Şimdi Ara

Mi Band 4C İncelemesi - Amazon 98.9TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar dostlar ; 14 gündür kullanmakta olduğum Mi Band 4C'nin bir kullanıcı gözünden kısa ve öz bir incelemesini yapacağım.


    Ekran , Malzeme , Sensör Kalitesi ; Bir Mi Band 4/5 olmasada kesinlikle göze batacak kadar kötü bir ekran değil , gördüğüm incelemelerde bazı kişiler 1.08' boyutundaki TFT LCD ekranı eleştirmiş ancak ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı , 1 hafta kadar Mi Band 5 kullandım onunla arasında aman aman bir fark görünmüyor ki zaten ekran küçücük bunda görüntüye pikselleşmeye takılacak olanlar AMOLED ekranlı bilekliklere yönelmeli. Malzeme kalitesi olaraksa piyasadaki bir çok akıllı bileklikle hemen hemen aynı seviyede diyebilirim ucuz ve kötü bir hissiyatı yok bana kalırsa. Asıl önemli nokta olan ve çoğu kişinin atladığı nokta olan sensörler ; Mi Band 4/5 serisinde kullanılan sensörlerle aynı seviyede kaliteye sahip ne eksiği ne fazlası .



    Bildirimler,Bağlantı ve Kullanışlılık ; Beklenildiği gibi cihazda gelen çağrıyı görebiliyor ve tüm uygulamalardan gelen bildirimleri Xiaomi Wear ile ayarlayabilirsiniz bir sorun görmedim bildirimler konusunda . Cihaz 13gr ağırlığında gerçekten belli bir süre sonra kolunuzda varlığı ile yokluğu bir hale geliyor çok hafif diyebilirim. 5ATM yani 50mt. su geçirmeme olayı bu cihazda da var ancak Mi Band 4/5'te olduğu gibi büyük ihtimal denize girince kendi kendine menüde gezer diye düşünüyorum çünkü basınçtan kaynaklı bir problem oluyor gayet normal. Bluetooth 5.0 ile hem şarj tüketimi makul seviye de hem de bağlantı kesildi şu oldu bu oldu dertleri kesinlikle yok. Kolunuzu çevirince ekranın açılma süresi hızlı ve cihazda herhangi bir saçmalama olmuyor.



    Aktivite Takibi ; Koşu, bisiklet, egzersiz, hızlı koşu ve koşu bandı gibi 5 adet spor aktivitesini takip edebiliyorsunuz bana gayet yeterli daha fazlasına ihtiyacı olanlar Mi Band 5'e bakmalı, Adımsayar %95 oranında doğru sonuçlar veriyor test ettiğim kadarıyla kısa süreli durup tekrar yürüme yaparsanız da adımları sayamadığı veya el,kol hareketlerinizden ötürü fazla saydığı oluyor ama benim kullandığım tüm akıllı bilekliklerde böyleydi ufak sapma payı hepsinde var.



    Nabız Sensörü,Uyku Takibi ; Nabız sensörünü bir parmağıma Pulse oksimetre takarak 2-3dk kadar denediğimde aynı sonucu verdi bazen 1 bpm eksik gösterdiği oldu ancak çok doğru ölçüm yaptığını söyleyebilirim. Uyku takibi olayıysa derin uyku ve hafif uyku ayrımı var kaç saat uyuduğunuzu doğru gösterdiğini söyleyebilirim.



    Şarj ve Batarya ; Cihaz bana ilk ulaştığında şarjı yoktu bilgisayarımdaki USB portundan 1 saatte tamamen şarj oldu. Günlük %6-12 arasında şarj tüketimi var kişiye bağlı bir durum bu kesin bir cevap vermek zor ortalama 12-13 gün civarı dayanıyor.



    Uygulama ; Mi Band serisinden farklı olarak bu cihaz Xiaomi Wear uygulamasıyla birlikte çalışıyor kullanımı çok kolay uygulama arayüzü Türkçe , cihazdaki tüm özelliklerin nimetini bu uygulamada basit bir şekilde görebiliyorsunuz ve tüm ayarlarınızı kafanız karışmadan kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.Cihaz için 50-60 civarı tema var gün geçtikçe artıyor.



    Özet geç diyen sadece resimlere bakan ve okumayan arkadaşlar için ; Kendi fiyat bandında rakibi yok,bu fiyata alınacak en iyi cihaz .


    Mi Band 4C İncelemesi - Amazon 98.9TL
    Mi Band 4C İncelemesi - Amazon 98.9TL
    Mi Band 4C İncelemesi - Amazon 98.9TL
    Mi Band 4C İncelemesi - Amazon 98.9TL
    Mi Band 4C İncelemesi - Amazon 98.9TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke_NO -- 12 Aralık 2020; 4:32:34 >







  • Berke_NO kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle incelemeniz çok başarılı olmuş tebrik ederim. Bir sorum olacak cihaza Türkçe dil desteği geldi mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emree27

    Hocam öncelikle incelemeniz çok başarılı olmuş tebrik ederim. Bir sorum olacak cihaza Türkçe dil desteği geldi mi?

    Gelmedi ancak cihazın Türkiye'deki satışları bu ay bayağı arttı o yüzden 1 ay içerisinde gelir diye düşünüyorum açıkcası ben çok gerek duymuyorum.

  • Konuyu biraz hortlattım kusura bakmayın ama bu bileklikte çağrı geliyor mu?
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Evet, arama bildirimleri geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.