Şimdi Ara

Merkezi Sistemdeki Uyduları Öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bizde bir yazlık var ve arada sırada gidiyoruz. Apartman şeklinde ve merkezi sistem ile uydu döşenmiş. Yalnız birden fazla çanak gözükmesine rağmen çok iletişim de kuramadığımız için turksat dışında hangi uydular var bilemiyorum.

    goldmasterın fta bir uydu alıcısı var. Bununla hangi uyduların çektiğini nasıl anlayabileceğimi söyler misiniz ? Birde mesela hotbird uydusu çekiyor gibi gözüküyor fakat liste çok eski aradaki kanallar ya şifreli yada hep sinyal yok uyarısı veriyor. Nasıl ekleme yapabilirim ?

    Goldmaster ile olan uyduları bir şekilde öğrendikten sonra elimdeki hd uydu alıcı olan microstar'a sadece hd tpleri ekleyip listeye bir kaç hd kanal daha koymayı düşünüyorum. HD yayın tplerini bulmak sanırım bunlar arasındaki en kolay iş olacak :)

    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.







  • merkezı sıstemde enaz 2 canak vardır 3.canak olarak dıgıde eklenmıs olabılır yazlık oldugunu dusunursek 2 tane takmıslardır dıgerlerı kısılere aıt turksattır


    astra canagın varsa 60 hd free hd kanal ızlersın

    guncel frekanslar ıcın

    www.lyngsat.com
  • Kişiye ait hiç çanak yok çünkü izin yok. Fakat bir tanesi türksat ben sorunsuz izliyorum. Diğerinin hotbird mü yoksa astra mı olduğunu nasıll öğrenebiliriz peki ? Mesela herhangi bir kalite % si veriyorsa o uydu vardır herhalde değilmi ?
  • yuzde 99.99 hotbırddur başka uyduya çevirmek akıllarına gelmez bizim milletin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.