.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2022/8/9/23298562/microsoft-15-years-onedrive-home-redesign-new-features



  • Onedrive mobile hikayeler değil, önce istenilen klasörlerin telefonla otomatik senkronizasyonunu getirseniz!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.