Şimdi Ara

MF 107 TYT 70.5 AYT 99 OBP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TYT Türkçe: 36 Doğru 4 Yanlış
    TYT Sosyal: 20 Doğru
    TYT Matematik: 35 Doğru 3 Yanlış
    TYT Fen: 18 Doğru 1 Yanlış

    AYT Matematik: 37 Doğru 2 Yanlış
    AYT Fizik: 13 Doğru 1 Yanlış
    AYT Kimya: 12 Doğru 1 Yanlış
    AYT Biyoloji: 10 Doğru 2 Yanlış

    Bir sürpriz olmazsa, cevabını yanlış hatırladığım bir soru yoksa netlerim bu şekilde. Puango ve birkaç farklı siteden baktım en yüksek 3200 en düşük 3800 gibi bir sıralama gösteriyorlar. Sizce bu sene ilk 5k ve ilk 10k'da sıralamalar nasıl değişir ? Bu netlere ilk 5k girer miyim ? Hedefim Bilkent veya ODTÜ bilgisayardı ama aytde sıçıp batırdım. Endüstri veya tıp arasındayım şuan. Sizce bu sene mezuna kalınır mı seneye ne olacağının garantisi yok sistem değişimi veya soru tarzlarında bir değişiklik görüyor musunuz gelecekte?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıralama hakkında bilgim yok ama tahmin et dersen ilk 5kda 2-3k negatif ilerleme bekliyorum. Eğer 12 iseniz mezuna kalmak düşünülebilir. Mezunsanız tekrar mezuna kalınmaz bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Venuuex V kullanıcısına yanıt
    Hocam 12.sınıfım bu ilk girişim sınava. Bir yandan aklımın bir ucunda "ulan limit türev integral olsa, biyolojide bitki konusu olsa daha iyi yapardım." düşüncesi var. Bir yandan da kendimi ve ailemi o kadar yükün altına sokmak istemiyorum onlar da bu süreçte benim kadar yoruldular. Forumda herkes tyt kolaydı matematik, sosyal falan seçici değildi diyor ama çevremde potansiyeli yüksek, çalışkan insanların çoğu Türkçe'de zaman kaybetmekten matematik sorularının 5-6 tanesine ya süre yetiştirememiş ya da hızlı çözüp dikkat hatası yapmış. Şuan sıralamaları bekliyorum. Adana'nın bir ilçesinde yaşadığım için ailem Çukurova tıp yaz sana ev de tutarız diyorlar. İTÜ ve ODTÜ Endüstri, Antalya Akdeniz Tıp, Eskişehir Osmangazi Tıp, Ankara Yıldırım Beyazıt Tıp da seçeneklerim arasında. Mezuna kalırsam bir sene ayt kasıp bilkent pc girmeye çalışırım olmazsa yine paşa paşa yazarım tıpımı artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ++

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence tam sınırda yıldırım Beyazıt tıp tabi 6 yıllığı ingilizce olanı 8binlerde.orasi daha rahat gelir gibi

    Bu seviyelerden mezuna bırakmak da ayrı bir sıkıntı oluyor hocam 15-20bin olsa diğer yıl yaparım diyor insan da 5-6 bin yapan insanın sınavdaki sonucu bilgi eksikliğinden çok pratik ve anlık durumdan dolayı oluyor. O yüzden bir yıl bekleyip yine aynı sonucu elde etmek de vat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınırdan gazi tıp gelebilir
  • 4k
  • Hocam dediğiniz sıralamalar gelirse mezuna kalmak cidden anlamsiz olur,bence bu sene gitmek daha mantıklı sizin açınızdan çünkü üst sıralarda sınav anı çok önemli.Seneye de aynı sıralamayı yapabilirsiniz,eğer ki tek hedefiniz bilgisayar mühendisliğiyse iyi bir üniversite başka bir mühendislik okuyup çap/yap düşünülebilir ya da sıralamanıza göre bir üniversite yazıp orada bilgisayar mühendisliği okurken ortalama kasıp yatay geçiş yapılabilir ama olmazsa bile zaten bu seviyedeki üniversiteler arasında bilgisayar mühendisliği eğitimi acisindan çok fark yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helbram kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz aslında. Şu son bir ay çok stresli geçti benim için. Yediğime içtiğime sürekli dikkat etmeye çalıştım, sınava 7-8 gün kala hasta oluyordum az kalsın. Bir hafta boyunca ne klima açtım ne de soğuk su içtim korkudan. Neyse ki sağ salim atlattık bu seneyi. Seneye ne olacağı belli değil belki çok iyi çalışıp sınavdan önce hasta olurum belki de sınavda heyecan yapıp yine istediğim sonuçları alamam. Büyük ihtimal odtü-itü endüstri, hacettepe bilgisayar, itü elektrik bölümleri tercih ederim. Ama Endüstri gelmez büyük ihtimal. Bilgisayar mühendisliği liseden beri istediğim bölümdü ama son zamanlarda bölümün bana göre olmadığını, biraz artan popülerliğinin ve yurtdışı imkanlarının beni cezbettiğini düşünmeye başlamıştım. Bir süre bölüm tanıtımı izlemeyi düşünüyorum özellikle endüstri ve elektrik mühendisliği için. Ayrıca İTÜ'de türkçe mühendislik okusam hata yapmış olur muyum ?İngilizcemi hep kendi kendime geliştirdim ve çalışmayı da seviyorum. Üniversite dışında İngilizce'yi rahatça öğrenebileciğimi düşünüyorum ama mesleki terimler, bölüm terminolojisi zorlar diye de bi kuşku var içimde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Venuuex V kullanıcısına yanıt
    10k 20k arası nasıl gerileme olur acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Obp ile birlikte gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.