Şimdi Ara

Mesut Çevik'i eleştirdim diye 90 gün ceza verildi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ana sayfada ağladığı konuyu geri kaldırmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-Militarist


    quote:

    Orijinalden alıntı: parapara

    Gun bu rezilliğe dur demeyeceksen insanlar kendi yöntemleriyle bu işi çözerler böyle saçmalık olmaz üyelere deli diyecek kadar seviyesiz birini savunmak sana fayda getirmez.


    Hangi yöntemlerle?

    Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleriyle, hukukla, kanunla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

    eleştiri ile saldırmayı ayırmak gerekiyor bence

    Eleştirmeyle saldırmanın farkını siz söyleyin bilelim.

    Bu işin bencesi, sencesi yok. Eleştiri eleştiridir, saldırı saldırıdır.
    Benim yazdıklarım yukarıda ve ne demeye çalıştığım gayet açık. Cımbızla kelime seçip, anlamak istediğinizi anlarsanız her anlam çıkar.
  • Bu konuyu okudugumda iyi oldu. Arguman ve yetki konularinda bariz bir sikintisi oldugu cok acik goruluyor yonetimdeki bazi isimlerin. Size "psikolojik bozukluğu olan troller" diye hakaret edilmis, banada az evvel sark kurnazi yakistirmasi yapan bir yonetici arkadas cikti. Sanirim bazilarini boyle kabul etmek ve yok saymak gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gielenberg

    Bu konuyu okudugumda iyi oldu. Arguman ve yetki konularinda bariz bir sikintisi oldugu cok acik goruluyor yonetimdeki bazi isimlerin. Size "psikolojik bozukluğu olan troller" diye hakaret edilmis, banada az evvel sark kurnazi yakistirmasi yapan bir yonetici arkadas cikti. Sanirim bazilarini boyle kabul etmek ve yok saymak gerek.

    Şimdi hocam sizin konunuzu da okudum ben de kullandığınız kelimede bir sorun göremedim. Admin kullandığınız kelimeyi eğip büküp, farklı yerlere çekerek size küfür ediyorsunuz şeklinde ceza vermişsse ve eğer adil olunacaksa burda şu hakaretleri yapan yöneticilere de aynı ceza verilmeli. Üstelik kullandıkları kelimeleri hiç o tarafa bu tarafa çekmeye gerek de yok apaçık hakarettir bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    bu durum hakkında ne yazık ki forum yönetiminin elinden bir şey gelmiyor. Forum sahibinin bu uzaklaştırmalar hakkındaki açıklaması:

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120337804

    quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Arkadaşlar biliyorsunuz bu konuda yazdıkları eleştiri dozunu ayarlamayan ve saldırı boyutuna çıkartıp küçük düşürme amaçlı yapılan yorumlar editörlerimizin motivasyonuna zarar vermektedir.

    Düzgün ve yapıcı eleştirinin başımız üstünde yeri olmakla beraber eleştiri yapma kisvesi altına saklanan kişiler bölümden bu bölümün içerik sağlayıcısını ana sayfamızın genel yayın yönetmeni Mesut Çevik tarafından uzaklaştırılmıştır.

    Uzun süreli olan bu uzaklaştırmalar sonucu ikinci kez alanları sınırsıza çekme durumundayız.

    Bundan sonra içerik sağlayıcılara daha fazla bir önem verip demotive mesajları direkt silme ilerde daha fazla yetkiler vermeyi düşünmekteyiz.

    Nasıl benzer sosyal ağlar içerik sağlayıcıya büyük yetkiler veriyor ise bizde o yönde ilermeyi düşünüyoruz.

    Saygılarımla ;
    Gün Oksay


    Uzaklaştırmanız ve/veya diğer arkadaşların uzaklaştırmaları ile ilgili bireysel olarak ve/veya diğer arkadaşlar ile birlikte gun'e özel mesaj gönderebilirsiniz. Bu durum için üzgün olduğumu belirtir, iyi forumlar dilerim.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.