Şimdi Ara

Medyum Ali Gürses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi : https://www.medyumali.com

    Sitenin kullandığı altyapı :

    Açıldığı Tarih: 2019

    Site İçeriği & Amacı : Medyum Ali Gürses


    Site hakkında bilgilendirme


    Büyü, çok eski zamanlardan beri insanlar tarafından yapılmaktadır. Ulvi güçlerin, medyum ile arasındaki bağ sayesinde yapılır ve istenen kişiye tesir edilir. Birçok büyü çeşidi bulunmaktadır. Örneğin bir Aşk Büyüsü yaptırmak istiyorsunuz. Bunun için medyumunuz sizden, kendinize aşık etmeniz kişi ile ilgili eşyalar isteyebilir. Su, kalem, kağıt, farklı bitkiler büyü yaparken kullanılan bazı malzemelerdendir. Bunun yanı sıra bazı medyumlar, büyüyü yaptıktan sonra daha çabuk etki etmesi için birtakım malzemeleri büyünün yapıldığı kişin evine veya bir eşyasına koyulmasını isteyebilir.


    En İyi Medyum Hangisi?

    Bu şekilde büyünün çok daha kısa sürede sonuç vereceği düşünülür. Büyü yapmayı öğrenmenin belirli herhangi bir yolu yoktur. Birçok medyum, bu işi yapmalarının sebebi olarak cinler ile konuşabildiklerini söylerler. Hatta cinler ile evlilik yaptıklarını, onlardan bu şekilde haber aldıklarını söyleyenler bile vardır. Büyü yaptırmak hassasiyet isteyen bir konu olduğundan dolayı, yaptıracağınız medyumu çok iyi ve dikkatli seçmenizde fayda vardır. Aksi takdirde istemediğiniz olaylar yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

    Türkiye'nin en önde gelen medyumlarından medyum Ali Hoca'nın çalışma alanları ve prensipleri hakkında bilgi sahibi olmak, hakkındaki röportajları ve sosyal medyadaki yazıları okumak için siteyi kullanabilirsiniz. Medyum Ali Gürses ile ilgili bilgilere sitemizden ulaşabilir kendisinin bilgi birikiminden istifade eden kişilerin yorumlarını sitemizde bulabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.