Şimdi Ara

Metin Feyzioğlu 'nun Son Algısı Muhalefetin Durumunu Özetledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir konu da biz açalım bakalım nasıl oluyormuş şimdi iyi malzeme yakaladım bunu farkına varan göremedim ekşi sözlük olsun youtube olsun herkes özellikle muhalefet kesimi dinlemeden okumadan anlamadan her yer de paylaşıyor bu video 'yu ComradeMRX 'e buradan teşekkürler paylaşım yapmış ve dikkatimi çekti hemen nasıl olur diye ama hesap makinesi ile defalarca hesapladığımda ben mi yanlışım yoksa onlar mı dedim hadi ben yanlış olursam sorun değil ama o yanlış yaptı ise bir kesimi kandırmaktan öteye gidemez bu deyip bir de bana eğlence çıkmış olduğu için paylaşmadan edemedim.. Metin beni daha da ünlü yapacak bunu yayın arkadaşlar görsünler düştükleri hali, belki Metin 'i bitirecek kişi olurum işin şakası.. :) :)
    https://forum.donanimhaber.com/son-dakika-rte-tvde-tartisma-ortamlarina-girmek-istemiyorum--132737160-4

    Metin 'in videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=-BEBjEZ6h5o&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Videonun 18:14 'ü açarsanız adamlar resmen 45 milyar tl dediğini görüyorsunuz..

    Yok böyle bir şey ya yeminlen yok böyle bir şey sen binlerce kez izleniyorsun ve böyle bir şeye gaf yapıyorsun bir de hesap kitapta yapılıyor haa kesin 45 milyar tl yazdıran kişi akp lidir Metin 'i bitirmek için bu oyunu oynamıştır ahahah

    Aman ülke bunların eline geçmesin yoksa 5 diye 50 milyar tl yi yabancı ülkelere verirler şimdi anlıyorum neden 2001 'e kadar bu ülke zarar ediyordu paso diye kendi ağızlarından net bir şekilde öğrendim şimdi bana burada demediğini bırakmayacaklar belki belki de susacaklar saklanacaklar ama görsünler işte bu adam hukuk kazanmış ve baro başkanı üstüne algıcılık mesleği yapıyor ve bunu da yüzüne gözüne bulaştırıyor..

    Ben köprü videosu burada paylaşıldığında yaptığı yanlış hesapları burada yazarak ortaya çıkarmıştım şimdi de bunu bana bir üye gece yazıştık Binali Yıldırım 'ın akıllı tahtaya yazı yazamıyor Türkçe bilmiyor yumuşak g 'yı g olarak yazıyor diye yazdığını görmüştüm işte o üye beni görürse bak bu Metin bakalım bunu nasıl savunacak bu adamda hesap işini 10 katını alarak hesap yapıyor bunu görünce ne savunma yapacak bakalım görürse mesajını bekliyorum..

    Hadi ben yatar çok güldüm gece gece uyanınca kim bilir neler olmuş olacak ceza mı yiyeceğiz yanlış yere açtığımız için yoksa söven sayana mesajlar mı göreceğiz yoksa neler olacak..







  • Dolar kuru ile aktroll sayısı arasında çapraz bir bağlantı var.Kur yükseldikçe trollerde azalma oluyor.Bu aralar görünmüyorsunuz hayırdır?
  • hesabin nesi yanlis daha net anlatabilir misiniz videoyu izleyemiyorum da
  • Seçimi kim kazanırsa kazansın, hiç fark etmez.

    Çok ciddi bir ekonomik sorunun içinde kendini bulacak. Şu anda ülkede para yok, hazine borçlu, en vahimi ise ülkeye yatırımcı çekmek için bizim şu artımız var diyeciğimiz hiç bir şey yok!!!

    Bakın dünyanın en refahlı ülkelerinden biri İsviçre, peki neden? Adalet ve taş gibi hukuk sistemi. Adamları dünya besliyor.

    Peki bizde? Adalet'e güven yerlerde sürünüyor.

    Şimdi siz iktidarın kim takar bu raporları, bunlar siyasi raporlar dediğine bakmayın. Siyasi bile olsa tüm dünya bunlara bakıyor.

    Ülkede adalet yok ise para kaçar. Bu kadar basit...
  • Hesabı yanlış yapmış. Her 1 kuruş için 4,5 milyar tl diyecekmiş, 1 basamak kaydırmış. Bu hatayı maalesef herkes yapıyor, akpliler de dahil. Çekim öncesi birisi yazmış, diğerleri kontrol etmemiş, kontrol etmeliydi.

    Hesap hatası, adı üstünde hatadır. Yabancı ülkelere fazla para verirdi lafı, senin çapındaki biri için bile komik olmuş, kendi cehalet rekorunu yine kendin kırmışsın.

    Başbakanın ğ olayı bununla kıyaslanmaz. O hata değil, bilmemektir. Bazı insanlarda bu ğ hatası hep oluyor nedenini bilmiyorum. Normalde bu hatanın ilkokuldan sonra olmaması gerekir. Liseyi, üniversiteyi bitirip, yıllarca kamuda çalışıp, başbakanlığa kadar gelmiş birinde hiç olmaması gerekir.



    Ama en önemlisi şu: asıl meseleyi çarpıtıp, nasıl buraya geldin? Dolardaki 1 kuruşluk artış 4 milyar tl artırıyormuş dış borcu. Bu konuda söyleyecek hiç mi lafın yok? Doğrusu budur diye yazarken nasıl utanmıyorsun? Doların günde 5-6 kuruş arttığı oluyor. Burada asıl utanması gereken kim, asıl hata yapan kim, milletin sırtına her gün milyar milyar borç takan kim yahu? Hiç utanmadan komik birşey gibi yazmışsın birde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.