Şimdi Ara

MHP oylar artıyor, CHP düşüşte. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Chp ve akp baraj sorunu olmadığı aşikar. Mhp ittifakla oda aşıyor .iyi ve hdp sınırda. Eğer mhp akp ittifakına BBP Ve saadette katılırsa baraj komple kalksın .baraj ittifakla aşılacaksa ne anlam taşıyor ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu anket sonucundan tek çıkarım olur o da, İYİ Parti aleyhine algı operasyonu yapıldığı.

    Yer miyiz ? Ben yemem. Yiyenlere de afiyet olsun
  • Gencer315 kullanıcısına yanıt
    Şu ittifak olaylarından ne çıkacak merak ediyorum. Sadece MHP için bir düzenleme olacaksa, iyi parti ve saadet için temsil sorunu çözülmeyecekse AKP ve MHP demokrasi kelimesini ağzına almasın. Türkiye'de baraj 3-5 arasında olmalı, ancak o zaman bu ülkede temsil sorunu yoktur denebilir. Şundan da eminim ki, bugün baraj inse HDP oy kaybeder. Çünkü baraj sorunu olduğu için şehirdeki Kürt vatandaşlar veya sol kesime yakın insanlar HDP ye veriyor.

    AKP-MHP ittifakından demokrasi adına umudun mu var mı derseniz? Maalesef yok, çok kurnazca bir plan ile gelecekler ve o kadar derdin üstüne ülkede birde temsil sorunu çıkaracaklar.
  • Yorumlara bak, kafayı yeme arkadaş, mümkün mü beee! Benim anlamadığım şey şu; Başarısız oluyorlar diye istifa etmeyen siyasetçilere giydiren Dünya ve Ülke Gündemi'nin bazı müdavimleri yaptıkları yorumlar hep başarısız ve tutarsız oluyorlar ama buradan istifa etmeyi hiç düşünmüyorlar, neden acaba?

    Hangi saçmalığı yazayım, bir örnek.
    IYI parti CHP'yi geçeceği, Sadet'in barajı aşacağını söyleyen kafa ne içiyor?
    Saadet diye bişi mi var, %1 oy alan bir oluşumu büyük bir oluşummuş gibi algı yaratanlar acaba mesela Vatan Partisi için neden yaratmaz? Çünkü bu algıyı yapanlar belli. RTE'Yİ düşürmek için Saadet gerekli, ama Vatan Partisi bu işe yaramaz. O yüzden RTE'nin aleyhine her türlü algıyı yapalım, millet belki yutar diyolar. Bu millet salak mı, hu basit algılara kansın.

    Hürriyetin Saadet projesi tutar mı, EskiTürkiye mi burası bre gereksizler, şu söyleşiye bakın,

    http://www.hurriyet.com.tr/karamollaoglu-ittifak-bizim-adayimizla-olursa-neden-itiraz-edelim-40746217

    ..oluşturulan algıya bakarsan sanki Saadet en çok uyu alacak, vay anam vay. Bu milleti bu kadar salak mı sanıyorsunuz, bu Eski Türkiye zihniyeti işte. Geçti o günler, bu millet yemez bu algıları.

    Hadi buradaki bazı kişiler siyaset çömezi, saçmalamalarını anlarım da peki bazı siyasetçilere ne demeli? Mesela adamlar hala koalisyonların olabileceğini sanıyor? Adam iktidarın meclisten çıkacağını sanıyor... Hangi saçmalığı daha yazayım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 19 Şubat 2018; 18:30:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mhp 10+
    Akp 40+

    Akplilerin ıslak rüyası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.