Şimdi Ara

Michelin cidden rezil bir marka'mı? Forumda öven sayısı çok çok az (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lastik seçiminde her zaman ADAC testlerini incelemek lazım, ülkemizin çok tırnaklı ve her zaman pis tozlu yolları bağlamında değerlendirmek lastiklere haksızlık olur. Ha bu ülke yollarına daha iyi tepki veren lastik olabilir ama o en iyisi olduğu anlamına gelmiyor.
  • Hocam kendinizle çelişiyorsunuz o zaman. Forumdaki gömülen markaları tercih ediniz demişsiniz. Bu da yazdığınız yorumun anafikri bence. Apple tercih edin diyip Huawei almışsınız. Kaçırdığım yer neresi, pek idrak edemedim. :|

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adama bak la forum edebiyatı yaparak marka değerlendiriyor. Hiç de gömülmüyor Apple, Volkswagen aksine yücelttiklerinden dolayı gömüyoruz. 2009'dan beri takip ediyormuşsun kardeşim. Ondan önceki 8 yıl ne olacak? O markaları da asla tercih etmeyiniz. Kapitalizm harikası ürünler almak istiyorsanız evet alın. Bir de övülüyorsa kalitesiz, satmıyor diyorsun. Neymiş kalitesiz satılmayan söyle bakayım? Öyle lafı atıp da kaçmak yok adam gibi tartışacağız.

    Michelin'e gelince Continental Premium Contact'da kullandım, EcoContact'da, Michelin Pilot Sport'da kullandım, CrossClimate de kullandım, Michelin Latitude'de kullandım. Kendi aracımda Petlas PT431 kullanıyorum. Michelin yılların lastiğini yapar. Süper de bir markadır. Ama energy saver lastik alıp da ralli yapacaksan başın çok ağrır kardeşim. Lastikçiden rot-balanstan kurtulamazsın. Ama sen Latitude falan al orijinal Fransız. O zaman görelim lastik nasıl olur




  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Kaçırdığınız yer forumun alakasız saçma sapan ve piyasada hiç yeri olmayan bir sürü ürünü hak etmediği halde göklere çıkarmasıdır. Huawei de artık pazar payı olarak Apple ile aynı sınıfta ve görüyorum malzeme kalitesi, yazılım, servis olarak hiçbir şekilde rakip olamayacak bug manyağı cihazları ' ama antutusu şöyle' diye göklere çıkaran ve Huawei tercih edenlere salak gözüyle bakan çıldırmış bir kitle var. Bakın bu sadece bir örnek. Adam ikinci el ve güvenirlik önemli diye üstüne basa basa belirttiği halde hala gidip Alfa'nın 10 yaşındaki arabasını övüp duruyor gidip Mazda 3 alın X arabayı şöyle piyasadan silecek herkes alacak diye umut tacirliği yapan romantikleri görmekten bıktım hocam. Reel piyasadan haberi bile olmayan hayatı sanal alemde sanan insanlar, bu tavsiye isteyen insanları bu şekilde mağdur ediyorlar. Benim isyanım buna hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman_Begins -- 12 Haziran 2019; 11:13:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Siz forumun 6-7 yıl önceki halinden haberdar mısınız? Vw ile bir araba kıyaslanadursun aman aman Vw fanları hemen o arkadaşı linç ederdi, karşısında ne araba olursa olsun halk arabası hep en üstünüydü en überiydi. Şimdi Vw fanlığı olduğunu düşünüyorsanız bilin ki eski zamanlardan haberiniz yoktur hocam. Üstteki yorumumda kastettiğim araba da belirttiğiniz araçtı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Ben de yapıyorum ara sıra ama hissedemedim bir şey. Belki de sık sık yapmak lazım. Yada lastikler aynı kalitedeydi ondandır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataince -- 12 Haziran 2019; 11:18:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fren mesafesini eleştirenler neye göre eleştiriyor ? ciddi bir ölçümleri var mı ? bimden don alan adamlar gelip burada rahatlıkla sallıyabiliyor. ekranın ötesini görsen eleman 16 yaşında sivilceli casper telefon kullanan bir tip.
  • Evet haberdarım. Söz yapınız evet VW veya Apple fanı olduğunuzu belli ediyor(du). Türkçe manası halk arabası olan hiç bir albenisi olmayıp sırf tok kapı sesi var DSG coq hızlı abey ne zaman vides adıyor belli değel diyen bir kitlesi olan bir aracın da her yıl kasa değiştirip işlemcilere de fazladan 0.10ghz basıp her sene yeni telefon çıkarttık diye de +300$ ekleyen bir firmaya da karşıyım.
  • 2 apple ürünü aldım. bir daha almam. adamlar bir güncellemeyle ipad tabletlerimizi tarih öncesine çevirdi. şimdi downgrade falan uğraşıyoruz. tonla para verdik. telefonlarının bataryaları çöp,çok çabuk bitiyor hafıza kartı yok . 500 liralık android de bile var.
  • Çabuk çatlıyor yumuşak hamur olmasına rağmen nasıl oluyor anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • falken ...
  • kış lastiğinde karda buzda michelin tek geçerim. diğer markalarla bariz fark var.
    yaz lastiğinde ise primacy 4 kullanıyorum. fren tutuşu biraz zayıf gibi geldi ama yine de yol tutuşu iyi. conti ile sert dönüşlerde arka atıyordu bunda atmıyor.
  • Koenigsegg,Bugatti'nin kullandığı Michelin kalitesiz öyle mi . Birilerinin anlaşılan parası yetmemiş Michelin almaya o yüzden kötülemişler.
  • Aracımda michelin lastik var lastik kullanım ömrü açısından düşük çünkü çabuk yıpranıyor sonra bazı fren mesafelerinde kabak gibi kayıyor.

    Bir daha alsam başka bir marka düşünürüm hem az km'de bu kadar yıpranıyor hemde kabak olmadığı halde tutmamazlık yapıyor eskiden böyle bir sorun yapmıyordu ara ara aşınmalar olduğundan dolayı böyle yapıyormuş ön lastikleri arkalar ile değişti lastikçi biraz daha götürsün her ne kadar pahalı ve çabuk yıpranan lastik olsa da kesinlikle tercih edeceğimi sanmıyorum.
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Montaj lastikleri genelde özellikle orta sınıf ve alt sınıf araçlarda rezalettir. (Lastiksiz veremeyecekleri için) Araç yürüsün az yaksın mantığı ile en dandik seri takılarak verilir.

    O nedenle hiç bir markayı montaj lastikleri ile değerlendirmek doğru değil. Aracımı ilk aldığımda Hankook lastikler vardı ve rezaletti 50-60km/s ile biraz keskin viraja girince spin atıyordu. Biraz ıslak zeminde viraja girince bile içim ürperiyordu. Şimdi çıkıp Hankook çöptür demek saçmalık olur değil mi?

    Michelin 15 jant lastik alayım desen tanesi 250 TL ye de lastik var. Tanesi 1250 TL ye de var. Hangi Michelin seri lastik kötüdür de önemli bence
  • Michelin Energy saver kullanıyorum. 5 yıllık lastik. Hala dipdiri, dişleri sapasağlam. Yol tutuşu performansı gayet iyi. Bu yaz sezonu sonrası artık güvenlik amacıyla değiştirmem gerekiyor.
    Balon yaptı cart oldu curt oldu muhabbetleri boş laflar. Sürüş tarzı, jant durumu ve lastik montajına dikkat edilmesi gerekiyor. Balon olaylarının en büyük sebeplerinden biri de park ederken düşük seviyedeki kaldırımlara tekeri değdirmeden yapamayanlardır....
  • Aynen. Olumlu veya olumsuz deneyimlerimizi aktardık diye Michelin çalışanı mı yapılmadık, cahil mi olmadık, ne hakaretler yedik... Elin markasını iyi lastik yapıyor diye övecek yaşları çoktan geçtik. İsteyen alır kullanır, istemeyen kullanmaz. Bu kadar basit.
  • ahmetdu kullanıcısına yanıt
    Ben primacy’ler coptur yazmisim zaten :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avante A kullanıcısına yanıt
    Ayrıca inanılmaz gürültülü!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kordsa fabrikasında çalışan arkadaşım araba lastiğinde michelin’in kendilerinden hammadde aldığını bahsetmişti muhabnetimizde,ismini şimdi hatırlayamadığım bir hammaddeyi %100 içererek sipariş ediyor demişti.Petlas %50 olsun diyormuş bunun için.Michelin bizden %100 istiyorsa diğer bileşenler içinde hassastır demişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.