Şimdi Ara

meslek lisesi stajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba son sınıfa geçtim staj yapmam lazım. staj yeri hazır staj defterini ve diğer belgeleri okul açılınca mı alacağım? staj neler yapmam lazım bu konular hakkında bilgilendirme yapabilecek var mı?



  • Okulun mudur yardimcisindab staj sozlesmesi ve staj defteri alacaksin ve staj baslamadan sozlesmeyi doldurtup vermen lazim . Staj defteride okulda okula degisiyormu bilmiyorum ama ben 50 tl ye aldim .
  • staj defterine dikkat etmelisin. çünkü notunun bir kısmı, ondan gelecek. her ay okula devamsızlık formu getirmen gerekiyor. çünkü sigorta primlerin onun üzerinden yatıyor. ayrıca işletmede geçirdiğin günlerde devamsızlığa dahil olur. dikkat etmen gereken diğer belge ise, maaşının ödendiğini gösteren belge. bakan dekontu olabileceği gibi, staj defterindeki ödendi belgesi de olabilir. maaşının 3'te 2'si devlet karşılaması için, ödendi belgesi şart.(işletmeye göre değişebilir.) işletmeye farklılıklar gösterebilir ama, mesleğin ile ilgili işler vermeleri gerekiyor. okula benzemeyecek. onların sana bilgi vermesini beklemeden, etrafını ve yapılan işleri gözlemle.
  • Düzgün Bir PLAN Yapılırsa Staj Defteri Doldurmak Çok Uzun Sürmüyor.Linkini verdiğim Videoda STAJ Defterini Doldurman İçin Nasıl Bir Plan Oluşturman Gerektiğini Anlatıyorum işine yarar.

    Staj defterini acilen doldurman gerekiyorsa bile staj defterini hızlı şekilde nasıl doldurabileceğini videoda anlattım.
    Videoda Gösterdiğim plan sana staj defterini hazırlarken Çok Yardımcı Olacak.
    https://www.youtube.com/watch?v=_qxW42Y8Jec
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.