Şimdi Ara

Merhabalar Yzf r125 başlangıc motorum 20000 kmde hic servise girmemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tekrar merhabalar arkadaşımdan yxf r125 motor satın aldım.Satın aldıgım arkadaşım biraz rahat bir tiptir motorun herşeyini kendi yapmış(yağını zartını zurtunu)Ben kendimde elektrik işi yapıyorum yani elimden az bucuk gelir.Şimdi ben bu motorun hangi parçalarını değiştirmeliyim ilk defa motor kullanıyorum mutlakata değişmesi gereken yada değişse iyi olur dediğiniz parcalar nelerdir şuan motordan cıkan sesten memnun değilim bir sıkıntısı varmış gibi geliyor cok anlamasamda.Hava filtresi yag filtresi falan yardımcı olursanız sevinirim.İzmirde bu parçaları uygun fiyatlı bulabilieceğim bir yer söylerseniz daha cok sevinirim.







  • Parça değişimi referandum yolu ile yapılmaz. Önce kullanım kılavuzu bulunur, iyice okunur, özellikle periyodik bakım tablosu ezberlenir, oradaki talimatlara uygun şekilde değişim/temizleme/ayar/kontroller yapılır. Çok anlamıyorsanız arkadaşınızın yardımı le uygulamalı şekilde öğrenebilir veya servise götürüp yaptırabilirsiniz. Bunun dışında şunu değiştir bunu değiştirme diye verilecek hiç bir cevabı dikkate almayın (veya alın, pahalı şekilde doğrusunu öğrenirsiniz).
  • eğer şu an çıkan sesten memnun değilseniz, ilk bakımı için servise götürün derim. bundan sonrasını kullanım kılavuzuna bakarak kendiniz yaparsınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.