Şimdi Ara

Meizu 17 Pro'nun kamera ve hoparlör detayları resmileşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji üreticisi Meizu, önümüzdeki hafta tanıtacağı Meizu 17 akıllı telefon serisi ile ilgili bilgileri sunmakta cömert davranıyor diyebiliriz. Şirkte son olarak resmi Weibo hesabından Meizu 17 Pro ile ilgili önemli sayılabilecek teknik detayları paylaştı.



    Ayrıca Bkz.Pixel 4a ile çekilmiş fotoğraf örnekleri ortaya çıktı



    8 Mayıs tarihinde tanıtılacak



    Meizu'nun yayınladığı posterlere göre Meizu 17 Pro modeli 129 derece çekim açısı olan ultra geniş bir sensöre sahip olacak. Bu da şu anda piyasadaki en geniş ultra geniş açılı kameralardan biri olacağını gösteriyor. Buna ek olarak lensin 32MP çözünürlük sunacağı ve 4x1 piksel birleştirme teknolojisine sahip olacağı belirtilmiş.





    İkinci poster ise Meizu 17'nin ve muhtemelen Pro modelinin üçüncü nesil çift ultra lineer stereo hoparlörlere sahip olacağına dikkat çekiyor. Bu da cihazın hoparlörlerinin, minimum bozulma ile çok güçlü ses vereceği anlamına geliyor diyebiliriz. Meizu 17 serisinin 8 Mayıs tarihinde tanıtılmasının kuvvetle muhtemel olduğunu da belirtelim. Cihazların diğer detaylarının ise lansman tarihi yaklaştıkça ortaya çıkması bekleniyor.








  • Artık çıksa da 18 modelinin haberlerini görsek
  • Cürmünden fazla haber çıkan marka

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • celik44 kullanıcısına yanıt
    Size kalsa sadece xiaomi haberleri göreceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefon ülkemize gelse net alınır ama stabil olucak.Güncelleme almasada olur android 10dan sonra artık gerek yok.

  • celik44 kullanıcısına yanıt
    Ağzın bal yesin cidden çok doğru yorum..yılların meizu kullanıcısı olarak öyle bir esip gürlüyor sanıyorsun bişey olacak ama ortada telefon bile yok..

    Telefonun özelliğini konuşmuyorum telefonun kendisi nerde..Türkiye'de son sattığı amiral gemisi 16th..hâlâ da pişirip pişirip bu telefonu satıyor..16 s, 16s Pro 16t nerde..

    Bu 17 serisinin de Türkiye'de satılacağını sanmıyorum..okumuştum 17 serisi sadece çin içinmiş haziranda 17 lite çıkacakmış onu global satacakmış..

    Flyme 8 bekliyoruz kaç zaman oldu hadi Android güncellemesi vermiyorsun ona alıştık flyme güncellemesi verirdin artık o da yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme işini çözmeleri lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her defasında söylüyor millet bas bas bağırıyor ama meizu görmemezlikten geliyor,yazılım güncellemsi vermiyor gerizekalılar alan adam pişman oluor önceden veriyordu yine telefon stabil bir hale geliyordu öyle yada böyle şimdi telefonu alıyorsun hata var bekle ki çözülsün ya yeni çıkmış bir telefon düşünü amiral gemisi biton para saymışssın ama gelecek sene android 11 alamayacaksın,tcl plex aldım adamlar android verdi direkt,xiaomi desen güncellem veriyor her güncellemede telefonun içine sıçıyor,huawei iyidir ama fiyatları o kadar şişirildi ki ederi değil o telefonlar,realme desen allahlık fiyatlar uçuk,oppo burnundan kıl aldırmaz,samsung yine çin firmaları sayesinde daha alıabilir güzel telefonlar çıkarıyor

  • Android 10 sonrasındaki güncelleme 10.001 sonra 10.001,5 sonra belki android 10.002 güncellemesi alır.

  • kağıt üstüne hoş cihaz da dünyada sadece bir ülkede satılan bir cihazın haberini okusan nolur okumasan nolur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.