Şimdi Ara

Merakla beklenen Age of Empires IV'ten yeni bir fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merakla beklenen Age of Empires IV'ten yeni bir fragman geldi



    Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Relic Entertainment ve World's Edge'in yaptığı strateji oyunu Age of Empires IV'ten yeni bir fragman paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.The Ascent – İnceleme: “Cyberpunk 2077’yi birçok açıdan tamamlıyor”



    Paylaşılan fragman oyunda da bulunacak olan Yüzyıl Savaşları'nı ve Fransız ordusunu içeriyor. Fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.



    Age of Empires 4, 28 Ekim 2021'de PC için çıkış yapacak. Oyun, Türkçe dil desteği sunacak. Age of Empires IV ilk günden Xbox Game Pass'e de eklenecek. 



    Age of Empires IV Yeni Fragman





    Tarihe Dönün – Zafer arayışınızda İngilizlerden Çinlilere ve Delhi Sultanlığı'na kadar dünya çapında 8 farklı medeniyetin zengin tarihine daldığınız zaman geçmiş sizin için henüz bir başlangıç olacak. Karanlık Çağlardan Rönesans'a kadar 500 yıllık bir tarihe yayılan 35 görevle 4 farklı seferde şehirler inşa edin, kaynakları yönetin ve birliklerinizi karada ve denizde savaşa yönlendirin.



    Tarihi Şahsiyetlerle Yüceliğe Giden Yolunuzu Seçin - Jeanne d'Arc'ın İngilizleri mağlup etme yolundaki maceralarını yaşayın veya Cengiz Han olarak kudretli Moğol birliklerini komuta ederek Asya'yı fethedin. Seçim sizin – Yapacağınız her seçim tarihin akışını belirleyecektir.




    Kaynak:https://twinfinite.net/2021/07/age-of-empires-iv-hundred-years-war-trailer/







  • Bu oyun aoe 2 nin yerine gecebilirmi acaba ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aoe 3 tutulmadı. Çok handikapı var aoe 2 kadar iyi olsa bile o dönemde Aoe2'ye rakip oyun yoktu şu an çok var. Aoe 2 den 2 kat daha iyi olması lazımki Aoe2'nin dönem etkisini yaratabilsinler.

  • xboxa çıkarsa alırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leş oyunmekanikler çöp

  • YshtolaRhul7017 Y kullanıcısına yanıt

    İnşallah çıkar. Klavye mouse desteği verip çıkarsınlar tadından yinmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cossacks oynarım daha iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 30 Temmuz 2021; 12:42:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeanne d'Arc hikayesini aeo2'de de oynamıştık yanılmıyorsam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aoe 2 halen en popüler strateji oyunu. 3 fail oldu. 4'ü iple çekiyorum. Ancak definitive ile 2'nin halen 3-4 yıl daha popülaritesini koruyacağı malum. Bu da tutmazsa 2'nin stratejik dengelerini grafiksel geliştirmelerle devam ettirebilirler.

  • Aptal oyun firmaları; kafaları ya basmıyor ya da geç basıyor , ok geç kaldı AOE 4 iyi olsa da satmaz. Benim kuşağımın oyunu sonuçta ve hepimiz 40 yaşına yaklaştık. Şuan bu oyunu satmanın tek bir yolu var, akıllarını kullansalar çoktan yaparlardı; mobil versiyonda Pokemon Go'nun yaptığı gibi sanal savaş yaratmalı, diğer oyuncularla kaleleri fethettikten sonra korumaya çalışmak. Gibi şeyler getirmeliydi bu oyunu ücretsiz yapıp reklamla genç oyunculara tanıtacaktı kendini, yeni oyun yapmasına da gerek yoktu direk AOE 2'yi kulanabilirdi.

  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    bırak ta biraz bizim gibi dinazorlara çalışsınlar. parası neyse veririz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mylevi

    bırak ta biraz bizim gibi dinazorlara çalışsınlar. parası neyse veririz

    Ben eskiye nazaran yarıya indi , hala oynuyorum ama arkadaşlarımdan en iyi ihtimalle bir kaç kişi daha oynuyordur. Parasına gelince o da bizim neslimiz için başka bir dert ; bizim zamanımızda genelde takas ya da korsan alırdık, pek parayla oyun aldığımız söylenemez, bir kaç oyun hariç bilgisayar için. Şuan oyun fiyatları ise 700 TL civarında bu yüzden kuşağımız genelde oyun oynasa bile ya bedava olanları ya da korsanı tercih ediyorlar. Kendi adıma konuşursam, daha geçenlerde yine bir sürü oyun aldım ama çoğunluğu ciddi indirimdeydi ve toplamda 100 lira bile vermedim. Ben sürekli oyun almama rağmen hiçbir zaman ön sipariş bile vermedim. Yeni oyun fiyatları 100 dolar civarına yakın yabancılar için çok sıkıntı değil ama bizim para birimimizin değersizliği yüzünden çok az kişi alacaktır. Ben atari neslinden beri oyun oynuyorum hatta ilk konsolum KaraKutu idi, sega ve psone oyunları ile bütün çocukluğum geçti. Ps3 ile ilk defa gerçek anlamda oyun almayı öğrendim , diyebilirim ama o zaman bile para birimimiz iyi durumdaydı ve oyunlar da hala şuana göre bayağı ucuzdu. Şuan 10 kat değersizleşti paramız o zaman 10 dolara yeni oyun alabiliyorduk, şuan 100 dolara almamız lazım. Yoksa bizim nesille bir garezim yok; Diablo 4 ,Wow 2, NFS Underground Remake, gibi oyunları bizim bile fiyatını dert edeceğimizi sanmıyorum ama bu oyun ne yazık ki onlardan değil. Ben açıkça bu oyun için 50 liradan fazla vermem ki severek oynardım Age of 2'yi ama 3'ü hiç sevmemiştim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 30 Temmuz 2021; 19:9:29 >




  • ueni çagda bir şeyler yapmadıkça oynanmaz uçak atom bombası vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 30 Temmuz 2021; 19:59:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    40+

  • Biz gene aoe2 oynamaya devam edicez gbii görünüyor beklenti mi karşılamadı ama gene deneriz fiyatını uçuk yapmasalar bari

  • LozTRe1747 kullanıcısına yanıt

    Degil bu , Herhangi bir oyun geçemez bence :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3ile çok benzer

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.