Şimdi Ara

MF 45K'ya Girmek İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugüne kadar adam akıllı motivasyon toplayamayıp azami miktarda çalışmış ve sonucunda bugüne kadar gelmiş biriyim. Genel olarak ortalama hesaplamıyorum ancak herkes tarafından kabul görmesi adına son Töder sınavında TYT'de 37.733, sayısalda 50.054 gibi bir derecem var. Töder'in pek gerçekçi olmadığını ve gerçek sınavda kimini negatif kimini pozitif yanılttığını biliyorum ama herkesle ortak girdiğim pek sınav olmadığı için diğer sınavlarımın ortalamasını hesaplayıp yazmam da zaten çok mantıklı olmaz.
    Şuanki vaziyetimle ilgili ekleyebileceğim şeyler olarak sene başında adam akıllı bir kitap bile bitirmedim, konusal çalıştım ki konu bitirdiğimi de pek iddia edemem. Genel olarak konuların mantığına ve sınav esnasında yapmam gerekenlere hakimim bu da benim böyle netler almamı sağlıyor.
    TYT'de Türkçe 30-35 arası, Sosyal 14-18 arası, Matematik 20-25 arası, Fen 8-12 arası
    AYT'de Matematik 15-20 arası, Fizik 4-7 arası, Kimya 4-9 arası, Biyoloji ise 5-9 arası oynuyor.
    Sizce önümüzdeki süre zarfı boyunca konu yerine bol deneme çözerek konulardaki belli başlı soru tiplerini tanıyarak istediğim dereceye ulaşabilir miyim?







  • Takipteyim hocam ben de 45K gibi bir şey istiyorum. Net olarak da sizinle neredeyse aynıyım (Matematiğim bir tık daha kötü, fenim biraz daha iyi size kıyasla.)

    Konu da uplanmış olur bu arada.
  • Sağol, Up
  • Geçen sene sadece ayt matematik konularım bitmişti, geometri fizik kimya biyoloji için de senin dediğin gibi soru tipi görmeye çalışıyordum çok sağlıklı olmadı bence
    Konular hakkında okulda dershanede bir şeyler dinlediysen o dediğini yap yoksa konu çalış ösym soru tipleri denemelerden farklı oluyor. (42k olmuştum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lebronz James kullanıcısına yanıt
    Benim de durumum pek farksız sayılmaz. 42K derece almak benim için muhteşem olurdu.
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.