Şimdi Ara

Mi 10T Pro mu? Galaxy S20 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 6000 TL'ye kadar telefon bakıyorum. SD865 ve 5G özelliği ile mi 10t pro öne çıksa da telefonda oyun oynamayı sevmeyen biriyim. Sar değeri, amoled ekran ve estetiklik açısından s20 daha önde gibi geliyor. İkisi arasında çok kaldım ortalama aynı fiyata bulunabiliyor bu cihazlar. Oyun oynamadığım için s20ye daha yakınım ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Siz olsanız hangisini satın alırdınız?



  • ecayirli kullanıcısına yanıt
    Bende aynı soruyu bakıyodum denk geldim artı ikinci el olarak s21 boyut açısından s serisi ama s20 işlemci sıkıntısı düzeldi mi bilmiyorum
  • Ikinci olarak çok tercih etmek istemiyorum açıkçası. S20 fe için SD865 ile yola devam edeceğini açıkladı Samsung. Belli ki bu ex990 işlemcilerde bir problem mevcut. Kararsız kaldım amoled olduğu için bu fazla ısınma ekranda sorunlara yol açar mı emin değilim.
  • S20 daha iyi bir paket sunuyor.Oyunla iş yoksa s20 daha iyi bir seçim olur.Panelde ciddi oranda fark var.Xiaomi panel işini beceremiyor.Üst segment modellerinde dahi samsungla yarışamaz bu konuda

  • Ben de öyle düşünüyorum açıkçası. Şu an trendyolda 5800tl gibi bir fiyata satın alınabiliyor. Bu senenin 4. Çeyreğinde 5G testleri pilot illerde başlayacak. Bu yüzden 5G'li modeli burada olsaydı keşke onu tercih ederdim.
  • ecayirli kullanıcısına yanıt

    Xiaomi'nin dandirik panellerini kullanacağıma 4,5G ile yoluma devam ederim daha iyi

  • Katılıyorum, yorumun için sağ ol hocam.
  • Öncelikle merhaba. Mi 10t pro kullanıyorum. Cihaz ekranı 144hz olduğu için oyuncu telefonu gibi gözükse de aslında 10t pro bir oyuncu telefonu değil. Telefon ısınmıyor. Dxomark'ta şarj başarımını da kontrol edersiniz ve bu başarımı ips panelli bir ekran ile yaptığını göz önünde bulundurun. İps ekran amoled tercih edenlere göre kötü olsa da piyasadaki en iyi ips ekrana sahip telefon olabilir. Gündüz güneş altında ekranı görebiliyorsunuz fakat amoledlerdeki kadar rahat değil elbette. Cihazı modlayarak veya root ile kullanıyorsanız birçok geliştirme mevcut ve gün geçtikçe sayısı artıyor. Yalnız Tasarımında rahat tutuşu olan bir cihaz istiyorsanız ağır bir cihaz olduğunu söylemeliyim ama ağırlığı dengeli. Kamera çıkıntısını iyi korumanız gerekir. Gcam kullanarak da geceleri çok güzel fotoğraflar çekebilirsiniz ana kamerasında.

  • musq kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Kafam hala karışık bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. İşlemci, ekran boyutu ve pil performansı olarak önde gözüküyor 10t pro. Ama ağır ve biraz kaba bir tasarımı var gibi geldi bana. Hafta içi bir gün gidip ikisini de deneyimlemeyi düşünüyorum.
  • İyi bir telefon uzun süre kullanılmak için alınıyor en son teknolojiyi de içinde barındırmalı ki bu amaç gerçekleşsin firmalar 5g telefonları mümkün olduğunca geciktiriyor neden
    1. ülke 5g teknolojisine kavuştuğu zaman o ihtiyaca yönelik olan pazarı şu aşamada korumak için
    2. Ellerinde eski teknolojiyi üst kar marjından satmak olabilir
    3 5g çıktığı zaman 5g li cihazlara sunacağı bir takım hizmetlerle hem pahalı 5g cihazdan kar etmek hem eski teknolojiden ettiği yüksek karı birleştirmek

    Hocam bu süreçte gerçekten bir süre beklemekte fayda var hele alacağın cihaz bir samsung xiaomi
    İse daha da temkinli davranmak lazım diye düşünüyorum.

    Son olarak beklemekte fayda var diyoruz ama para böyle değer kaybetmeye devam ederse en son 6000 e 3310 da bakıyor olabiliriz :(
  • ben samsung ekosistemine alıitığım için bırakamıyorum. s20 var,kendi işlemcisi olan ve gayet stabil çalışıyor. menüsü ek yardımcı proğramları, kamera kalitesi. samsung u bırakırsam apple a geçerim, samsung kendini iyice apple a benzetti geçişimi kolaylaştırıyor sanırım :D

  • 2 tane Xiaomi kullandım(MiMax2,Mi9T). Şahsen S20 kullanmadım ama çok yakın bir tanıdığım Galaxy Note 8 kullanıyor. Samsung android'in kralıdır. Samsung al geç, rahat edersin. Ayrıca Türkiye'de 5G 2023Q3'e kadar açılmayacak. Yani boşuna 5G için para harcama. Ek olarak adam yıllardır Note 8'nin yazılımında 1 kere sorun yaşamadı. Ben Xiaomi kullanırken her güncellemede korkuyordum, sürekli ısınma sorunu, ıvır zıvır falan çıkıyordu.


    O bahsettiğim tanıdığım da 5G'yi bekliyordu Note21'i alırım vs. diye düşünmüştü ama bu hafta Note20 siparişi geçecek. Burada Exynos'u kötüleyen çok insan görürsün, evet yeterince iyi değil fakat günlük hayatta günü çıkarıyor. Eğer amacın tüm gün PUBG oynamak değilse gayet güzel bir çip. Zaten o fiyata aldığınız xiaomi de size SD865'in tam performansını veremeyecek, yazılımı kötü çünkü.


    Hali hazırda OnePlus 8 kullanıyorum. Ben de sırf 5G'si için aldım. Ki zaten SD865'in 5G'si tek kanal 5G. Diğer tüm mobil ağlar iptal ediliyor 5G aktifken. Şuan pişmanım Samsung almadığım için. Sen bu telefona yaklaşık 5-6 bin tl para vereceksin almışken iyisini al. Samsung'un servisi çok iyi ayrıca. Eğer ellerinde yedek parçası varsa, aynı gün tamir vaat ediyorlar. "Samsung Bursa Garaj"(resmi adı bu değil) şubesinde O bahsettiğim "Note 8"in ekranınını 1 saat içinde değiştirip teslim etti herifler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 17 Mayıs 2021; 22:19:8 >
  • Arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkür ederim. Bir kaç haftadır araştırma yapıyorum bugün de hem Samsung mağazasına hem de mi store a uğradım s20nin boyutu,ekranı ve estetiğine bayıldım. Fotoğraf olarak da çok iyi 10t pro kadar var. Tekrardan görüşleriniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.