Şimdi Ara

'Mesajım bulunsun' Yazdığım için uyarı aldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler bir sorum olacaktı, bir konuya "Mesajım bulunsun" yazdığım için uyarı puanı almışım nedeni ise "şahse hakaret" olarak gösterilmiş ..

    Ben kabul etmiyorum bu uyarıyı geçmişime bakarsanız en son uyarı aldığım zaman 2007 senesiydi ve konu yanlış yerde olduğu içindi şimdi aldığım uyarıya bakıyorum san ki birisinin canı sıkılmışta uyarı

    dagıtmış saga sola gibi geliyor konu dışı kurallarınıda okudum tekrardan ve "mesajım bulunsun" yazmak yasak gibi bir ifadeyi de göremedim Ayrıca uyarıyı veren admin arkadaşada pm attım cevap alamadım

    mewluth hoca yada pm attım ve halen cevap almadım yetkili bir arkadaşım bu konuya açıklık getirmesini rica ediyorum.

    edit: konu linki "http://forum.donanimhaber.com/m_38258322/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38258605 "

     'Mesajım bulunsun' Yazdığım için uyarı aldım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 18 Mart 2010; 12:36:06 >







  • Şu an uyarı sistemindeki ufak bir hatadan dolayı sizler uyarı sebebini yanlış görüyorsunuz. Uyarı sebebi, konuyla alakasız boş mesajdır. "Mesajım bulunsun" şeklinde herhangi bir bilgi içermeyen mesajlar bu işleme tabidir, bu tür mesajlar forum düzenini bozduğu ve konuyu kirlettiği için ayrıca bölüm kurallarına eklenmesi gerekmez.

    Eğer amaç konuyu kaybetmemek ise, sayfanın sol üst kısmındaki favorilerime ekle butonu ile kaydedebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    Şu an uyarı sistemindeki ufak bir hatadan dolayı sizler uyarı sebebini yanlış görüyorsunuz. Uyarı sebebi, konuyla alakasız boş mesajdır. "Mesajım bulunsun" şeklinde herhangi bir bilgi içermeyen mesajlar bu işleme tabidir, bu tür mesajlar forum düzenini bozduğu ve konuyu kirlettiği için ayrıca bölüm kurallarına eklenmesi gerekmez.

    Eğer amaç konuyu kaybetmemek ise, sayfanın sol üst kısmındaki favorilerime ekle butonu ile kaydedebilirsiniz.

    Öyle şey olurmu musakka insanları bilgilendirmek için kuralları koyuyorsunuz ama kurallar dışındaki bir İfadeyede yasak koyuyorsunuz ve bu mesaj tipi bölüm kurallarında geçmemekte bunu bilmeyen
    Bir kullanıcı da uyarı alıyor çok basit gibi gözüken bu olay beraberindede sorunlar getiriyor bakınız bugün

    Ben yarın başkaları sırf ne için bilmedikleri için yani "mesajım bulunsun" ifadesine yasak getiriyorsunuz Ama bunu belirtmiyorsunuz kurallarda ayrıca lütfen yanlış da anlamayın sizden Ricam kurallar bölümüne

    Eklemeniz bu maddeyi yoksa benim gibi sorun yaşayacak ve sizinde zamanınızı alacak kişilerin sayısıda Artabilir ..İlgi ve alakanıza sonsuz teşekkürler
    Edit: İmzamda bilmeyen kullanıcıları bilgilendirmek için böyle bir yola baş vurdum sorun olmaz umarım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 18 Mart 2010; 13:28:58 >




  • Dediğim gibi, konuyla herhangi bir bağlantısı olmayan boş bir mesajdır ve konuyu kirletir. Bu durum forum genel kurallarına göre zaten ihlaldir, o yüzden kelimelere yasak koymak yerine durumun farkına varılması lazım. Yine de kurallara bir hatırlatma ekleriz.

    Diğer üyeleri bilgilendireceğine inanıyorsanız imzanız durabilir elbette.
  • Hiç kusura bakmayın benim konularıma mesajım bulunsun yazanları direkt şikayet ediyorum , neden mesajım bulunsun ? nedir yani mesajım bulunsun diye mesaj yazılınca ne oluyor ? anlamıyorum, belki sizide "mesajım bulunsun" yazanlara gıcık olan bir user'e denk gelmişsinizdir şikayet etmiştir konu dışında saçma cevap yazanlar uyarı alıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayati54

    Hiç kusura bakmayın benim konularıma mesajım bulunsun yazanları direkt şikayet ediyorum , neden mesajım bulunsun ? nedir yani mesajım bulunsun diye mesaj yazılınca ne oluyor ? anlamıyorum, belki sizide "mesajım bulunsun" yazanlara gıcık olan bir user'e denk gelmişsinizdir şikayet etmiştir konu dışında saçma cevap yazanlar uyarı alıyor.

    @musAKka

    @hayati54
    Dostum aslında kendi adıma konuşacak olursam "mesajım bulunsun" yazmamda ki gaye daha sonra dh ya girdiğim zaman o konuyu yeniden görebilmek ve cevaplaya bilmek için yazıyor(dum) ben.
    Oyun haline getiren kişilerde oldu bu mesaj muhabbetini gerçekten hakda veriyorum sana bundan sonra bende şikayet edeceğim ama yönetime değil kişiye pm ile ister mesajını silsin ister editlesin uyarı alsın istemem kimse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 18 Mart 2010; 15:59:45 >




  • Benimde daha önce çok mesajım silindi ama böyle hiç gereksiz mesajdan dolayı uyarı almadım alanıda ilk defa görüyorum
  • Bu konu hakkında musAkka açıklama yapmıştı ya konuyu favorilere atın yada mobil sürümden giriliyorsa linki kendinize pm atın dedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    Dediğim gibi, konuyla herhangi bir bağlantısı olmayan boş bir mesajdır ve konuyu kirletir. Bu durum forum genel kurallarına göre zaten ihlaldir, o yüzden kelimelere yasak koymak yerine durumun farkına varılması lazım. Yine de kurallara bir hatırlatma ekleriz.

    Diğer üyeleri bilgilendireceğine inanıyorsanız imzanız durabilir elbette.

    hocam merhaba.

    konu açılalı 2 sene olmuş fakat bilgi istemek amacıyla konuya yazmak hort sayılmıyor idi diye hatırlıyorum.(phi'ın bir yorumundan)

    "nıggaa" nickli yönetici arkadaştan bir pm aldım.kendisi bana şu pmi attı:

    quote:

    "Konuları takip etmek için msj bırakmak kurallara aykırı değildir hocam ...Yani bunda bir art niyet gereksizce post kasma durumu olmadıgı sürece konuyu kayıt altında tutup zamanla bakıp inceleme adına bu yapılabilir .. "


    ben de bu arkadaşa tezat bir biçimde:

    quote:

    "takip mesajları hatırladığım kadarıyla yasaklandı.çünkü bir konuda sürekli takip içerikli mesajlar konuları kirletiyor idi.mesajım bululsun butonu boşuna koyulmadı.

    benim hatırladığım budur.istersen yönetim bölümünde veya daha uzun süre görev yapmış bir yöneticiye sor derim hocam.ben de duruma göre yanlış bilgimi doğruya çevirmiş olurum sayende"


    mesajını attım.

    neyse sürekli tersleştik falan derken (tabii bu arada bu tür mesajları şikayet etmeye devam edersem hakkımda ceza verdireceğini söyledi) en son:

    quote:

    "Teknik Yardım bölümünde ben takip msjlarına uygulama yapmıyorum .Bu konuda ısrarla şikayet butonunu kullanmayınız !! "


    mesajını attı sonra ben de emrin olur dedim falan filan.

    bu olay teknik yardım bölümünde bir üyenin bir konuya "takip" yazmasından ötürü gerçekleşiyor.şimdi hangimiz haklı acaba?

    teşekkürler.




  • Merhabalar,

    Forumdaki yöneticilik görevimi uzun süre önce bıraktım. Bu konuya baktığımda da yapmış olduğum açıklamanın üzerinden 2.5 sene geçmiş. Şu anki kurallar ve işlemler ne yöndedir, değişmiş midir, açıkçası bilmiyorum. Bu konuda bilgilendirilme için diğer admin arkadaşlardan cevap beklemeniz ya da direkt onlarla iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır.

    Size bu konuda yardımcı olamadığım için özür dilerim. İyi geceler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    Merhabalar,

    Forumdaki yöneticilik görevimi uzun süre önce bıraktım. Bu konuya baktığımda da yapmış olduğum açıklamanın üzerinden 2.5 sene geçmiş. Şu anki kurallar ve işlemler ne yöndedir, değişmiş midir, açıkçası bilmiyorum. Bu konuda bilgilendirilme için diğer admin arkadaşlardan cevap beklemeniz ya da direkt onlarla iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır.

    Size bu konuda yardımcı olamadığım için özür dilerim. İyi geceler.

    asıl ben özür dilerim hocam.sizi tanıyorum fakat yine yönetimde bir eliniz vardır diye sormak istedim.iyi geceler hocam.
  • Hey yarabbim.
    birisi kendisini yargı-savcı sanıp havalara girer. burnu kaf dağında.
    diğeri hapis cezası almış gibi trip yapar.
    körler sağırlar birbirini ağırlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.