Şimdi Ara

Melita İplik Makina Lider iplik firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MELİTA İPLİK MAKİNA

    Şirketimiz 1997 yılında Mahmutbey yolu üzerinde Güneşli mevkisinde Tekstil sektöründe Giyim imalatı atölyelerine dikiş ipliği tedarik amacıyla kurulmuştur.

    Misyonunu; Melita İplik Makina, müşterileri ile beraber büyümeyi misyon edinmiştir. Bu hedeften yola çıkarak, Melita İplik Makina için en önemli konu müşteri memnuniyetidir.

    Vizyonu; Melita İplik Makina, sektörünündeki ürün yelpazesini genişleterek sektör ihtiyaçları karşılamak ve güçlü servis ağıyla zamanında teslimattır.

    Bayisi olduğumuz ve tedarik ettiğimiz bazı markalar;

    Markalar; Groz-Beckert iğne, Türip iplik, Oltalı iplik, Tuana iplik, Matris iplik, Lider iplik, Türsan iplik, Coats iplik, AE Gutermann iplik, Maderia iplik, Türkot iplik, Kalyon iplik, Altınbaşak iplik, Türün Muz İplik, Poly-Fix iplik, Epic iplik, Gral iplik, Eloflex Esneyen İplik, Brother dikiş makinası, Juki dikiş makinesi, Çağan İplik Sarma, Orange Needles iğne, Golden Eagle makas, Eastman bıçak, Castrol dikiş makinası yağı, Lumeco dikiş makinası yağı, Sosan dikiş makinası yağı, Pilot Frixion Kalem Ucu, Buharda uçan kalem, Astel Koli Bant, Blue Bird Sprey, Takter 2000 Spray, Sprayway, Cenova iplik, Turkuaz iplik, Polyred iplik, Batareks sim iplik, Suda Eriyen İplik, Buharda Eriyen İplik, Gipe lastik ipi, Şişen İplik, Çiçek Tela, Palazlı Tela, Della Pastal Kağıtlar, Merze Makas, Makina yedek parçaları... vb.

    Teslimat
    Sektördeki önemli sorunlardan biri olan zamanında teslimata çok önem veren Melita İplikve Tekstil ; Tüm Türkiye’ye hızlı ve zamanında teslimatlar yapmaktadır. İstanbul içinde kendi servis araçları kullanmaktadır. Zamanında teslimat, Melita İplik ve Tekstil için çok önemli bir prensiptir.

    Ödeme
    Müşteri odaklı çözümler üretmeye her zaman önem gösteren Melita İplik ve Tekstil; ödeme konusunda da, müşteri ile işbirliği prensibini benimsemiş. Müşteri odaklı ödeme seçenekleri geliştirmektedir. Dönem, dönem gerçekleştirdiği kampanyalar ile müşterilerine bir çok kolaylık sağlamıştır.

    https://www.melitaiplik.com/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.