Şimdi Ara

Megane 3 Araç içine su giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.
    2009 Model Fransız megane 3 Aracım var. Geçenlerde aracın zeminin sadece sağ tarafında yoğun bir şekilde su olduğunu fark ettim. Cam tavandaki suların giderini sağlayan siyah plastik borular daha önceden temizlenmişti. Kaloriferciye götürdüm konrol ettirdim. bişey bulamadılar. kaportacıya götürdüm onlarda bişey bulamadılar. Bu suyun nereden geldiğini anlaşılamadı.
    Bu konuda fikri olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Cesur -- 5 Mart 2018; 11:39:29 >



  • Motor suyuna bakın eksilmişse ve kalorifer radyatörü yolcu tarafında ise muhtemelen onda kaçak vardır değişmesi gerekir, bazen contası bozulur ama komple değiştirmek faydalıdır söktükten sonra. Motor suyu normal ve tahliye kanalları açık ise tekrarlamayabilir. Benimde eski araçlarımdan birinde bir kereliğine aynısı oldu bir daha da olmadı. O da muhtemelen tahliye kanalı anlık kapandı yaprak vs. sonra yoğun su ile birlikte yer değiştirdiği için içeri su gelmedi tekrar. Aynı aracımda (peugeot206) kalorifer radyatörü şoför tarafında idi onu bir kere değiştirdim kaçak vardı ayağımın oraya su geliyordu, zaten su eksik uyarısı verince suyu da tamamladıktan bir kaç gün sonra ıslaklığı fark edince ve sürekli su eksik uyarısı vermeye başlayınca uyanmıştım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Bende Megane 3 cam tavan var, aynı sorun oluyor içeri su alıyor.

    Sağ taraftaki yağmur kanalı kapalıydı onu ben açabildim ama şöför tarafı için silecek motoru sökülmesi lazım hemde sunroof bakımı yapılmasını ve oradaki kanalların açılmasını istediğim için haftaya Çarşamba günü Acıbadem Renault yetkili servise temizleteceğim.


    Bu sorun için anadolu yakasında işin erbabı daha önce bunu yapmış birini tanıyan var mıdır?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.