Şimdi Ara

Metin2 Torrent Güncellemesinde Hata Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Forumu yıllardır takip etmekte ve her türlü konudan faydalanmaktayım fakat, şu zamana kadar hiç üye olma gereği duymamıştım. Girişimi yaptığıma göre fazla uzatmadan asıl soruna ve çözümüne geçelim.

    "Torrent Güncellemesinde Hata Oluştu" Hatası ve Basit Çözümü

    1.Steam'i bilgisayarımıza indiriyoruz ve bir Steam hesabı oluşturuyoruz,
    2.Steam üzerinden Metin2'yi aratıp indiriyoruz,
    3.Kurulup tamamlandıktan sonra Steam Hesabımızdan çıkış yapıyoruz,
    4.Yerel Disk(C:) > Program Files(x86) > Steam > Steamapps > Common > Metin2 (bende bu dizin üzerinde kurulu) klasörüne giriyoruz ve 3 küsur gb'lık Pack dosyasını masaüstüne kopyalıyoruz,
    5.Metin2'nin resmi sitesine girip Metin2'yi indiriyoruz ve metin2_installer ile oyunu kuruyoruz, kurulum bittikten sonra Metin2'yi başlat işaretini kaldırıp setup'ı kapatıyoruz,
    6.Bu sefer orijinal Metin2'nin kurulu olduğu dizine gidip masaüstüne almış olduğumuz Pack klasörünü Metin2 orijinal klasörünün içine atıyoruz ve metin2 launcherı açıp oyunun güncellemelerini almasını sağlıyoruz.

    Bu sorunla herkes gibi aylardır karşılaşmakta ve çözüm aramaktaydım arkadaşlar, internette buna benzer Steam üzerinden bir çözüm yolu mevcut fakat bu çözümle bir daha güncelleme vs. için Steam'e gerek kalmadan, orijinal ve stabil bir şekilde oyuna erişimi sağlıyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.