Şimdi Ara

Michael Schumaher Kayak Kazası Geçirdi [SS Gelmiştir. Schumi'nin Komadan Uyandııı ][GÜNCEL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EDİT : Bugün beklenen resmi açıklama geldi . Schumaher komadan uyandı onu uzun bir rehabilitasyon süreci bekliyor



    Bildiğiniz üzere Michael Schmaher dün kayak kazası geçirdi ve ağır bir darbe aldı . Durumu kritik aaz önce doktorlar açıklama yaptı . Doktorların açıklaması şöyle

    "Michael Schumacher çok ciddi bir travma geçirdi. Hastanemize geldiğinde sarsılmıştı ve sağlık durumunun kritik olduğuna karar verdik. Sonrasında komaya girdi."
    "Kafatasındaki yüksek basıncı düşürmek için acilen ameliyata almamız gerekti. Ne yazık ki beyninde bazı lezyonlar var." diye konuştu.
    Profesör Jean-Francois Payen de şöyle devam etti: "Kazanın hemen ardından hastaneye getirilmesinin ve acilen ameliyata alınmasının iyi olduğunu söyleyebilirim. Şu anda durumu hâlâ kritik ve komada tutuluyor ve tutulmaya da devam edilecek. Yapılması gereken her şey yapıldı ve yapılıyor. Ne zaman iyileşeceği konusunda henüz bir şey söyleyemiyoruz."

    "Şu anda yaşam mücadelesi verdiğini söyleyebiliriz. Durumunun oldukça ciddi olduğunu biliyoruz. Sonuçlarının ne olacağını söylemek için erken. Durumunu her saat takip ediyoruz. Ancak henüz ne olacağını söylemek zor."
    "Kafasındaki kaskın faydası büyük olmuş. Eğer kask olmasaydı şu anda aramızda olmazdı"
    "Ailesi ile sürekli iletişim halindeyiz. Onlar da daima onun yanından ayrılmıyorlar. Şu anda ikinci bir ameliyata ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz."
    "Hastanemizde oldukça iyi bir tedavi altında ve ona çok hızlı bir şekilde müdahale edip, ihtiyacı olan her şeyi yaptık. Tedavi için zaman kazanmaya çalışıyoruz."
    Profedör Stephane Chabarde: "Elbette kask onu tam olarak korumamış ama gerçekten yararı olmuş. Bu şekilde çok fazla kafa yaralanması görebiliyoruz."
    "Ben burada bir doktor olarak deği bir dost olarak bulunuyorum. Herkese destekleri için teşekkür ediyorum. Tıbbi ekibe de ona çok iyi müdahale ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum."

    "Ben de ailesi gibi oldukça endişeliyim. Durumu hakkında endişe ediyoruz. Doktorlar size daha fazlasını söylemiyor zira onlar da bilmiyorlar. Sürekli takipteler."
    Hastaneden bir danışman: "Şu anda uyarıcıları azaltmak için lokal anestezi altında. büyük bir travma geçirmiş. görünüşe göre kafasının sağ tarafına bir darbe almış. İlk geldiğinde sarsılmıştı. Bazı istemsiz hareketler yaptı ve normal tepkiler vemiyordu."
    Doktorlar Schumacher'in sağlıklı ve zinde olmasının iyileşme şansını artıracağı görüşünde.
    Gelişemeler olduğunda hastaneden yeni açıklamaların verileceği belirtildi.,

    Yazı TRF1 adlı siteden alıntıdır ..

    Schumi'nin kaza yptığı tesis

     Michael Schumaher Kayak Kazası Geçirdi [SS Gelmiştir. Schumi'nin Komadan Uyandııı  ][GÜNCEL]

    Michael Schumaher'e Acil Şifalar Diliyoruz . Konu günceldir . Yeni haberler geldikçe ilk mesajda paylaşılacaktır ....



    Son gelen Haberlere göre bugün hastaneden başka bir açıklama gelmiyecekmiş ve gerek görülürse yarın bilgi verilecekmiş .


    Bu fotoğrafa da bakılırsa kötü bir düşüş ile ölüm riski bile var kayalıklardan belli oluyor ve schumi de bunlardan birisine kafasını çarpmış olmalı



     Michael Schumaher Kayak Kazası Geçirdi [SS Gelmiştir. Schumi'nin Komadan Uyandııı  ][GÜNCEL]


    BUGÜNKÜ GELİŞMELER
    ----------------------------

    Michael Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili basın mensuplarına açıklama yapan doktorlar, "Schumacher'in durumu düne göre daha iyi fakat tehlike henüz geçmedi, hala kazandığımızı söylemek için erken" dedi ve şöyle konuştu:

    "Dün sabah beynindeki kanama çok büyüktü fakat akşam kontrol ettiğimizde şaşırtıcı bir iyileşme ve kanamada azalma gördük. Bu fırsatı değerlendirdik ve ameliyata aldık. Dün gece gerçekleştirdiğimiz operasyon sonrasında ise beynindeki kanı aldık ve baskıyı azalttık.

    Bugün birkaç beyin filmi çektik, kanamayı azalttığımızı gördük. Düne göre iyi fakat tehkile henüz geçmedi durumu her an değişebilir. İyi yönde de kötü yönde de değişebilir. Fakat bu operasyonla zaman kazandık diyebiliriz.

    Dün yapılan ameliyat 2 saat sürdü. Schumacher'i kontrol altında tutuyoruz. Tehlikenin geçtiğini söyleyemeyez, beyninde lezyonlar var ama önümüzdeki saatler sonucu görmemiz açısından büyük önem tayıcak. Şu anda durumu stabil.

    Schumacher'i başka bir hastaneye taşımak büyük bir risk olur. Ama ilerleyen saatlerde ailesiyle de görüşülerek böyle bir şey gerçekleşebilir.

    ( Sabah Gazetesinden Alıntıdır )


    NOT : Arkadaşlar bugünkü gelişmeleri okul dolayısıyla biraz geç paylaştım , özür dilerim .





     Michael Schumaher Kayak Kazası Geçirdi [SS Gelmiştir. Schumi'nin Komadan Uyandııı  ][GÜNCEL]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClutchPlayer -- 16 Haziran 2014; 16:36:07 >







  • Allah şifa versin
  • Çok sevdiğim bir pilotdur. F1'i sadece o olduğu için izliyordum. Umarım iyileşir. Allah acil şifalar versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki gündür bütün mesajları okuyup takip ediyorum.
    Allah'tan acil şifalar dilerim.
    Umarım yakın zamanda durumu düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün hayati tehlikesi yok diyorlardı, bugün kritik diyorlar. Umarım biran önce atlatır tehlikeyi.
  • :(
  • Haber elimize ulaştıkça paylaşacağım. Dayan Schumii :( (
  • Schumi ile ilgili anlık gelişmeleri buradan takip edebilisiniz (İngilizce)

    http://www.mirror.co.uk/sport/formula-1/live-updates-michael-schumacher-still-2972079
  • haberi dudyuğumdan beri moralim sıfır, acil şifalar diliyorum
  • Bize kelek atip gitme be Schumi :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. kez ''İyileştim'' işareti yap bize reyiz .Bizi yalnız bırakmak hakkın değil Schumi ,kaç tane kişilikli sporcu kaldı şu dünyada be senin gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 31 Aralık 2013; 3:13:24 >
  • uyan artık schumi amma uzattın he
  • Bir neslin çocukluk ve gençlik idolüdür. Ölürse içimizdeki çocuktan da bir parça ölecektir.. Gazla Rain Master sen bu yarışı da alırsı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 31 Aralık 2013; 22:42:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayan Schumi
  • Formula 1'de yedi dünya şampiyonluğu yaşayan Michael Schumacher'den iyi haber geldi. Doktorlar yaptığı açıklamada; "Kendisinin durumunda iyileşme gördük ama henüz tehlikenin tam anlamıyla geçtiğini söyleyemeyiz" dedi.

    Formula 1'in rekortmen pilotu ailesiyle geçirdiği tatilde kayak yaparken başından ciddi bir şekilde yaralanmıştı.
    Doktorlar Schumi'nin komada tutulduğunu belirtirken, düne oranla bugün iyileşme görüldüğünü belirtildi.

    "Tehlikenin geçtiğini söyleyemeyiz" diyen doktorlar, ameliyatın yaklaşık 2 saat sürdüğünü belirtirken, "Kaydettiği ilerleme gerçekten şaşırtıcı, dün akşama doğru iyileşme gösterdi. Bu fırsattan yararlandık ve ameliyatı gerçekleştirdik. Beynindeki baskı biraz azaldı. Onu riske atmadan yeni bir film çekebildik. Kendisinin durumu stabil. Dolayısıyla durumunun kötüye gitmediğini söyleyebilirim."

    İkinci operasyon için ailenin izninin alındığını belirten doktorlar, "Ameliyattan sonra beynindeki kan boşaltıldı. Durumu daha iyi. Sinyaller ameliyat yapabileceğimi gösteriyordu. Beynindeki baskıyı azaltmak adına böyle bir operasyona giriştik. Beyinde daha fazla lezyon olduğunu gördük, bunları takip etmemiz gerekiyor. Her saat bunları takip ediyoruz" dedi.
    Doktorlar tedavinin aynı hastanede devam edeceğini belirtirken, bir başka hastaneye transferinin şimdilik tehlikeli olabileceğini belirtti.



    Düne göre çok daha iyi haberler. Eminim Schumi, bu yarışı da kazanacaktır.




  • Acil şifalar diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 gündür ful takip ediyorum haberleri ah be Schumi kalk ayağa Şampiton bırakma bizi ve F1 dünyasını.Seninle sevdim şu sporu idollerimden birisin inş. Senna gibi olmaz sonun
  • Diren Schumi :((
  • Haberlerde gördüm.Durum hala kritikmiş.Adamı severdim valla.Ne zaman tvde F1 izlesem, mutlaka duyardım adını yarışta olmasa bile.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.