Şimdi Ara

“MEZUNİYET BİLGİNİZ BULUNMAMAKTADIR” Yedek Subaylık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sınıflandırma sonuçları açıklanmadan önce e-devlette “mezuniyet bilginiz bulunmamaktadır” yazan ve sonucunda yedek subaylık/asb beklerken er çıkan var mı? Birkaç yerde buna rastladım, şubede çalışan bir abi de memurun diplomayı güncellememiş olma ihtimalinden bahsetmiş. Bilgisi olan var mıdır bu durumla ilgili şubeye gitmeli miyiz? Yoksa sistemin basit hatalarından mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • MSB önceden senin diploma beyanın üzerinden çalışıyordu. Yani ben mesela, mezuniyet sonrası şubeye diplomam ile gidip bildirdim. Sonra 2 yıl tecil edildim falan. Şimdi galiba edevlet üzerinden alıyorlar. Yani sen edevlet üzerinde "şuradan mezun" kaydını görebiliyorsan sorun olmaz. Edevlete mezuniyet geç düşüyor.

    Ben yükseklisans yaptım mesela, bana dediler ki "1-2 hafta içinde edevlete mezuniyetin düşer, düşünce gel diplomanı al", ama ben 2 hafta bekledim çıkmadı. En son aradım üniversiteyi, dediler "diplomalar çıktı nerdeyse 1 hafta oluyor". Yani 3 hafta sonra falan edevlete düştü. Bu tarih değişir tabii üniversiteden üniversiteye.

    Asal üzerinden "mezuniyet sonrası işlemleri" yapıldıysa, tecil bitince falan sınıflandırma öncesinde "sevk öncesi işlemleri" de yapıldıysa, yüksek ihtimalle askerlik çıkar. Yine de, üniversiteden başlayarak (üni->asal->askerlik şuben) sorgulamakta yarar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 1 Haziran 2020; 6:0:14 >




  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam sanırım yaşanan sistemsel bi hataydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemsel hatalar oluyor arada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.