Şimdi Ara

MetroNet kullanıcılarının tavsiyelerine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhabalar;

    Başlıkta da belirttiğim gibi MetroNet e geçip geçmemekte kararsızım. Sürekli video çeken biri olduğum için simetrik (download ve upload hızı eşit) internet bağlantısı sağlayan bir firma arayışına girdim. 2 dk'lık HD kalitesindeki videoyu upload etmek maalesef çok uzun sürdüğünden ve internet hızımı da etkilediğinden dolayı araştırmak zorunda kaldım. Karşıma sürekli MetroNet çıktı. Sikayetvar.com'dan diğer firmalar ile karşılaştırma yaptığımda şikayet sayısı diğerlerine göre daha az. Fakat şikayetleri okuduğumda müşteri hizmetlerine ulaşamama gibi bir sorunun olduğunu öğrendim. Dün anasayfadaki (metronet.com.tr) çağrı merkezini aradım ve "aradığınız kişiye ulaşılamıyor, sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz" diye telesekreter mesajı ile karşılaştım. Açıkçası bu durumdan kıllandım biraz. Böyle müşteri hizmeti mi olur dedim kendi kendime. Sizlerden istediğim tek şey kullanan var mı? varsa artıları ve eksileri neler? bunları öğrenmek istiyorum. Simetrik internet bağlantısı sağlayan alternatif firma da önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.







  • Busenur41 B kullanıcısına yanıt
    GH-DSL hizmeti telekomda var benim bildiğim. Bu uygulamada noktadan noktaya bağlantı olarak veriliyor gerçi. Dolayısıyla iki uç için abonelik gerekiyor ve biraz tuzludur.
  • OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    Biraz tuzlu olduğu için pek içime sinmedi zaten. Üstelik ttnetten hiç memnun değilim. Şu an d-smart net kullanıcısıyım ve akk yüzünden doğru dürüst kullanamıyoruz interneti. MetroNet te akk yokmuş diye duydum. Bu yüzden de olumlu yaklaştığım tek firma MetroNet. Fakat maalesef korkuyorum problem çıkmasından vs.
  • Metronet satılmış. Hizmet veremiyorlar malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto


    Metronet satılmış. Hizmet veremiyorlar malesef.

    hadi yaa :( neyse teşekkürler
  • Süperonline satın almış.
  • Saolun haber icin. Gozumden kacmisti.
    http://www.zaman.com.tr/ekonomi_turkcell-superonline-metroneti-satin-aldi_2197699.html

    Boylece ufak tefek de olsa TTNET-Turksat vs. Turkcell-Superonline'a bir 3. alternatif teskil eden Metronet rekabeti de ortadan kaldirildi. Bakalim Superonline satin almadan sonra paket seceneklerini ne yapacak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHArcadia

    Saolun haber icin. Gozumden kacmisti.
    http://www.zaman.com.tr/ekonomi_turkcell-superonline-metroneti-satin-aldi_2197699.html

    Boylece ufak tefek de olsa TTNET-Turksat vs. Turkcell-Superonline'a bir 3. alternatif teskil eden Metronet rekabeti de ortadan kaldirildi. Bakalim Superonline satin almadan sonra paket seceneklerini ne yapacak..

    hocam uploadı yüksek bi firma bulmak zor burası türkiye upload yüksek varsa bile fiyatını tuzluyorlar ttnete bağlı bi kaç firma var görüş derim goonet falan var ttnete bağlılar ama akksiz tarifeler ve özel bi tarife verebilirler belki




  • ya adam gibi bir firma çıkmadı bir türlü hem kaliteli hizmet veren hem de diğer ülkeler gibi ucuz bir internet sağlayan. zenginmişiz gibi dayadıkça dayıyorlar tarifeleri, faturaları vs. vs. işe bakar mısınız rakip firmaları da paraları ile satın alıyorlar. gözünüz doysun ne diyim ben artık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.