Şimdi Ara

Mi Smart Projector 2 Pro / Xiaomi Mijia 2 Pro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
6
Favori
6.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • muratalagoz kullanıcısına yanıt

    Nerden aldınız link varmı? Vaktiniz varsa inceledikten sonra konu açın almayı düşünenler için bizede link atın buraya belki ucuzlar kaparız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11den aldım hocam 16 470 tl ye aldım cihaz acılmış test edilmiş geri kapatılmış jelatinleri dahi üstünde, yeni eve geçiyorum perde vs işlerini ayarladıktan sonra detaylarını paylaşırım. Şuan tek eksi yani netfilx lisansı yok Mi Smart Projector 2 Pro / Xiaomi Mijia 2 Pro Mi Smart Projector 2 Pro / Xiaomi Mijia 2 Pro

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Selam kullananların bilgilerine dayanarak bir kaç soru sormak istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    Öncelikle benim aldığım projeksiyon cihazım lg-HF60LS ilk projeksiyonum bunu değiştirip android bir cihaza geçmek istiyorum.

    Cihazının ayarlarını yaptım duvarımı boyadım özel renk tuturup duvarı boyadım 130 inç kullanıyorum izleme mesafem 5 metre

    Mi Smart Projector 2 Pro / Xiaomi Mijia 2 ProFikret kumyoutube
    lg hf60ls duvarda deneme
    https://www.youtube.com/watch?v=bKQhlXpTZRM&feature=youtu.be

    Şimdi sorularıma geçebilirim

    1. Sorum ben biraz takıntılıyım ve kendi renk ayarlarımı yapıp kullanma taraftarıyım 1 ay bunun renk ayarları ile uğraştım istediğim sonucu alabildim bunda renk ayarları ile oynama şansım var mı ?

    2 ayarlarından sonra watt ayarlarını ölçmedim fakat maksimum 110 watt tüketiyor şuan 80 90 arası olması lazım bu cihaz 220 watt diyor 150 inç kullana bilirmiyim 150 watt üstü tüketim düşünmüyorum 150 watt düşürebilirmiyim

    3 android olması yada olmaması bana nasıl katkılar sağlar ekran büyütme dışında cıhazı değiştirmeye gerek varmı ?

    4 benim cihazım 1400 lümen bu 1300 nasıl oluyorsa daha fazla güç tüketiyor yeşillendircek kişiler için teşekkür ederim

    Not projeksiyon görüntüsünü hafif güneş ışığında çektim karanlıkta telefondan çekiliyordu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @kornman887


    İnceleme icin tesekkurler. Genel olarak begendim ancak en buyuk eksigi bence t962 islemci. mibox s'teki islemci ile ayni, miboxin da android 9 icin cok yeterli olmadigini deneyimlemistim. İleride harici android cihaz baglamak adina sormak istiyorum, usb cikis gucune bakmaniz mumkun mudur? telefonunuzu usbden sarj ederken ampere isimli uygulamayla amper degerine bakabilir misiniz rica etsem?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blunt -- 5 Nisan 2022; 22:57:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam, ben de smart projektör 2 almayı düşünüyorum. Evde sony dh-550 avr ve onkyo 5.1 hoparlör setini kullanıyorum. bu avr'ye ps4 pro ve apple tv 4k bağlı. Şimdi bu cihaza HHDMİ kablo ile AVR bağlanabilir mi? Yani ARC çıkışı var mı?

  • Hocam Smart ile smart pro arasında belirgni fark 500 yerine 1300 ansi olması fiyat farkına değer mi kullananlar renklerinden memnun mu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withindarkness -- 4 Ağustos 2022; 21:55:53 >
  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

    Kendi soruma kendim cevap vereyim. Evet ARC girişi var. Ses sistemi bağlayabilirsiniz.

  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

    Fiyat çok yükseldi 16 bin bu fiyata almak çok mantıklı değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, tam bir ay önce yazmışsınız, şu an fiyatı 20 bin TL. Maalesef fiyatlar yerinde durmuyor, bir şey almaya karar verdiğimizde hemen almak en mantıklı seçenek oldu şimdi.

  • 5500 civarına satıldığını hatırlıyorum bu cihazın ilk çıktığında.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.hulk D kullanıcısına yanıt

    Maalesef şu an, hiç hakketmedikleri fiyatlara satılıyor. Sadece bu cihaza özgü bir durum da değil.

  • Almayı düşünüyorum bende bu cihazı. Bahçemizde açık havada yaz akşamları film dizi Fifa oynamak için almayı düşünüyorum . Tatmin eder mi görüntü kalitesi. Samsung Freestyle ve Anker Nebula Mars 2 ye bakıyordum . 500 ansilümen oluşları , bu cihazın 1200 ansilümen oluşu aklımda soru işareti bıraktı. Samsung Freestyle 15k şuan fiyatı . Bu cihaz 20k .

    Deneyimlerini paylaşabilecek var mı . Freestyle lisanslı Netflix oluşu AirPlay exxen blutv oluşu cezbediyor.

  • EmirhanCBN kullanıcısına yanıt

    Merhaba, cihazı aktif olarak kullanıyorum. 1300 ansi lümen değerine sahip ve lisanslı android tv işletim sistemi var. Xiaomi Mi Box 4s cihazı bu projeksiyon içerisinde düşünün, google play store içeriklerinin tamamını kullanabilirsiniz. Netflix, Amazon Prime, Disney+ vb. 4k olarak izleyebilirsiniz. Cihazda hdmi 2.0b destekli 2 adet giriş mevcut. Girişlerden bir tanesi Arc destekli. Ethernet girişi ve çift bant wifi ac desteği var. Ortam loş olmak kaydıyla evde bahçede nerde olursa olsun çok net görüntü alabilirsiniz. Örnek olsun diye bir fotoğraf ekliyorum. Perde 240*200cm ve projeksiyonun perdeye mesafesi 3.6m.

    Mi Smart Projector 2 Pro / Xiaomi Mijia 2 Pro




  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam çok sevindim bi kullanıcı yorumunu böyle foto ile yardımcı oldunuz :) 21bin fiyata başla cihaz da yok böyle kaliteli görüntü veren . Uzaklaştırınca görüntü büyüyüp , bulanıklaşıyor demi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EmirhanCBN kullanıcısına yanıt

    Siz de sağolun, xiaomi bu projeksiyon için görüntü boyutu 60"-120" öneriyor ve 120" görüntüyü 3 metre mesafeden sağlarım diyor. Benim perde ile projeksiyon arası 3.6 metre buna rağmen görüntü çok net. Eklediğim fotoda bulanık gibi olmasının nedeni yayının net olmaması eğer söylendiği gibi mesafeyi ayarlarsanız çok daha net ve parlak bir görüntü elde edebilirsiniz.

  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam . Bahçede açık havada kullanacağım için 1200 ansi lümen oluşu artısı. Samsung Freestyle tatmin etmez diye düşünüyorum . Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.