Şimdi Ara

Meizu 16 Batarya Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Meizu 16 telefonumun bataryası çok az gidiyor ve değiştirmek istiyorum ama ne batarya bulabiliyorum ne de muhatap. İthalatçı firmaya ulaşmak imkansız. Garanti belgesinde görünen KVK servis de artık Meizu cihazlara bakmıyoruz diyor. Yani kimse ilgilenmiyor. Türkiye'de de BA882 kodlu Meizu 16TH bataryası var ama bu cihazın bataryası (BA872) yok. Türkiye'de bir yerde buldum, aldım ama hem ikinci el hem de bozuk geldi. Aliexpress'de var ama oradaki satıcılar göndermiyor. Sizce ne yapmalıyım. Aklıma gelen tek şey ithalatçı firmayı tüketici hakem heyetine şikayet etmek. Sizce öyle mi yapayım.




  • Merhaba,


    Tamamen sizinle aynı durumdayım. yapacak bir şey yok el mahkum dün BA882 batarya sipariş ettim.

    dilim yandı bundan sonra kaçak telefon almıyorsam böyle markalara şans vermem. servis namına kimseler yok resmen bir dönem satıp sonrada kayıplara karıştılar. halbuki çok başarılı bir marka,

    yazık oldu.

  • merhaba Hocam, benimde ihtiyacım var, n11 ve gittigidiyorda meizu 16 diye geçiyor ama galiba uyumsuz bu ürünler. birde aliexpress de bulduğunuz ürünün linkini paylaşır mısınız? belki yurt dışından gelecek akrabam var onların oraya aldırabilirim.

  • hocam ne yaptınız ? ben de aynı sorundan muzdaribim. kvk muhattaplı şikayet dilekçesi yazdım thh ye ama sanırım ithalatçı firma onaylı olması gerekiyormuş? bilginiz var mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.