Şimdi Ara

megane 1 alınır mı? 2000 model klimasız 300 bin km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • araç 2000 model 300 bin km'de, klimasız model. ilk sahipleri sıfır almışlardı şimdiye kadar tüm bakımlarını aksatılmadan yaptırdılar. Araç saat gibi sorunsuz. büyük bir kazası yok. 40 bine alacağım büyük ihtimal.


    fiyat olarak uygun fakat klimasız olması kafamı karıştırıyor. 2 yıl binip değiştireceğim. Araç kayınbabamın o yüzden ucuz alacağım :)

    daha hiç klimasız araca binmedim almadım, satmadım. sorun yaşarmıyım?


    Uzun yol vs durumlarında kendi babamla araçları değişeceğim. evlilik sonrası beni 2 yıl götürsün borç vs kapattığımda aracı değiştiririm.




  • alınır. 40 bine onu tercih etmezseniz eğer tercih edeceğiniz araçlar belli.


    şahin

    burat bey

    samara


    en azından klima olmasa bile rahat sürebileceğiniz bir araç. alın gitsin. değil 2 yıl 10 yıl bile götürür. 20-30 yıl buralara gelmiş araçlar daha da giderler. bakımları, motoru eksiksiz oldugu sürece heryere gidersin.

  • 40 bin ise alınıt klimasız alıcak yüksek kesimde oturan bşr amca bulursunuz 😂 ama klimalı kadar arayan soran olmaz tabi
  • Memlekete bağlı biraz izmirde, antalyada zor ama çok da olmazsa olmaz değil klima. zaten o paraya alacağın diğer araçlarda klima olacağı muamma.


    o model ve km'de hangi arabayı alacaksanız alın kenarda üç beş kuruş koyun.

  • sancar10 kullanıcısına yanıt

    ankara'da kullanacağım aracı. kesinlikle hem temiz hem sorunsuz bir araç sadece klima kafamı karıştırıyordu. gelen yorumlardan anladığım çokta problem olmayacak klima olmaması.


    yorumlar için teşekkürler..

  • Hocam kendi hesabınızı kendiniz yapmışsınız işte ne güzel. Bize güle güle binin demek düşer. :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

    ankara'da kullanacağım aracı. kesinlikle hem temiz hem sorunsuz bir araç sadece klima kafamı karıştırıyordu. gelen yorumlardan anladığım çokta problem olmayacak klima olmaması.


    yorumlar için teşekkürler..

    Ankara'da kilima çok sıkıntı değil. Yaz kısa zaten. Yazında iç anadoluda nem olmadığı için cam açınca serinliyor içerisi. Megane 1 güzel araçtır, hayırlı olsun.

  • Hocam o modeldeki araçları klimasız da satarsınız. Hem Megane 1ler piyasası olan araçlar. Yalnız 8 valf olanlardan mı 16 valf olanlardan mı onu bi kontrol etmenizi öneririm. 8 valf olanlar (bildiğim kadarıyla) hem yakıt ve performans açısından biraz olumsuz, hem de satarken 16 valfler daha tercih edilesi oluyor. Aklımda aracımı değiştirdiğimde almayı düşündüklerimden biri olarak duruyor Megane 1. Kazasız belasız sürüşler şimdiden.

  • raxacoricofallapatorian kullanıcısına yanıt
    16 valf hocam. Araç yaşına rağmen benimde çok hoşuma gitti. Yolda giderken tok bir araç hissi veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.