Şimdi Ara

Metro güvenlik işi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan bu işle meşgul olan var mı? Veya bu hakkında bilgisi olan? Bildiğim kadarıyla güvenlik sertifika isteniyor. Çalışma şartları, maaş vs genel anlamda bilgisi olan arkadaşlar var ise bu iş hakkında bilgi almak istiyorum.



  • evet sizin de dediğiniz gibi güvenlik sertifikası isteniyor. sadece o da yetmiyor. 5188 sayılı yasa gereği özel güvenlik kimlik kartına sahip olmanız gerekiyor.sertifikayı aldıktan sonra evraklarını teslim edip kimlik için başvuru yapıyorsun.güvenlik soruşturması falan yapılıyor. güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanırsa kimliğinizi alıyorsunuz.
    özel güvenlik sertifikası nasıl alınır? bunun için linki tıklayabilirsiniz.


    https://youtu.be/pR_iN4uL8Kg
  • Hocam bana ilk haber geldiğinde maaşı 3200 civarı olduğu söylenmişti, bende bir an gaza gelip kurs veya bakmaya gitmiştim. Orada bulunan yetkili bayan ile biraz samimi konuşmamız oldu ve bana bu işin eğer kadrolu isen yine karar senin olduğunu ama normal şartlarda asla yapmanı önermiyorum dedi. Hiçbir şekilde geleceği olmadığını bahsetti. Tabi benim yaşım genç ve en azından üniversite okuduğum için böyle öneri de bulundu ve ben tamamiyle hak verip bu düşünceden vazgeçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.