Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
39
Favori
87.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jny20 J kullanıcısına yanıt
    Şebekeden veya telefondan olabilir şimdilik çözüm olarak servis menüsünden Network Selecting den WCDM only seçip öyle kullanıyorum.
  • Beyler ben ve arkadaşım bu telefonu almayı düşünüyoruz iyi yanları ve kötü yanları nelerdir kullanalar kronik bir hata varmı. Flyme arayüzde herhangi bir aksaklık varmı. Hızlı şarj varmı (yoksa da kaç saatte 100 şarj oluyor) Toplamda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz. Bunları cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azimhan51

    Beyler ben ve arkadaşım bu telefonu almayı düşünüyoruz iyi yanları ve kötü yanları nelerdir kullanalar kronik bir hata varmı. Flyme arayüzde herhangi bir aksaklık varmı. Hızlı şarj varmı (yoksa da kaç saatte 100 şarj oluyor) Toplamda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz. Bunları cevaplarsanız sevinirim.

    Bu soruların cevabını bende merak ediyorum birde root atımı basitmi acaba hiç atan arkadaşlar varmı...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun distribütöründen başka sıkıntısı yok. Hele kronik hiçbir sorunu yok. Yalnızca ufak tefek yazılımsal sorunlar var. Onlar da güncellemelerle düzelecektir. Hızlı şarj var ama Türkiye de satılan kutulardan hızlı şarj aleti çıkmıyo. Normal şarjda yaklaşık 2 saatte tam şarj oluyo.

    Root atmak gayet basit. Aşağıdaki linkte hem resimli hem videolu anlatım var.

    Bu bir önceki sürüm (4.5.4.1) için
    http://www.siberyardim.com/2016/01/meizu-mx5-Flyme-4-surumunde-root-yapma-nasil-yapilir.html

    Bu da son sürüm (5.1.2.0) için
    http://www.siberyardim.com/2016/01/meizu-mx5-flyme-os-5-1-2-0-g-surumunde-root-etme-yapma-resimli-videolu-anlatim.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar telefonla çektiğim 4k videoları bilgisayarda açamadım.Diğer kalitede çekmiş olduğum videolar sorunsuz açılıyor. K-lite kodec,windows'un kendi oynatıcısı açmadı.Siz hangi programla açıyorsunuz 4k videoları?
  • Yalnız_Akıncı kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için teşekkürler işletim sistemi nasıl acaba kullanışlılık açısından biraz değişik gibi geldi bana bide en önemlisi ekran kalitesi nasıl amoledlere göre...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iyi akşamlar. ürünün siparişini vereceğim.avea hat kullanıyorum 4.5G uyumlumudur. band farkında dolayı değildir diyorlar doğru mu.
  • ★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★
  • Arkadaşlar ben telefonu satıyorum ilgilenenler mantıklı tekliflerle PM atabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajajya

    Arkadaşlar ben telefonu satıyorum ilgilenenler mantıklı tekliflerle PM atabilir

    Kaça .d

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyla ilgilenen yok sanırım artık cihazın kullanıcısıda azaldı galiba yalnız flyme'yi çok beğendim stock androide en yakın arayüz olabilir hatta sanki biraz fazla sade gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cihazın ekranı amoled zaten. Bir de full HD ekran gayet kaliteli geldi bana. G3 ile karşılaştırdım hem daha canlı hem de daha parlak ekranı var. Kullanışlılık açısından evet klasik android gibi değil. Bir kere zaten Gereksiz hiçbir uygulama yüklü değil. Öyle bostan yere RAM tüketimi yok. Hatta Çin versiyonunda google uygulamaları bile yok. Androidden ziyade İOS gibi. Zaten İOS lardaki gibi ayrı bir menü yok ve tek tuşla kullanılıyor cihaz. Ama çabuk alışıyorsunuz.
  • Merhabalar , sırf telefonum için kayıt oldum siteye. Bende çok uzun araştırmalar sonucunda Meizu Mx5 aldım ve kullanıyorum. Bazı bilmediğim şeyler vardır elbet diye forumda bulunmak istedim. Eğer telefonu almayan ve almayı düşünen varsa hiç düşünmeden direk alsın onu söyleyeyim. Şimdilik aklıma gelen bir sorunum şu. Whatsapptan müzik gönderemiyorum kapatıyor kendini yollamaya çalışınca. Aklıma geldikçe sorunlarımı paylaşacağım.
  • Tek tuşlu olması çok büyük bir avantaj . bir geri gelmek için küçük bi dokunuş yapıyorsunuz , en geri gelmek için tuşa basıyorsunuz. Parmak okuma şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. ( 2 aydır kullanıyorum) o da çok iyi çalışıyor. Kamerası muazzam. Videolarda çok iyi kalitede çekiyorsunuz. Ses çıkışı çok üst düzeyde bence. Hem yüksek hem de hiç bozmuyor sesi verirken. sanki bilgisayardan dinliyormuş gibi geliyor sesi. Teknik konulara çok hakim olmasam da bu konularda benim düşüncelerim bunlar.
  • oguzhandaghan O kullanıcısına yanıt
    Hocam aramıza hoş geldin. Whatapp müzik gönderme hatası iznlerden kaynaklanıyor olabilir. güvenlik bölümünden izinleri bi kontrol edin isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız_Akıncı kullanıcısına yanıt
    Hocam sen 5 sürününe geçtinmi 4 ile arasında çok fark varmı çoğu yeri ingilizce diye geçmiyorum henüz ben birde marshmellow güncellemesi ile ilhili bilhin varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paker kullanıcısına yanıt
    Evet 5 sürümüne geçtim. 4 sürümüne göre farklılıklar var. Görsellik biraz daha ön planda ve arayüz daha akıcı geldi bana. Menünün bazı yerleri ingilizce ama kullanımda benim için bir sorun olmuyor. Marshmallow muhtemelen yaz aylarında gelecek. İkis sürüm arasındaki farkları anlatan bir yazı var aşağıya linki veriyorum.

    http://www.siberyardim.com/2016/01/meizu-mx5-flyme-5-1-2-0-g-surumu-ile-gelen-yenilikler.html
  • 5 sürümüne geçen çoğu kişi ya geri dönmüş ya da pek memnun değil gibi geldi bana. o yüzden bende bekleyeceğim şimdilik. Bide bu güvenlik dediğiniz olayı parça parça anlatır mısınız. Ayarlar'dan sonra hangi sekmeleri kullanacağım ? Teşekkürler şimdiden.
  • oguzhandaghan O kullanıcısına yanıt
    Ayarlara girmeyeceksin hocam. Güvenlik uygulaması var ana ekranda. 4 sürümü kullanıyorsan Emniyet yazar. Yeşil şemsiye simgesi var. Uygulamaya girdiğinde izin bölümünü görürsün ordan whatsapp Uygulamasının izinlerni kontrol et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim bu uygulamayı ilk defa kullandım benim için büyük bir eksiklikmiş meğer. başka önerebileceğiniz kısayol olsun kolaylık olsun neler var kullandığınız ? belki bilmediğimiz kolaylıkları vardır
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.