Şimdi Ara

MEMURDAN DEĞİŞENSİZ EKSTRALI OTOMATİK LPGLİ CIVIC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-memurdan-degisensiz-ekstrali-otomatik-lpgli-civic-753016227/detay/

    Aracımı 2014 yılında 82 bin km’de aldım ve 5 yıldır sorunsuz şekilde kullanmaktayım. Lovato marka LPG’li olan aracımda tüm elektronik ve mekanik aksamlar sorunsuz çalışmaktadır. 5 yılda tek bir kere bile yolda bırakmadı. Motoru, yürüyen aksamı, otomatik şanzımanı kusursuzdur. Aile aracı olarak kullanıldı.

    Aracımın bakımlarını her 10.000 km’de düzenli şekilde yaptırdım. Ağır bakım kapsamında alıcıya masraf çıkarmayacaktır.

    Akü yeni değişti. (23.10.2019)
    Şanzıman yağı (50 bin km daha süresi var)
    Bujiler (25 bin km daha süresi var)
    Fren balataları (40 bin km daha süresi var)
    Triger zincir (değişimi yok)
    Aracımda Dream pakette yer almayan çelik alaşımlı jantlar, sis farları ve park sensörü ekstra olarak bulunmaktadır.

    İç kısımdaki plastik aksamlarda; çatlak, kırık, güneş solması, kumaş kısımlarda; leke, sökük, yırtık, sigara yanığı ya da deformasyon gibi olumsuz durumlar bulunmamaktadır, araç içerisinde hiçbir zaman sigara içilmemiştir.

    Aracımda değişen parça yoktur, parçaları tamamen orijinaldir. Benden önceki sahibindeyken park halinde arka tarafa çarpma ve otoparktan çıkarken arka çamurlukları sürtmeler nedeniyle bagaj kapağında, arka çamurluklarda ve sağ arka kapıda boyalar mevcuttur. (Boyalı parçaların tamamı arka taraftadır.) Bunların kaskodan yaptırılması neticesinde parça parça toplamda 3.563 TL’lik tramer kaydı bulunmaktadır. (729 + 1.500 + 549 + 785) Fotoğraflarda yer alıyor.

    Kaputta yine benden önceki sahibinden kalma yay biçiminde bir çizik mevcut. Göze çok batmadığı için ve kaputun orijinalliğini bozmamak için boyatmadım. Ayrıca aracın siyah olmasından dolayı bazı yerlerinde kılcal çizikler mevcuttur.

    Üzerinde 2017’de aldığım Lassa yaz lastikleri bulunuyor. (En az 3 yıl daha kullanılır.) Ayrıca 4 adet Continental kış lastiğini de araçla birlikte vereceğim. Yedek anahtarı ve kullanım kılavuz kitapçığı da bulunmaktadır.







  • Merhaba eğer elegance olsaydı kesin almıştım pazarlığımızı yapıp, eşime acil civic almalıyım son 5 aracımı forumdaşlardan aldım sorunsuz kullandık forumdan araç almak ayrı güven veriyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.